Rođendanski "New In" (#11)

30 comments

Kao što sam napisala u zadnjem postu, 5.8. bio je moj rođendan pa mislim da bi bilo skroz normalno napraviti jedan new in post, zar ne?
Sve što ćete vidjeti su bile moje želje, dakle svi koji su mi nešto poklonili su znali što treba, ali ponešto sam si i sama kupila svojom ušteđevinom :D Rođendan je prošao super, bilo je zabavno i ukusno (hrana :D) makar sam bila doma, a ne negdje vani... Pa krenimo na moje novitete!


ebay kistovi za blendanje - svaki kist je bio dolar s poštarinom i bilo mi je žao ne uzeti dva za probu. Na kistu piše jedino 217 što mi se u biti sviđa jer ne kupujem kopije. Nisam imala neka velika očekivanja, ali sam se ipak razočarala veličinom kista. Dosta je veći od Sigme E25 za usporedbu, prevelik je i za velike kapke :D Pokazao mi se onako okej za blendanje, i to ne na svakome već samo na nekome s većim očima, i za blendanje korektora ispod očiju. Pri pranju je otpalo relativno dosta dlačica na svakom kistu i nekako su se "rascvjetali" pa definitivno više nisu za sjenila.

Sigma E11 kist za liner - s PinkPande.hr naručila sam Sigmin kist koji mi je došao malo nakrivljene drške, slabog aplikatora i zamalo je puknuo, tako da su mi poslali novi, a "pokvareni" ostavili što znači da nisu imali namjeru prodati ga nekomu drugome i zato im svaka čast i zato svakako nastavljam kupovati na njihovoj stranici.

Makeup Revolution The Matte Effect puder - s PP sam također naručila i ovaj puder. Bio je povoljan, trebala mi je jedna tamnija nijansa u kit-u za miješanje, a i htjela sam ga isprobati te koristiti samostalno ako je dobar. I mogu reći da je super za te 23 kn, ali na suhoj koži ne izgleda bajno tako da ga je bolje preskočiti ako imate takvu.

Makeup Revolution Awsome Metals Foil sjenilo - ovo je prvi proizvod MUR-a (još onda kad su se pojavili na tržištu) koji mi je zapeo za oko pa sam ga morala naručiti, i predugo sam čekala. Odabrala sam prekrasnu rose gold nijansu za koju sam znala da ću ju nositi i preko dana jer iako je samo sjenilo efektno nije pretjerano zbog nježne boje.

GUERLAIN La Petite Robe Noire - ovaj parfem sam samo viđala po parfumerijama, ali nikad ga nisam probala, bio mi je i preskup, no prije jedno mjesec i po' smo ga dobile sestra i ja od rođakinje (tako da ovo u biti nije samo moje no morala sam ga dodati jer je prefotogeničan, hehe :))


MAC Studio Fix Fluid puder - davno sam imala ovaj puder, ali mi je bio pretaman i teksturom mi nije odgovarao, no jedna forumašica poslala mi je tester i tad sam ga poželjela opet. Stigao je ravno iz SAD-a skupa s ostalim MAC stvarčicama od moje D.

MAC Fluidline Eye-liner gel - dugo tražim dobar gel liner pa sam se odlučila za poznati Blacktrack.

MAC Sweet&Sour - bio je dio limitirane kolekcije i sad kad je vraćen u prodaju morala sam ga imati jer mi baš jedna takva nijansa fali u kolekciji i totalno je prekrasna :)

MAC Snob - ah, dugoželjeni Snob napokon moj, prekrasan.

MAC Relentlessly Red - e ovaj ruž sam si kupila sama preko jedne drage forumašice i on je stigao iz Belgije :D Želim ga već neko vrijeme, nije baš boja kakve inače nosim, no nijansa je takva neon crveno-rozo-narančasta da sam se zaljubila.

Anastasia BH Dipbrow Pomade - s obrvama muku mučim već dvije godine. Maybelline taupe mi je postajalo sve lošije, nijansa mi se ne sviđa, suhe je teksture i tri sata mi treba da popunim obrve pa sam od dečka dobila ovo malo čudo koje sam danas prvi put probala, ali neću još ništa govoriti... :)


TOO FACED Bonjour Soleil Summer Wardrobe Bronzer - limitirana ljetna paleta bronzera isto od dečka :) Oduševilo me to što od TF-a još ništa nisam probala, ambalaža je skroz ja, nemam nijedan jedini bronzer, trebam highlighter s više zlatne u sebi nego srebrne i boje šampanjca, itd. Ova paleta ima sve, a odmah sam pomislila i kako će biti apsolutni pogodak koristiti ju i za oči.

ST.TROPEZ body moisturizer - dipbrow i too faced paletu mi je dečko naručio s beautybaya, a pošto je cijena bila poveća mogla sam nešto izabrati na poklon. Nažalost, Urban Decay baza za kapke je tad nestala pa sam uzela St.Tropez moisturiser za tijelo jer sam si mislila kupiti i nešto za samotamnjenje, ali kako ljeta nije ni bilo nisam imala razloga tako da je St.tropez sada u prodaji za nekoga tko se bavi samotamnjenjem ;)


VANS Authentic Red patike - da nema Vans Authentic patika (modela) ne znam što bih nosila, ne znam!!! (naravno, hodala bih u bilo čemu, bitno da imam nešto, ali posebno volim ove patike). Imam crne s neon rupicama za pertle već 2 i po godine, a crvene želim otkad nosim Vansice samo ih nigdje nisam našla. Sad ih napokon imam zahvaljući mamici i bakici, a svakako i našoj Mireli koja ih je poslala ravno iz Splita i naslikavala mi sve žive boje i modele <3 :D


Želite li neke recenzije čitati prije? Jel ste probali nešto od mojih noviteta?


Hvala na čitanju,
Stela :)
SHARE:
30 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig