New in #2

2 comments
Bok svima! :D Evo mene s nekim novim stvarčicama koje sam uglavnom kupila u ova 2 tjedna. Manje sam kupovala po trgovinama, a više naručivala, za čudo jer obožavam shopping uživo :D






Avon proizvodi koliko vidite. Nisam jako dugo naručivala iz Avona pa eto malo za promjenu. Šampon je bila ultra dobra ponuda za nekih 19 kn 400 ml ;) Isplati se odlično u odnosu na sve šampone po trgovinama i jako sam zadovoljna i mirisom i učinkom. Sprej za kosu, za rasčešljavanje, je sestru i mene odmah privukao jer smo bile uvjerene da fino miriši, a i ona u zadnje vrijeme kupuje samo preparate za kosu tako da nije ni čudo. Nikako se nismo prevarile, miris je famozan! Kosa je mirišljava, mekana i super se češlja. Za 200 ml smo dale 17 kn. Nažalost, ruž sam ubrzo prodala (jer se baki nije svidio koja ga je i naručila, a ja tu boju ne podnosim) tako da ne znam točno koja je to kolekcija, ali znam da je nijansa Peach Peck, vrlo... katastrofalna :D Ne volim te koraljno narančaste nijanse, dok tekstura mi se svidjela, lijepo se nanosi, podsjeća me čak na MAC amplified ruževe. Cijena mu je bila 39 kn. Olovka za oči je glimmerstick diamons, crno siva je sa sitnim shimmerom i super obavlja posao, negdje sje osrednje masna, ne trusi se i super nanosi, cijena je bila oko 16 kn. 


SYOSS boje za kosu u nijansi 5-32 tamnocrvena šljiva iz "kolekcije" mixing colors. Ovo nije baš novo, kupljeno prije nekih 2 mjeseca, ali sam zaboravila staviti na blog :D Pošto često dolazim u želju za promjenom shvatila sam da nikad nisam bila crvena. Htjela sam tamnocrvenu, onako bordo ljubičastu nijansu i ova boja mi se činila najbolja, ofarbala sam se bez blajhanja prije i primilo se nije skoro ništa tako da sad već 2 mjeseca imam više tamnosmeđu kosu s crvenim odsjajem. Farba mi je još na glavi i ne ispire se baš tako lako. Svaka je bila na sniženju oko 35 kn.


Revlon Colorstay tekući puder u nijansi 110 ivory, za masnu/mješovitu kožu. Pošto ga kod mene nema, naručila sam ga preko mame kad je bila u Zagrebu i pošto ga nikad nisam probala rekla sam joj da uzme za masnu kožu (makar je moja ultra suha :D) jer sam čula da je onaj za suhu dosta svjetliji. Na sreću, kako god bilo, ovo je bio jedan jedini puder u nijansi ivory pa nemam neku grižnju savjesti :D I naravno, prodavačica je pitala kako u ovo doba uzimam tako svijetli puder, a da me samo vidi kakva se vratim s mora - svjetlija neg kad sam otišla hahah :D Mogu reći da mi se puder jako, jako, jako svidio. Gust je što obožavam, prekriva odlično (bockalicom, prstima ne) i traje pa sigurno više od 5 sati. Boja je pun pogodak, nema onih ružnih tragova niti fleka, a što se tiče ove verzije za masnu kožu čak i nije toliko loša. Izbliza se primjeti da mi je koža suša, ali isplati se zbog dovoljno dobre nijanse, stvarno nije strašno. Cijena je bila u Irisu 109 kn za 30 ml.


Sleek Oh So Special paleta, napokon! Palete ne kupujem baš jer mi se uglavnom iz svake sviđa po 2-3 sjenila, ova mi je san snova, izuzetak jedno sjenilo, ali o njoj ću više pisati u posebnom postu. Cijena 70 s poštarinom.

Još sam kupila tri farbe za kosu - žuta, tamno plava, crvena i od prije mi je ostalo čiste ljubičaste. S time namjeravam na ekstenzijam napraviti šareni ombre, luda sam :D

Pozz,
Stela :*
SHARE:
2 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig