Sleek ACID paleta

6 comments
Bok svima,
u ovom postu za početak možete vidjeti moju prvu narudžbu s novootvorenog hrvatskog web shopa PINK PANDA. Eto, napokon ne moramo čekati tjedan dana i više da nam paket stigne, nama nestrpljivima odlično! :D Kliko vidite, naručila sam Sleek paletu ACID koju želim već godinu i pol te Sigma kist E35 koji isto tako želim već dugo. Mislim da su cijene u njihovoj trgovini vrlo pristupačne i u skladu s cijenama stranih web shopova. Što se tiče RT kistova, neki su se požalili na cijene, ali koliko ja znam iste cijene su na većini stranica, iznimka je iherb.com koji je poznat po dosta jeftinijim ciframa. Ono što se meni ne sviđa je cijena poštarine i to samo ona za narudžbe ispod 150 kn koja iznosi 27 kn jer ponekad želim kupiti samo ruž, olovku ili nešto slično i onda na cijenu od nekih 30 kn moram dat još 30 :(

Da se vratim na temu posta...
Ovo mi je druga Sleek paleta, a s prvom sam relativno zadovoljna. Boje su vrlo pigmentirane kad radim swatch, ali na kapcima neke izgube svoju ljepotu :( (oh so special paleta).

Ovu paletu zovem neonska paleta, zbog 4 prekrasne neon boje zbog kojih sam paletu i poželjela najviše. Sumnjam da ću te boje nositi negdje van pa o trajnosti sjenila ne mogu puno reći, ali za moje potrebe je odlična. Bez baze, neka sjenila su više pigmentirana, neka manje i swatchevi koje sam napravila su bez baze. Trenutno nju ni nemam, ali imam bijelu boju za lice koju ću koristit kao bazu da sjenila budu što bolje vidljiva i to ćete vidjeti na makeup looku koji ću tek raditi i staviti ga na blog, ako me vrijeme bude služilo jer su mi fotke grozne kad je vani oblačno :D

Sadrži 12 sjenila veličine kao npr 1 kn, a svako sjenilo ima 1.1 grama.









1. i 2. red, prva tri sjenila:

- burgundy boja, neka mješavina roze, crvene i ljubičaste, meni sigurno među tri najdraže boje iz cijele palete, bez baze treba malo više sjenila da bude jača nijansa i što vjernija ovoj u ambalaži, inače, kao i na mom swatchu, djeluje dosta rozasto. Ne trusi se i ima doslovno mrvu shimmera u sebi.
- čista mat bijela, bez baze je teško vidljiva, pogotovo na meni bijeloj, ne trusi se.
- neon žuta, nije loša ni bez baze, na nekome tamnijem od mene bi sigurno došla do izražaja, ovako meni treba baza obavezno. Mat je i malo se trusi.
- svijetlo ljubičasta mat nijansa, ovako u ambalaži mi baš i nije lijepa, ali na ruci mi se sviđa boja. U bijelu, definitivno je najmanje pigmentirana i s njom sam se najviše namučila da dobijem neki normalan swatch. Nisam primjetila da se trusi.
- hmm, svijetlo maslinasto zelena? :D Nikako nije boja koju volim mada mislim da mi te zelenkaste nijanse najbolje stoje, djeluje kao da ima malo shimmera u sebi, ali na swatchu ga baš i nisam primjetila, ne trusi se.
- neon mat roza, i bez baze vrlo pigmentirana, pomalo se trusi (neon sjenila najviše) i moj je favorit, NARAVNO :D


1. i 2. red, zadnja tri sjenila :
- neon mat narančasta, jedno od najpigmentiranijih sjenila u paleti, inače nisam fan narančaste, ali ova mi se jaaako sviđa, kao i sve neon malo se trusi i zato je super imati bazu.
- srednje plava shimmer nijansa, ima dosta shimmera, lako se nanosi i najviše je pigmentirana, potreban je doslovno jedan otisak prsta :D 
- svijetlo plava shimmer, isto dosta pigmentirana, kao i prethodna ne truse se.
- neon mat zelena, jako pigmentirana i malo se trusi.
- srebrna shimmer, dosta pigmentirana i ne trusi se.
- crna mat nijansa, čini mi se da je malo manje pigmentirana od crne u Oh So Special paleti i treba je staviti malo više, pomalo se trusi pa sam se zato i zapackala :D

+ aplikator, ponekad može poslužiti, ali nije mi potreban.


Swatchevi: 


Makeup s ACID paletom (koristila sam žuto, zeleno, rozo, narančasto i burgundy sjenilo). Jako mi se sviđa kako je ispalo, boje su baš kričave i novi kist odlično blenda, ali kad sam vidjela fotke ostala sam paf :( Boje uopće nisu realne i izgleda kao da ništa nisam blendala :( Sigurna sam da bi bilo bolje da sam se uslikala po danu, ali eto već je pao mrak pa sam morala blic paliti.





Uglavnom moja ocjena za paletu je 4/5.

Pozz,
Stela
SHARE:
6 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig