Blog prodaja

Leave a Comment
Kao što već vidite u naslovu, radi se o prodaji nekih sitnica :) Imala sam dosta toga, no prodano je pa ovo što mi je ostalo stavljam ovdje. Iznad svake fotke ću napisati opis, stanje i cijenu. Ako nešto želite javite mi se na facebook profil SD Sequin (http://www.facebook.com/sd.sequin) ili na mojekrpice.hr - StelaSD58 (http://mojekrpice.hr/stelasd58-694). Možete napisati i u komentaru pa ćemo se već nekako dogovoriti. Ne želim davati mail jer tamo rijetko idem i pogubim se od silnih poruka s fejsa i krpa :D 
Poštarina je od 10 kn tiskom do 16 poštom, ne šaljem obično i ne šaljem izvan RH. 

PUPA puposka paleta sjenila/sjajila ---> sadrži: 4 shimmerasta sjenila za oči (bijelo, sivo, lila, ljubičasto),
4 sjajila za usne (rozo lila boje) i ogledalo
- bijelo sjenilo korišteno, ima ga malo manje nego na slici, lila par puta, sve ostalo 2x

- cijena 30 kn



Farmasi sjenilo, Dior sjenilo, Dainty Doll olovka za oči ---> farmasi korišteno 2x, aplikator malo korišten, dior sjenilo tester original - made in france- probano, dainty doll olovka za oči, tamno plava, probana 
- 25 kn lot


ARTISTRY presentation caddy ---> za sjenila, rumenila i ostalo, prezentacijski koferčić, a može biti i samo za držanje šminke u njemu, također je i lijep dodatak na vašem makeup stoliću :P novi je, na ogledalu još i folija, super za poklon, jedino nemam ove vrpce koje ga drže otvorenim bez da vi držite gornji dio, tj ima ih, al su pukle :D ovdje pogledajte kako to izgleda http://mojekrpice.hr/items/pribor-za-ljepotu/439003/artistry-presentation-caddy
- 35 kn, a bio je puno skuplji




Maybelline FIT ME tekući puder ---> nijansa 125, kupljen jučer i samo isproban. Mami ipak ne odgovara.
- 75 kn



Shakira parfem Elixir ---> kupljen neki dan i špricnut 2-3x, možete ga probati u dm-u i drugim parfumerijama i drogerijama, a opis pročitati na punmiris, cijena mu je oko 160 kn, ja ga prodajem za 120 kn.


OMERTA muški parfem ---> 100 ml, korišten 2x, dosta jak miris, pravo muški :D Omerta bi trebao biti neki zakon šutnje hh. 
- 40 kn


To je sve zasada, ostalu ponudu (odjeće i obuće) možete pogledati na gore navedenim linkovima.

Pozz, Stela xoxo
SHARE:
0 comments

Favoriti mjeseca - srpanj

9 comments

Uff, srpanj je prošao baš neočekivano brzo :D Ja sam se zabavila i mogu reći da je mjesec bio solidan. Još nikad nisam pisala post o favoritima, ali je večeras došao i na to red. Šminkala sam se minimalno zbog ovih vrućina i kad god sam mogla, izjegavala sam izlazak iz stana :D Pudera ovaj mjesec skoro pa nisam ni vidjela što je jedno divno čudo. Nije mi ni trebao, a i dok ga ima još malo na dnu štedim za crne dane jer ne znam kako ću opet nabavit isti ;) Što se tiče preparative, ne očekujte ništa u postu, nit volim čitati o tome nit volim pisati. Koristim ono što meni odgovara, ništa posebno i mislim da nije bitno ovdje spominjati, bar zasada :) Pa da krenem s favoritima...



Lice: 
Sigma F80 bockalica. Ovo je stvarno jedan odličan kist bez kojeg ne znam kako sam živjela dosad :D Imam dosta loš ten i kad tekući puder nanesem njime, prekrivanje nedostataka je sigurno oko 60% bolje od nanošenja prstima ;)
Max Factor CC krema. Kao što sam naziv kaže cc krema ili kako ja i dalje govorim tekući puder koji je odličan za ljeto. Lagan je i daje licu svježinu i sjaj što meni odgovara jer imam suhu kožu. 
Catrice kamuflaža. Oh, definitivno favorit mjeseca ! Koristim ju svaki dan. Prekrivam nedostatke, a kad želim uštedjeti puder kamuflaža posluži i kao on sam. Stavi se u tankom sloju, nijansa čak odgovara i to je to. Kamuflaža je cijeli mjesec u mojoj kozmetičkoj, ali i onoj svaki-dan-torbi <3


Oči:
Sleek Oh so special paleta. Paleta s neutralnim bojama koje su bile savršene za poneki look, ali više za šminkanje sestre subotom navečer pa se nalazi u mjesečnim favoritima :)
Catrice espresso sjenilo. Odlična mat nijansa koju sam koristila najčešće. Jednostavgna je, a opet nekako posebna. Svakom look-u daje ono nešto. Odlično sjenilo za pregib oka i blendanje, ali ja sam ga nanosila i na cijeli kapak.
Clarins zlatno-bakreno kremasto sjenilo. Odličnooo sjenilo koje sam koristila isto većinom na sestri kao bazu za zlatna i svjetlucava sjenila iz Sleek palete.


Obrazi/trepavice/obrve:
Dainty Doll rumenilo. Svijetlo ružičaste boje kakve jedino i koristim. Ima mrvicu sjaja, tj daje pomalo saten finiš. Dugo traje i super je za ove dane.
Manhattan maskara/četkica. Maskare nema odavno, ali sam počela koristiti češljić za dovođenje obrva u red :)
Catrice glamour doll maskara. Jako, jako, jako sam zadovoljna ovom maskarom. Trepavice jako lijepo odvoji, možda fali malo volumena, ali nije strašno. I dalje ću koristiti ovu maskaru.


Usne:
Golden Rose ruževi 126 i 127 i Catrice 240. Ruževi u prekrasnim ljetnim nijansama, tj golden rose-ovi, a catrice kod mene klasika. Nude, ali ipak na meni dosta tamniji, onako roskasto-smećkasto-boja mesa :D Svi ruževi traju dosta kratko, ali meni nije nikakav problem nositi ruž u torbici i popraviti ga. Jedino su za njih opasne ove vrućine. Upravo se to dogodilo Catrice-u :(((( Počeo se topiti, pao mi je i odeee. Favorit svakako 127, 126 nije moja nijansa pa ga je mama uzela.


To je sve od mene za danas i za prošli mjesec. Koji su vaši favoriti, kako ste provele srpanj, veselite se kolovozu? Ja da, rođendan je na vratima (5.8.), a u našem gradu na isti dan počinje život :D Već tradicionalno, svake godine oko 2 tjedna traju razni zabavni programi, koncerti, ljetno kino, razna sportska događanja, grad je pun ljudi, muzike, žonglera, raznih zabavljača, pjevača, plesača, umjetnika, sportaša, vatrometa, lunaparka, štandova, gumenih bombona, šatora sa živom glazbom, balona, itd. Svi ste pozvani, svake godine je više manje zagarantirana zabava :D
Jer ipak... U Virovitici (u 8. mjesecu) ne postoje pritisci! Đ.B. :D hahah

Pozz, Stela xoxo
SHARE:
9 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig