New in #3

8 comments

Opet ja :P Kao što vidite već dugo ne pišem recenzije za pojedinačan proizvod već uz new in ubacim recenzije. Tako mi je lakše, jednostavnije, vama je brže za pročitat, a mislim da dobijete sve potrebne informacije. Inače recenzije ne volim baš nešto pisati, uglavnom ću sve što želim reći o nekom proizvodu reći u par rečenica. Isto tako kod drugih blogerica su mi draže kraće recenzije, ne volim ništa opširno i nadugačko, iskreno. Ovaj mjesec sam više kupovala odjeću nego kozmetiku, u biti ni tog nešto puno, ali eto. Napravit ću i jedan post o tome, kao haul, uskoro. 



Prva nova stvarčica kod mene je parfem tj edt - Aquolina-Pink Sugar. Obožavam parfeme! Trenutno sam u fazi skupljanja parfema kao pokemona, na wish listi trenutno imam njih 4-5 :D Kažu da je ovaj parfem prava šećerna vata :D Da, tako izgleda i sama ambalaža i bočica. Roza i bijela boja, totalno candy stil, bočica je smještena u čvrstu kutiju s čepom i baš je praktično i inovativno. Miris me ne podsjeća baš toliko na vatu, ali da je savršen, savršen je. Ja sam vjerojatno najveći obožavatelj slatkih parfema, a kad se u slatko doda drvo, mošus i s time onaj zagasiti miris, nema boljeg! Ako niste ljubitelj slatkih parfema i ako vas guše, kao često moju mamu, ovaj ćete vrlo vjerojatno voljeti, poseban je ;) Neću pisati note parfema osim da je završetak od vanilije, karamele, drvenih i mošusnih nota (jel sam već rekla da je ovo savršeno? :D) Parfem je izašao u prodaju 2004. godine, možete ga kupiti, koliko znam, u malo kojoj parfumeriji. Kod mene nema nigdje, a u Zagrebu sam čula da ima samo u Irisu i to uvijek u minimalnim količinama. Cijena za 30 ml je odlična, oko 180 kn :D Mislim da ga možete pronaći i na biraj.hr. Ja sam ga upecala na mojekrpice.hr i to u zamjenu za moj Prada parfem :P





Druga stvar je Maybelline FIT ME tekući puder. Kupila ga je mama u nijansi 125, meni je pretaman, a njoj na kraju ne odgovara. Dolazi u staklenoj, vrlo čvrstoj bočici s pumpicom i mislim da ga bacite na pod da se ne bi razbio, al nemojte isprobavat :P Vrlo je lagan, prekrivanje mu je slabo/lagano do srednje, na našoj koži više slabo :D Licu daje relativno svjež izgled, dewy finiš, mama ima mješovitu kožu i možda bi bolje odgovarao nekome s normalno, možda i sa suhom kao što je moja. Kupiti se može u svim drogerijama i sl. po cijeni oko 100 kn što je nekako uobičajeno za pudere od 30 ml. Ipak, ovaj puder nema moje preporuke, za te novce se može pronaći puno bolji. Ako pak imate odličan/vrlo dobar ten i želite samo ujednačiti tonove na licu i izgledati još bolje možda je ovo dobar izbor za vas.





Zatim je bilo vrijeme za novi dezić. Već 3. put zaredom kupujem muški hahah :D Axe antiperspirant dezodorans u sti(c)ku. Radi se o (skoro sam napisala nijansi xd) AXE excite dry (ljubičasto crni, po tom ja znam :D), mislim da je to bila ona reklama s anđelima ?? Uglavnom, muški dezić uzimam zato što na mojoj koži duže drži i pokazali su se boljima od onih namijenjenih nama curama. Uzimam uvijek baš ovaj jer je najnježniji, blag je, nema onaj tipičan muški miris pa nemam strah da će mi netko reći kako mirišem na muško :D Tekstura mu je ona kremsta, ah, znate kako izgledaju ti u sticku. Sadrži 50ml, može se kupiti u svim drogerijama i trgovinama po cijeni od negdje 24 kn i meni traje oko mjesec-mj i pol. 



Kroz mjesec dana sam kupila i 3 maskare. U par rečenica pročitajte kako mi se čine.

Essence I <3 EXTREME volume maskara ---> nova, roza verzija prve I <3 extreme maskare koja je oduševila mene i sve koje znam usprkos svojoj ogromnoj četkici. Ova četkica je također velika, ali tanja i gumena. Primjetila sam da dosta lijepi trepavice i unatoč dobrim recenzijama ne preporučam ju. Kupila sam ju u dm-u za nekih 26 kn.



Catrice Glamour Doll volume maskara ---> o ovoj maskari dosad nisam pročitala baš ništa, nijednu recenziju, nijednu rečenicu. Slabo i kupujem Catrice proizvode jer mi Muller nije baš blizu. Ovu sam maskaru dobila u zamjenu za nešto na krpicama, novu naravno. Kad sam ju stavila toliko sam se razveselila! Ovo će biti jeftina zamjena Maybelline Rocket koju sam namjeravala opet kupiti. Četkica je dugačka i tanka, jednostavno se nanosi maskara, zbog tanjih i valjda dobro raspoređenih gumenih dlačica lijepo odvaja trepavice i nikako ih je ne sljepljuje, također, odlična je za donje trepke, zamjerka je što baš i ne daje volumen. Kupiti ju možete u Mulleru i to je jedina trgovina koja bar kod mene drži Catrice. Cijena je do 30 kn.


Maybelline Colossal volum' express vodootporna maskara ---> ovu maskaru sam već imala i spomenula sam u jednom postu kako me razočarala. Dosta je vodenkasta, slabo boja trepavice, volumen nije neki i sve u svemu za 70 kn je dosta loša. I nju sam dobila u zamjenu na krpama jer ipak posluži kad ostanem bez onih koje inače koristim, a i doma nas je 3 ženske :D



Zadnje, ali meni najbitnije je Coastal Scents 88 original paleta sjenila. <3
Coastal ima velik izbor paleta, a ova mi se najviše svidjela i imala sam sreće kad sam ju ugledala za 100 kn na krpicama (krpice zakon :D). Sadrži 88 sjenila veličine možda 50 lipa, ima ih i mat i shimmer, ali mat prevladava. Neke boje su pigmentirane više, neke manje. One svijetle su malo lošije, ali opet kako koja. Sve u svemu jako sam zadovoljna paletom, sjenila se ne truse, dosta dugo traju na očima, a ja ne koristim bazu. Napravila sam i swatcheve, ali neću pisati posebnu recenziju pa ću napraviti novi post u kojem će biti samo swatchevi ove palete. Možete paletu kupiti na njihovoj stranici za negdje 130 kn kao i na ebayu, ali mislim da su poštarine visoke. Probala sam i one fake palete 88 s ebaya i nisam zadovoljna :(




Iiiii to je to! Hvala na čitanju, uskoro pišem opet :)

Imate li vi koji proizvod od mojih noviteta i kakav je vama?

Pozz, 

SHARE:
8 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig