Maybelline Instant Age Rewind concealer - 120 Light

9 comments

Bok svima,
danas pišem recenziju o ovom vrlo hvaljenom korektoru. Pročitala sam dosta recenzija o njemu i uglavnom su dojmovi odlični. Ja sam ga poželjela zbog 'shaaanxo' koja ga koristi u većini videa i navela ga je kao jedan od 5 najdražih korektora tj concealera. Ipak, po cijeni od 59,90 kn u dm-u, Mulleru, itd. je za mene preskup. Nije mi toliko potreban pa nikad nisam htjela ni dati 60 kn za njega. Onda sam prije tjedan-tjedan i po' vidjela post kod Dunje kad je kupila taj korektor kod nas u dm-u na sniženju za 29,90 kn. Ništa, morala sam ga probati :D 



Što se tiče same ambalaže, prozirna je pa vidite i nijansu otprilike, nanosi se spužvastom "kuglicom", aplikatorom ustvari haha, tako da se okreće gornji dio pa iz spužvice izlazi proizvod. Ja sam očekivala da će izlazit onak vidjivo, ali ustvari na spužvici nije bilo skoro ničeg i da ne pretjeram išla sam probat pod oko i treba samo malo stisnuti aplikator i to je to. Nemojte previše okretat jer možete pretjerati, kao ja prvi put, potrebno je pronaći neku granicu. Količina je 6,8 ml i stvarno nemam pojma koliko dugo bi mi trebalo trajati, ali pošto ne treba puno proizvoda za jedno korištenje mislim da će trajati bar mjesec i pol nesvakodnevnog korištenja. Možete ga razmazati oko očiju s tom spužvicom, vi odlučite jel vam je to higijenski ili ne, a možete ga njome samo nanijeti pa razmati kistićem ili prstima. Ja tako i radim - prstima. Najbolje tako concealer stopim s kožom i popravim kad se malo uvuče u borice. Da, meni se uvlači u borice. Prvi put baš dosta, što vidite i na fotografijama, i sad kad gledam fotke bih tako to popravila, a ne mogu :D Zadnja 3 korištenja se uopće ne uvlači, a ono najbitnije je to što se ni nakon pol sata-sat-dva ne uvuče što je kod mene česta pojava s bilo kakvim korektorima, puderima i slično. 








Prekrivanje je po meni srednje i više je za one s ne tako velikim podočnjacima i problemima vezanim uz to. Tekstura je isto tako srednje gusta. 
U Hrvatskoj je proizvod dostupan u mojoj nijansi - Light 120, čula sam (ali ju nisam vidjela kod mene) 110 Fair (koja bi meni bolje odgovarala) i znam da sam vidjela još jednu tamniju, mislim da medium, ali me nemojte držati za riječ. 

Na fotkama možete vidjeti moje okoloočno područje bez ikakve podloge (dio između oka i nosa mi je uvijek dosta plavkast i čak ga i ovaj conc. teško prekrije), s tek nanesenim concealerom i razmazanim.









Drugi primjer je oko mog dečka (jedva sam ga nagovorila hahah) koji prirodno ima dosta plave podočnjake (što na slici baš i ne vidite :( ) i jako lijepo je to prekriveno, ipak, njemu je moja nijansa presvijetla.




Sve u svemu, proizvodom sam dosta zadovoljna i kupit ću ga opet samo ako bude na sniženju kao i sad jer kako sam rekla na početku, nije mi toliko potreban, a ne dajem novce za bezveze jel :)

Jel ste vi isprobale Age Rewind, kako ste zadovoljne njime? :)

Pozz,

SHARE:
9 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig