NEW IN #TKOZNAKOJI

1 comment

U zadnje vrijeme mi se sve više čini kako beauty blogovi padaju u zaborav te postaju lifestyle blogovi... Možda se to dogodi i u mom slučaju :D Svjesni ste da sam slabije
posvećena blogu, kako je vrijeme prolazilo tako su me više okupirale neke druge stvari u životu i blog je postao mjesto na koje sada svratim rijeđe, onda kad baš imam veliku želju i inspiraciju nešto vam napisati. Ipak, trenutno sam zadovoljnija svojim odabirom i voljom da što više šminkam, fotkam pa tu i tamo pišem. Na Instagramu i Facebooku sam opet vrlo aktivna te me to polako dovodi i do bloga kojeg je definitivno teže pokrenuti i približiti vama. 

Šminku kupujem manje nego nekad, manje sam zainteresirana, tj ZA manje toga sam zainteresirana, valjda je prošla ona faza kad ti je sve novo, nepoznato, itd. Sada me uglavnom može privući neka dobra kolekcija ili drugačiji, natprosječan proizvod i ono osnovno... jer mi jednostavno treba :D
Zato vam danas želim pokazati što sam kupila u zadnjih par mjeseci, a ako vas nešto zanima pitajte u komentarima :)

Essence shine lipgloss uzela sam jer mi je nedostajalo jedno prozirno sjajilo u kolekciji, a u zadnje vrijeme ih koristim sve češće tako da tu dolazimo do mojih najdražih sjajila za usne od Anastasie Beverly Hills koja su iznimno pigmentirana, gusta, dugotrajna, a ne prelijevaju se preko rubova usana. Našlo se tu još jedno sjajilo, a radi se o NYX Intense Butter Glossu koji je vrlo sličan ABH i sigurno ću uzeti još koje. Tekući ruževi su mi i dalje ispred onih klasičnih, a kupila sam Lovely opet od ABH, Child Star od Too Faceda i ruž iz nove NABLA Freedomination kolekcije, Antimatter (metalik finiš). Od NABLE ništa dosad nisam probala, ali imam dosta velika očekivanja :) 
Tek jučer stigao mi je MAKEUP ATELIER PARIS tekući vodootporni puder pa o njemu sad ne mogu ništa reći, ali također imam velika očekivanja. Jelena s bloga Babushka lansirala je svoja prva tri proizvoda i predstavila firmu SKINTEGRA od koje sam naručila dva proizvoda, HYDRA B i NARO. Koristim ih tjedan dan i zasad imam samo riječi hvale. Koža nije negativno reagirala, nahranjena je, a s ovom kombinacijom proizvoda ima onaj zdravi, prirodan sjaj, a to mi je veliki plus. Stavljala sam i puder s tom "podlogom" i nije se ponašao drugačije, a koža je bila onakva kakvu želim; zdrava, "živa", bez suhoće i osjećaja umora. Okej, u zadnje vrijeme je takva, zadovoljna sam njenim stanjem, ali ovi proizvodi ju dodatno čine još boljom.
Nakon pranja kose obavezno koristim GLISS sprej koji mi pomaže u rasčešljavanju, daje preugodan miris kosi i čini ju zaglađenijom. Nakon dugo vremena, kupila sam kristale za kosu (ovi su iz Bipe, 80 kn) i sve to mi puno pomaže održati ju u normalnom stanju. Radi se o tome da mi je kosa unazad godinu i pol pucala zbog blajha (pisala sam post prije isto toliko vremena) te sam trenutno na vrlo kratkoj dužini s još dosta ispucanih vrhova, ali tješi me to što mi kosa lijepo raste i već ima dosta moje prirodne. (Zdravo, lijepo te je opet vidjeti! :D) Jednostavno, ne sjećam se kad sam imala prirodnu boju.


Ebelin sprej koristim za pranje kistova između šminkanja, dobro radi svoj posao, a ovo mi je već ne znam koja bočica. Prije sam koristila MAC-ov i iako je bolji od Ebelina, više ne dam 150 kn :D
MAC (Extra Skindimension) highlighteri su mi i dalje top 1 u kolekciji te sam uzela dva nova u nijansama Double Gleam; neutralan, neshimmerast, nešljokast highlighter koji je odličan za svijetlu put te Show Gold koji je najljepši highlighter ikad. Rozkast s laganim šljokicama, na svjetlijoj puti rozi sjaj je manje vidljiv, a na tamnoj, očigledno, više, jedino ne paše uz svaki makeup, tj. uz sve boje.
Beauty Blender je ponovljena kupovina, prvog sam osakatila dugim noktima :D U međuvremenu sam uzela još par komada za kit, u raznim bojama. Ovaj moj je s onim shiny ringom pa je i skuplji, a ustvari mi uopće nije potreban jer nemam neko mjesto gdje bi tako izloženo mogao stajati nit volim da skuplja prašinu :D Maybelline Lash Sensational je maskara od koje se doslovno ne odvajam, nijednu drugu nemam potrebu isprobati dok imam nju.


CATRICE tekuću kamuflažu takođder koristim već dugo i mogu reći samo pozitivne činjenice o njoj. Svoj stari plavo rozi TANGLE TEEZER kupljen na Feel-u tamo 2013. napokon sam zamijenila novim, s drškom! :D Odlična četka koja traje i traje, vrijedi svake kune. Uzela sam u Areni u NYX-u dvije obične olovke za usne, ali nisam baš oduševljena jer su pretvrde i na usnama dosta svjetlije nego što mi se činilo na ruci. Zato su Glide-on olovke fantastične! :) I za kraj, danas mi je stigao paket s Pink Pande u kojem su bili naručeni novi NABLA Freedomination proozvodi; već spomenuti ruž te dva sjenila u predivnim bojama koje sam dugo tražila - Lotus i New Heaven i magnetna 4x paletica za njih. Na wish listi imam još par NABLA sjenila, a otkad sam ih jutros swatchala čini mi se da će ih biti još :D Šta vi kažete, ako uopće imate iskustva s njima? :)


Hvala na čitanju, 
Stela xoxo

SHARE:
Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Drago mi je da si napokon izbacila post...ja sam kod tebe obožavala postove raznih lookova,tako da se pokreni već jednom i nabaci nam koji..hehe...i piši ono što te veseli....
    New in je super...Pogotovo Nabla sjenila...Baš su top....Matt ruževi su im ok ali po mom mišljenu mrvicu preskupi za ono što daju..
    Skinterga je za sada i mene totalno oduševila...vidjet ćemo za dalje...jedva čekam da izbaci još proizvoda..

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig