Katy Perry umjetne trepavice by eylure

Leave a Comment
Katy Perry, jedna od najpopularnijih pjevačica u zadnje 4 godine, u suradnji s brandom Eylure, kreirala je kolekciju predivnih umjetnih trepavica. Kolekcija se sastoji od 4 vrste umjetnih trepavica + ljepilo i naljepnica s nazivom trepavica.


Sweetie Pie - najkraće trepavice od svih, za prirodniji izgled, pogodne za dan.
Oh, Honey! - malo duže od prvih, također se mogu nositi danju da ne izgleda prenapadno. Daju glamoruzan izgled.
Cool Kitty - mačkasti pogled, dosta tamnije od dvoje prethodnih, tj gušće su i više dolaze do izražaja.
Oh, My! - dvostruke trepavice, jako su guste i po meni, nosive samo za večernje izlaske. Vrlo su efektne.

Kada su stigle u prodaju u dm, odmah sam ih htjela kupiti, no tad mi je bilo puno izdvojiti 70 kn za jedan par trepavica,  a i nisam se mogla odlučiti koje uzeti. Došao je Božić, s njime i sniženja pa su tako trepavice snizili na 40 kn, a moja draga sestra, pošto zna koliko sam ih htjela, mi ih je kupila. Radi se o trepavicama "Oh, My!" jer inače volim dramatične trepavice i približavao se doček nove godine što je još veći razlog za nešto takvo na očima...

Pakiranje:
Obična, kartonska (kakva već) kutijica u kojoj se nalaze trepavice označene koja ide na desno, a koja na lijevo oko te se s njima dobije i eylure ljepilo. 



Trepavice su ručno rađene, 100% prirodne i mogu se višestruko koristiti. Nemaju sa strane onaj višak koji bi se trebao odrezati, jedino se mogu odrezati same trepavice ako su nekome preširoke. Dosta su čvrste i trebaju se polako savijati kako bi ih prilagodili očima. Ljepilom sam jako zadovoljna, koristim ga i za ostale trepavice. Stavila sam gore slike pa ne trebam opisivati kako izgleda.

Cijena je malo veća, ali eto možete naletjeti na dobra sniženja ;)

Uglavnom, prezadovoljna sam trepavicama kao njima samima, ali nisam zadovoljna što sam uzela baš tu, 4. vrstu, no nisam mogla znati... Naime, imam jako male oči i obrve su mi jaaako niske :((( pa mi ove trepavice prekriju cijeli kapak i skoro pa diraju obrve. Od njih mi se ne vidi ni sjenilo. A što je još gore, kad ih stavim, odmah mi krenu suze (napominjem da inače nosim umjetne trepavice i to mi se ne događa), ispred sebe vidim duplo i bole me oči. Trepavice su u kutiji lijepe, normalno dugačke trepavice, ali na očima su ultra dugačke. Sad mi je žao što nisam uzela Oh, Honey jer mislim da bi one najbolje odgovarale mojim očima.

Na kraju evo slike na kojoj ih nosim pa tu možete vidjeti kako su ogromne i kako mojim očima ne pristaju :S


Ipak, konačna ocjena je 5/5 (nešto drugo je to što meni ne odgovara određena vrsta)

SHARE:
0 comments

Moje top YouTuberice

6 comments
1. prettylilmzgrace - moj no. 1! Koristi predobru šminku, sve boje koje bih i ja izabrala, uvijek joj je makeup dramatičan i ne boji se spajati nespojivo. Sjenilo uvijek stavlja oko cijelog oka, drukčije nego ostale djevojke i dosta produžuje prema van, ja to i da probam bih izgledala kao klaun -.-' Sviđa mi se i izbor boja za usne jer su to uvijek neke neutralne boje, ali ne baš bež, već bijele i rozaste nijanse koje i ja koristim (kad koristim hh). Inače, ruževe stavljam rijetko (99% vremena ne), samo puder na usnama ili ponekad nešto bijelo/skroooz svijetlo rozo, makar mi svi kažu da sam preblijeda tako, ali šta ću kad to volim :D 




2. Nicole Guerriero - ona u svom šminkanju koristi većinu boja, i bež, smeđe, brončane nijanse do plavih, rozih, ljubičastih... Mislim da baš zna šta radi i šta god stavi na lice dobro joj stoji. Uz to, obožavam njene haule, tutoriale o kosi i općenito njene snimke...




3. shaaanxo - možda ju ne bih stavila na 3. mjesto, ali pošto sam uz nju počela gledati i ostale makeup tutoriale ima posebno mjesto u mom <3 LOL :D Uglavnom se šminka jednako, uz koju promjenu nijanse, a to mi se ne sviđa, trebala bi unijeti više boja, no stvar ukusa. Volim kao i kod "pretty" njen izbor ruževa, uglavnom su to svijetlo roze.




4. TymetheInfamous - nju bih po stilu šminkanja, dramatičnom look-u i bojama sigurno stavila na 2 mjesto, ali ne mogu jer me jako iritiraju njeni tutoriali, tj odbojan mi je njezin glas :D Ali 
obožavam njenu kosu, šminku, stil odjevanja, nakit, to što je otkačena i drukčija i podsjeća me.




5. iwanted2c1video - nju stavljam najviše zbog halloween i sličnih tutoriala. Toliko je maštovita i kreativna da je to za nevjerovat! Ima veliki talent.




6. fashionista804 - ona je skroz opičena, zabavna i volim njen makeup. Koristi lude boje, ima dobre ideje i volim gledati kako lako šminka kapke jer su ravni haha :D




7. N1kk1sSecr3t - nisam primjetila baš puno makeup videa kod nje, ali kad se šminka to radi odlično. Najdraži ruževi su joj baby pink nijanse koje volim i mislim da joj baš dobro pristaju uz ten. Inače, rijetko sam na yt naišla na nekog tko ima sličan stil mome, a u njenome se skroz prepoznajem. 




8. jhmemoires - jedno vrijeme sam gledala njegove tutoriale, a uopće nisam skuzila da je muško! (jer mi je uglavno tad bio ugašen ton pa nisam čula glas) Ugl, šokirala sam se kad sam skužila :D Obožavam gledat kako nanosi puder, highlighter, rumenilo i sl. Također, volim boju kose (sve dosad) jer i ja često ludim pa sam već skoro sve imala na glavi :D




9. laurenbeautyy - jao, ona mi je jednostavno prelijepa, prezgodna i ima prelijepu kosu. Volim njen smokey i smatram da joj najbolje stoje crna sjenila koja joj istaknu oči, a najdraži dnevni look mi je malo neutralnog sjenila i bijela olovka. Od svih yt, za večernje izlaske se najčešće šminkam kao ona.




10. CarliBel55 - jako, jako lijepa cura. Sve joj dobro stoji i zato je sigurno i među mojih top 10, nisam primjetila da se nečime previše izdvaja u vezi sa šminkanjem jedino eto to što je prekrasna.




Koje su vaše najdraže youtuberice? :)
SHARE:
6 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig