Remington Curl Revolution figaro

17 comments

Bok svima :) Nedavno je na naše tržište došao Remington figaro pod nazivom Curl Revolution, a zašto se tako zove? Zato što stvarno je nešto revolucionarno, drugačije i novo, bar za moj pojam.


Figaro dolazi u kutiji kao i svaki takav proizvod, a unutra se nalazi torbica (futrola) u kojoj figaro možete držati. Em je lijepo, em je praktično ;) U nju figaro možete staviti i dok je još topal s obzirom da je načinjena od takvog materijala. Figaro je svijetlo roze boje s rose gold detaljima (što ga čini posebnim, opet), možete si prilagođavati stupnjeve (160-230) plusićem i minusićem i ne morate potrošiti sat vremena na frizuru, što je najbitnije, je l' tako?


Naime, radi se o uređaju koji se skoro pa sam okreće i frćka kosu :D Vi samo trebate rotirajući dio palcem pomaknuti u jednu stranu i tada se figaro okreće. Kada frćkate kosu cijelo vrijeme držite taj rotirajući dio (ne mičete prst jer se odmah prestaje vrtiti) i još morate paziti na jednu bitnu stvar koju stvarno ne znam objasniti pa pogledajte video :D Taj način se meni pokazao najboljim i najlakšim.


Uglavnom, mislim da je fora s ovim figarom kupiti ga pa se uvježbati, meni je iz trećeg puta uspjelo savršeno i sad mi je friz gotov za maksimalno 10 minuta što je ludnica! Još veća ludnica je to što ne morate pramen držati omotan oko figara po više sekundi/minutu/a i tako uništavati kosu (a i uvijek ruka boli je l' da) već samo radite isto što ja u videu i svaki pramen je gotov za nekih 15 sekundi. 


Ovaj figaro nije za velike lokne i bujnu frizuru, više daje lagane kovrče, kao da ste imali deblje pletenice ili tako nešto. Ja nakon toga kosu uvijek raščešljam i zabacim ju naprijed-nazad kako bi dobila na volemenu. Po potrebi se malo natapira i voila, imate jednostavnu, a opet efektnu frizuricu :)
Ovisno o tome kakva vam je kosa toliko će vam trajati, moja je svilenkasta i ništa mi ne drži više od par sati, dok mami sada kovrčam kosu stalno jer kad joj napravim frizuru mirna je 2-3 dana, kovrče stoje čak i bez laka :D 

Prirodna ravna kosa / Nakovrčana kosa / Raščešljana kosa


Figaro možete kupiti u svim boljim poslovnicama koje drže takve uređaje (kod mene ga ni nema), ali dostupan je i na ekupi za 500-tinjak kuna.

LINK na video

Jeste li ga već isprobale?

*PR proizvod

Pozz, Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

17 comments:

  1. Ne volim baš grubo definirane kovrče. Ljepše mi je kad se kosa raščešlja ili se prođe prstima kroz nju, nekako mi djeluje prirodnije :D Čini se prekul ovaj figaro, a trenutno baš tražim novi. :D
    Budem ga još malo proučila.
    btw imala sam dojam kao da si u nekom frizerskom salonu zbog pozadinskih zvukova hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni, ove grube su mi kao kod onih sudaca iz povijesti hahhaha

      Da, oko mene mama, sestra, pas... XD

      Delete
  2. Fora :) Slažem se s Mell i meni je ljepše kad su kovrče raščešljane jer mi onda izgleda prirodnije :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja se slažem :) Iako su mi na plavoj kosi svakakve lijepe :D

      Delete
  3. Vise volim kada lokne izgledaju prirodno, inace figaro izgleda bas dobro, dopada mi se boja i torbica u kojoj se moze drzati. :D

    ReplyDelete
  4. Remingtonovi proizvodi za stiliziranje su mi najdraži, baš sam kupila novi fen :)
    Sad moram kupiti i ovaj figaro :) Napravi super kovrče za svaki dan

    ReplyDelete
  5. Mnogo je lep dizajn, a još lepši rezultati!

    http://dearcreditcard.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. figaro mi izgleda stvarno preslatko i torbica u kojoj dolazi :)

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig