ABOUT

Moje ime je Stela i imam 20 godina. Oduvijek sam znala da se jednog dana želim baviti fotografijom, modom i kozmetikom. I sada to činim, bar ovako sebi za gušt.
2011./12. godine otkrila sam YouTubeu beauty zajednicu i počela pratiti (i danas najdražu vlogericu) Shaaanxo. To je nekako bio trenutak kada sam shvatila da se želim posvetiti kozmetici.
Dugo sam pratila najveći beauty portal na našem području - Šminkericu te sam tek kasnije shvatila koliko zapravo blogova postoji. U to vrijeme često sam posjećivala Blankin blog Anatomy of beauty i on mi je bio velika inspiracija jer mi se sviđao njezin način pisanja, fotografije, njen stil, sličan ukus za kozmetiku... Tako sam odlučila i ja pokrenuti svoj kutak.
Blog je nastao 2013. godine u 2. mjesecu kada me makeup još više zainteresirao, a skoro sve što sada imam u svojoj makeup kolekciji nastalo je u ove dvije godine. Zavoljela sam određene brandove, proizvode, shvatila što je dobro za moju kožu i što želim, a što mi pak ne odgovara.
Nisam išla u kozmetičku školu, nemam završen tečaj šminkanja ili bilo što slično, sve što znam naučila sam sama zahvaljući svojoj volji i trudu što ne znači da ne bih voljela završiti tečaj šminkanja, no ne bilo kakav i zato čekam neko bolje vrijeme :D  Dakle, sve na blogu temelji se na mojem vlastitom iskustvu i mišljenju.

SHARE:

0 comments:

Post a Comment

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig