MAC Viva Glam Nicki 2 & MAC Dazzle Hellraiser ruževi

Leave a Comment
Kao prvo, moram reći da nikad ne nosim ruževe. Mislim glupo je, za sve žive boje na očima imam hrabrosti, a za ruževe ne :D No to ne znači da ih ne volim isprobavati i vidjeti na drugima. Već sam 2-3 godine u potrazi za baby rozim ružem, al da je stvarno svijetal. Volim kad mi se usne stope s licem LOL. Znam da to većina ne voli i ne podnosi te nijanse ruževa, ali eto svatko ima svoj ukus. Prvo sam vidjela MAC-ov Lady Gaga, zatim S. Germain, Snob i sl, pokušavala pronaći bar sličnu nijansu, po mogućnosti mat finiša, ali bezuspješno. Onda sam negdje prije na MAC-ovoj stranici vidjela ovaj ruž i zaljubila se na prvu. Međutim, nisam pojma imala kako bi mi stajao jer na You Tubeu i većini blogova, web str i sl su taj ruž recenzirale crnkinje :D I tako sam išla po forumu i vidjela ga na prodaji, nisam dugo razmišljala i bio je moj. Hura jupi jupi jej! 



Nicki 2 nije toliko sličan onima koje sam gore spomenula, više je lilast nego rozast :D Lijepa pastelna spomenuta lila-roza boja rekla bih hladnog podtona (ispravite me ako griješim) koja definitivno privlači pozornost, pogotovo ako ste tamnije puti. Iskreno, da sam ja tamnije puti ne bih ga nosila niti ga preporučam. 



Jako ugodno sam se iznenadila kad sam ga nanijela na usne. Boja ne odskače jako od mog tena, baš se nekako stopilo što sam već rekla da volim i nije previše lila čega sam se bojala. Svejedno je vrlo pigmentiran, boja je vidljiva, malo više nego na slikama.


Za nanošenje ima mali, mali minus od mene. Vrlo je sitan i uzak, još je i nov pa je onako oštrih rubova i zato se teže nanosi. Imam više tanje usne, možd na fotki na izgleda tako, ne znam :P pa je bar meni malo lakše. Što se tiče teksture (i mirisa i okusa :D) same pohvale. Vrlo je mekan, miriši prekrasnooo, a probala ga nisam :P Nije potpuno mat, ima onako ja bih to nazvala prirodan sjaj, ne izgleda umjetno, u biti na njemu piše da je "amplified". Inače, ima 3 g. 



O trajnosti ne mogu puno govoriti jer sam ga nosila samo za probu i slikanje. Vidjet ćemo s vremenom :) Ambalaža čvrsta, "okrugli" čep il kak već, znate kako izgledaju ili vidite na slikama, crne boje, unutra crvena s potpisom Nicki Minaj koju nitko ne voli osim mene :( haha, ne njene pjesme već mi je ona sama fora, valjda zbog tog stila i što je tak opičena :D 

Hellraiser je također vrlo mekane teksture što dokazuje i da sam ga neki dan pronašla u "mrtvom" stanju, odnosno pola ga nema (izgleda kao da se otopio), nažalost, očito je nekome doma ispao ili slično tomu; ima sitne šljokice i jako dobro se vide na usnama, dok sama boja ruža ne toliko. Lilastog je tona s tim šljokicama svih boja, prevladavaju plavkaste i rozkaste. Ne volim sjajne ruževe tako da ga ne nosim već sam ga proslijedila mami. 

Ambalaža je crna, a unutra srebrna kao i većina MAC ruževa, miris ima isti kao i Nicki 2 pa pretpostavljam da svi njihovi ruževi mirišu jednako. Inače ne volim miris ruževa, svi mi baš smrde, a na usnama uglavnom kad probam imaju gorak okus, kod ovih ruževa vidim potpunu suprotnost i to je ogroooman plus. 

Lijevo je Hell, desno Nicki.

Za kraj, ruževe definitivno ocjenjujem s odličnim 5 ;) Preporučam svakako oba, a i mislim da su MAC ruževi najbolji. Da, nisam ih isprobala puno (jesam u drogerijama, nisam nosila), ali gledajući sve recenzije, swatcheve, yt makeup tutoriale, itd itd, sigurna sam da jesu. Najdraže mi je kad ruž na usnama ostavlja istu boju kao što je on sam u svojoj ambalaži, što je RIJETKOST. 
Ne znam što bih više rekla, ako nekog što zanima pitajte :)

Hellraiser

Lijevo Hellraiser, desno Nicki.

Lijevo Nicki (nažalost na slici je premalo pigmentiran), desno Hellraiser (također, ne vide se ni šljokice :()

Eto, to bi bilo to za ovaj post.
pozz, Stela :***
SHARE:
0 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig