Catrice 150 Berry Pink ruž

2 comments
Ovo mi je prvi Catrice ruž, a dobila sam ga uz časopis ELLE za nekih 30 kn. Volim poklone uz bilo što! :D 
Nikako nije moja boja, ali kad sam uzimala časopis nisam skužila da mogu i izabrati, nažalost. Radi se o, na prvi pogled, crvenoj nijansi no ustvari nije. Rekla bih nešto između crvene i tamno roze, ali meni i dalje vuče na CRVENU! :D Naravno, kad sam ga isprobala to nikako nije bila crvena boja (kao što i je većina ruževa svjetlija kad se nanese nego u svojoj ambalaži -.-'). Realna boja je opet neka nedorečena, mješavina crvene-roze-narančaste. Mislim da puno bolje pristaje tamnoputim djevojkama, jednostavno ovakve nijanse ja osobno ne volim na curama svjetlije puti što ne znači da im ne pristaje. Tekstura je vrlo glatka i pročitala sam na par recenzija kako je gusta, ali s tim se baš i ne bih složila. Dosta je lagan, prozvala bih ga ljetnim, što zbog boje, što zbog te teksture. Miris nisam primjetila, a nema ni onog groznog okusa kojeg često imaju jeftini ruževi. Finiš je sjajan, ali ruž ne sadrži nikakav glitter, shimmer, etc. Postojanost je iznenađujuće vrlo dobra, dakle, jela sam i ruž se samo malo obrisao. Ipak, trebalo bi ga imati u torbici za eventualne popravke.  Ruž je stvarno odlično pigmentiran , dovoljno ga je nanijeti 2-3 puta i dobijete žarku, ljetnu boju. Što se tiče mojih fotografija, na usnama nikako ne mogu uhvatiti realnu boju, a ni njih same. Imam takv fotić s kojim jednostavno ne mogu i ne mogu uhvatit "predmete" izbliza. Boja je uživo tamnija, odnosno više jača nego što je tamnija i na kraju mi se čini da ipak više vuče na crveno koraljnu, da da to će bit to :D

Sve u svemu, vrlo lijepo izgleda na usnama, ali mogu ga zamisliti na nekom drugom, sebi ne. Onima koji vole ovakve boje i nijanse svakako predlažem da pronađete sličan, a to kažem zato što koliko sam pročitala ovaj ruž je povučen iz prodaje. Catrice proizvodi se mogu pronaći u Mulleru i kod mene je to jedina trgovina u kojoj se mogu kupiti. Vjerujem da u nekim gradovima ima i dm te Iris... Cijena većine Catrice ruževa iznosi oko 30 kn, uglavnom se svi vrte oko te cifre.

UPDATE :D ---> nakon sat vremena nošenja ruža i jednog poljupca u ruku da vidim koliko će ga nestati s usana, on se nije obrisao nimalo, ali je postao mat! :O Najozbiljnije, nema ni s od sjaja, samo mat, svijetlo crveni ruž. Sad mi se tek sviđa ;)






Pozz, 
Stela :*
SHARE:
2 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig