Essence Kajal Pencil

Leave a Comment
Za početak, obožavam Essence i bila bih luda da nemam ove super jeftine olovke! :D

Ovo je obična olovka za oči koja se mora šiljiti što je meni i draže nego olovke koje okretajem drške izlaze van (ne znam kako bih to drukčije opisala O.o). Jednostavna za nanositi, dovoljno debela, odnosno tanka za svako oko i ne boja dio ispod oka ako se zna pravilno nanijeti. Možete ju pronaći u Bipi, dm-u, Mulleru, Kozmu, čak ima i KTC svoj mali Essence kutak. Cijena je stvarno odlična i kad god nam zatreba olovka, a ne želimo potrošiti veću cifru ovo je prava stvar - 8,90 kn. Dolazi u 8 nijansi od kojih su meni najdraže 04 white i 11 cool breeze koje na moju veeeliku žalost više nema za kupiti te sam postavila pitanje dm-u hoće li ih opet dobivati no rekli su da neće :(

Tekstura im je malo tvrđa kao većini olovaka, ali ja ju ne šiljim do kraja ili ju zagrijem na umjetnom svijetlu da omekani, tad se lako nanosi i odlično ostaje na oku bez da se prolazi više puta. Pročitala sam negdje da se olovka dosta trusi i ostavlja mrvice što kod mene nije slučaj, ne pretjerujem sa stiskanjem i izgleda lijepo i uredno. Što se tiče postojanosti, ona je malo slabija no ništa strašno s obzirom na cijenu. Npr kad ju stavim ujutro traje mi jedno 2 sata, a onda bih trebala ponoviti "postupak" jer se dosta nakupi sa strane što lako uklonimo štapićem za uši.

Ja posjedujem (lol :D) 3 nijanse - 04 white, 20 scream green i 01 black kao što se vidi na fotografiji.




SHARE:
0 comments

PUPA Puposka

2 comments
O ovoj Pupinoj kolekciji na internetu ne mogu baš pronaći informacije pa tako ovdje nećete pročitati ni cijenu koju ne znam jer sam Puposku dobila na poklon :(


Radi se o Pupa kolekciji "Puposka" koje izgedaju kao babuške pa pretpostavljam da su tako dobile i ime :D Ja sam dobila "lutkicu" PUPA SMACK. Ona dolazi u čvrstom, plastičnom pakiranju, s malih ogledalcem koje je ustvari njeno lice, skriveno je ispod pa se okrene u desno :D Sa strane se izvlači dio gdje je smještena kozmetika. S jedne strane se samo povuče, a s druge je privjesak za koji se može povući i otvoriti.


Sadržaj puposke je 4 sjenila za oči i 4 sjajila za usne. Dva veća sjenila su sive i ljubičaste boje, a manja bijele i lila boje dok su sjajila iste veličine u svijetlo rozoj boji, bijeloj, sivkastoj i tamnije rozoj. Sva sjenila su shimerasta i dosta suha, nisu baš pigmentirana osim bijeloj koje je odlično za unutarnji kut oka. Sjajila imaju šljokice, a prevladavaju pomalo plavkaste nijanse.


Na usnama (i ruci jel) su sva 4 sjajila dosta slična, ne vidi se neka razlika koja bi trebala već su prozirna, sjajna s malo već spomenutih plavih šljokica no pošto ne koristim sjajila ni ne predstavlja problemos :D To bi bilo to uglavnom, na slikama možete vidjeti swatch-eve. Napominjem da sjenila izgledaju dosta bolje i pigmentiranije na prstima nego na očima, nažalost.


Pozz, Stela :*
SHARE:
2 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig