Golden Rose Velvet Matte ruževi

39 comments

Bok svima :) Danas vam pišem recenziju Golden Rose Velvet Matte ruževa za koje ste već sigurno svi čuli, ako ne i kupili. Uz recenziju, napravila sam video sa swatchevima svih 7 nijansi koje imam u kolekciji
, iako zvuči malo meni je ovo bilo strašno naporno i dugo je trajalo (pripremi usne, stavi ruž, uslikaj se iz daljine pa izbliza, snimi se iz daljine pa izbliza, provjeri fotke, skini ruž, pripremi usne, stavi novi ruž XD), no bilo je i zabavno i ispao mi je ovo jedan od dražih postova, tj. tema na blogu jer takve i sama najviše volim čitati/gledati :D Skidam kapu (stranim) blogericama koje snimaju swatcheve 20+ ruževa, al' stvarno. Najviše mi je žao što sam se uhvatila tog posla kasno popodne kad je nebo već posivilo, a u kombinaciji s mojom bijelom puti to je ispalo dosta sivo i isprano, ali ruževi ustvari izgledaju realno. Cijeli postupak, sve isto, napravila sam i drugi dan ujutro, no tada je bilo presunčano pa izgledam i na fotkama i u videu kao da sam dobila žuticu. Imajte na umu da sam jako svijetla pa su na meni ruževi dosta tamniji nego na većini, jel :)

Ruževi dolaze u mat tamno crvenoj ambalaži sa zlatnim slovima koja je meni odlična, lako se zatvaraju i općenito nema problema s time. Plastična je i relativno čvrsta, ali lako moguće da će puknuti ako vam onako dobro padne na pod ili tako nešto :D 


Svi ruževi su mat finiša, ali ne potpuno već imaju mrvicu sjaja koji s nošenjem nestane pa bude baš mat mat. Dosta su kremasti za mat ruževe, nanose se vrlo lako i ono što mi je jako bitno kod ruževa - ne ističu suhoću usana kao mnogi ruževi, kada prođem po usnama sve se to da zagladiti dok s nekim ruževima uvijek imam problem da sve izviri kroz ruž. Imajte na umu da su moje usne bile dosta ispucane pri fotkanju radi čestog brisanja i stavljanja ruževa iznova i iznova. 


Ne znam moram li nešto govoriti o tome koliko su ovi ruževi pigmentirani. Jedan nanos je dovoljan, a ja ponovim još jednom samo radi tog "zaglađivanja" usana. 
Trajnost im je vrlo zavidna, meni izdrže sigurno više od 3-4 sata ako ne jedem, s jelom mi se skinu kao i skoro svi drugi ruževi, ali stain (trag na usnama) ostane. 


Imam 7 nijansi i sve mi se ponašaju jednako osim 07 koja možda više ističe suhoću što je logično jer je vrlo svijetla. Inače je prvotno bilo dostupno 20 nijansi sveukupno, a koliko znam kasnije je izašlo još negdje 10 nijansi, ja imam neke iz prve, a neke iz te druge ture :D 
Ruževi sadrže 4.2 grama što je super količina, a cijena im je oko 35 kn.

01, 02, 07, 08, 12, 26, 27

Krećemo na swatcheva ruževa:

Velvet Matte 01 - prava nude bež nijansa, ima mrvicu smeđe u sebi i vrlo je neutralna (time mislim da nema ni rozih ni peachy tonova što je često slučaj s nude ruževima). Na meni je dosta tamna za moj ukus, ali na malo tamnijim curama je pravi nudač i definitivno preporučam onima koji koriste Revlon CS Sand Beige ili MAC NC20 pa nadalje.


Velvet Matte 02 - jedna od popularnijih nijansi iz ove linije, vrlo teška za opisati. Na meni je dosta tamna, ima u njoj i roze i crvene i bordo i berry, baš neka mješavina, ja bih ju nazvala rozo-šljivasta boja :D Malo me podsjeća na trend "K.Jenner usne" :D Prvo nisam mogla smisliti tu nijansu na sebi, no s vremenom mi se počela sviđati. Mislim da je opravdano najpopularnija jer će mnogima stajati savršeno, s time da vjerojatno svima stoji jaaako dobro!


Velvet Matte 07 - svijetlo roza nijansa, nije previše blijeda ili kako ja to zovem mliječno roza, nosiva je i dosta neutralna, mislim da na svijetlim curama izgleda super dok bi na tamnijima možda i bila mliječno roza :D Sviđa mi se što je tako prigušena, prljava roza, to je totalno moj ukus i nosim često takve nijanse :)


Velvet Matte 08 - žarko roza nijansa, no s druge strane nosiva i neutralnija kričavo roza dok bi na MAC NC25-30 vjerojatno bila neon. Jako lijepo pristaje svim podotonovima kože kao i svakoj puti, mislim da ćete teško fulati s ovom bojom. Sad kad gledam fotke čini mi se da mi najljepše stoji ova osmica :D


Velvet Matte 12 - vrlo slična dvojci, ali ima više cigle i crvene dok roze nema što ih čini različitima. Ovo je odličan ruž za one koji vole tamnije boje, a ne žele na dnevnoj bazi nositi crvene ili bordo jer su pretjerane. Tada je ova odličan izbor jer iako je tamna vrlo je neutralna i sigurno nije toliko primjetna kao crvena ili neka slična, pogotovo ako ste tamnije puti. Ovaj ruž volim koristiti na ženama starije dobi koje ne žele ništa preupečatljivo, a ipak žele jaču bojicu na usnama :)


Velvet Matte 26 - ovo je ruž iz druge ture :D Breskvasta, svijetlo narančasta nijansa; usporedila bih ju po intenzitetu sa sedmicom, ali je ova nijansa ipak malo tamnija. Meni je ovo jedan od ljepših ruževa iz ove linije :)


Velvet Matte 27 - Na prvu vrlo sličan jedinici jer je nudač, ali s ga narančasti podton razlikuje od prvog pa to imajte na umu kada kupujete, ovisi jel želite pravi nude ili s primjesom peachy tonova.


Jedina stvar koju bih promijenila kod ovih ruževa, tj. bolje rečeno dodala, je veći izbor svjetlijih nijansi jer su sve jako tamne na nama duhovima :D 


Btw, prvi put sam pričala u videu; pola tog sam izrezala jer zvuči užasno i nemojte zamjeriti na nekim pogreškama, krivim naglascima (" dobro došli na moj kanaaaal ") i tako to :D Snimam pjevajući reklo bi se ;)

Jeste li isprobale ove ruževe ili tek hoćete? Koja nijansa se vama sviđa?

*Dva ruža kupljena su vlastitim novcem, a ostali su dobiveni od strane Golden Rose-a.

Pozz, Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

39 comments:

  1. Ja bi sve.. :) Imam za sada nijansu 13

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lijepa je i ta bojica :) I ja bih još koju nijansu, fali mi tamno crvenih naprimjer :D

      Delete
  2. ajme skroz si mi drugačija kad te gledam na videu i na slikama. na videu mi djeluješ baš ženstveno, a na slikama kao curičak. blesavo, znam.

    ja imam tri nijasne, 02, 07 i 11. 2 obožavam! nju od svih ruževa koje imam najviše koristim. i meni su ovi ruževi čak bolji od mac-ovih.

    šta se naglaska tiče, ne znam otkud si, ali je tipično primorski. imam i ja kanAl i nitko me ni mrtvu ne bi natjerao da naglasak prebacim na prvi slog. ja imam čak i nemOgu za šta mi se znaju rugat XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha, jel to loše ili? :D Nije blesavo :)

      Mogla bih o tome pričati, ja MAC posebno volim jer mi imaju najljepše nijanse i razne finiše pa ih po tom pitanju ništa ne može nadmašiti, ali istina je da se više isplati kupiti GR ako ti se neka boja već sviđa jer su čak trajniji od nekih formula MAC-ovih i bolje teksture :)

      Ma ja sam Slavonka (na granici s Podravinom XD), ali često se uhvatim kako krivo izgovaram neku riječ (naglasak "krivi"). Još pogotovo kad snimam jer mi nije još najprirodnije okruženje pa se valjda zaletim, kao što sam napisala u tekstu, pričam/snimam pjevajući :D

      Delete
  3. Imam nijansu 07, a sad kad vidim tvoje swatcheve želim još 01,12 i 26 :) Odlični su mi ti ruževi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da bi ti 12 i 26 baš lijepo stajali :) Nijansu 12 imaš priliku osvojiti u mom darivanju pa sudjeluj ako već nisi :D

      Delete
  4. Super su, ali ja ne mogu da ne kazem da kod nas u BiH kostaju 3,5 KM ili 14 kuna, to mi prvo padne na pamet :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj znam to! Kad sam čula šokirala sam se, imala bih cijelu kolekciju da su i kod nas tako jeftini, stvarno savršena cijena za takav ruž :)

      Delete
  5. Koji ti je to ruz na ovoj glavnoj, "profilnoj" slici? Divan je i super ti stoji :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Misliš na ovu fotku u krugu? :D To je MAC Sin :)

      Delete
  6. Nijanse ruževa su mi baš lijepe. Jednom sam kupila njihov mat ruž i grozno mi je isušio usne, tako da sam odustala od daljnje kupovine

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šteta :/ Meni su baš okej po tom pitanju, ali možda nisam za mjeriti se jer je meni i Illamasqua zakon :D

      Delete
  7. Divno si uradila ovu recenziju :) Imam 26 i volim ga ali kako nisam oduševljena mat karminima generalno, zadržala sam se samo na tom jednom. Sviđa mi se izbor nijansi, ne mogu da odlučim koji ti najbolje stoji, možda 08, to bi bio moj drugi favorit :D L.

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Ja ih ne bih mogla uvrstiti među svoje favorite hehe :D Meni su najdraži 02, 07, 08, 26 :D

      Delete
  9. Bas mi se dopadaju nijanse, omiljena mi je 12. :D

    ReplyDelete
  10. Jao divni su stvarno! Želim si 02,08,12 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh, i mislila sam da će se tebi svidjeti 02 i 12 :D

      Delete
  11. Nadam se da si imala snack pauze hahahahhaha :D Baš si slatkica i snimaj i dalje i pričaj i dalje!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. E nisam jer sam kasno počela snimati i žurila da sve obavim dok sunce ne zađe skroz :D Hvala :)

      Delete
  12. naravno da mi se na fotkama najviše svidjela opet nijansa koju i sama imam - osmica (išla sam provjeriti koju imam nakon što sam pročitala recenziju i pogledala slike) :D
    Ajde, barem sam dosljedna :D
    I slažem se da ti najbolje stoji :)

    ReplyDelete
  13. 2, 8 i 26 su mi divni <3. I općenito i na tebi :).

    ReplyDelete
  14. imam 04, 08, 10, 12 <3 probaj 10-ku ako vec nisi, ja sam oduševljena :))) furam ga i samostalno i u kombinaciji sa raznima olovkama ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Htjela sam i 10, ali ne treba mi zasada, sigurno budem jednom uzela :D 04 isto želim

      Delete
  15. Mmm 1, 12, 27 ... skroz neobične nijanse. Biće moje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na meni su vjerojatno dosta tamnije nego na većini, ali u svakom slučaju lijepe su sve :D

      Delete
  16. 2, 11, 12, 14, 20 i 23 su meni najljepse :D dvojka ti odlicno stoji.
    Stvarno su super, nisu slucajno dobili toliko pohvala.

    ReplyDelete
  17. ja imam nijansu 04 i stvarno sam prezadovoljna pogotovo njihovom trajnoscu :D

    ReplyDelete
  18. ma ništa negativno, dapače, na videu mi djeluješ puno prirodnije. kamera te voli u svakom slučaju XD

    mac-ov imam samo jedan, famozni heroine. dosljedno izdrži 2 3 sata, kasnije postaje nepodnošljiv. nije ni to problem, nego je još gori kad ga popravljam, kad ga skidam se razmusam, a akok ga samo stavljam onda na usnama izgleda mackavo. na kraju dana, ako sam nešto jela, ajme meni grozno. kao da imam na ustima neko najjeftinije smeće. i općenito s tim skupim ruževima. jeftiniji se barem obrišu pa ih samo stavim ponovo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :D Imam i ja Heroine, meni je super, iako se ti tamniji ruževi inače nanose dosta neravnomjerno i ostaju zapackani kak kažeš, ali s njim mi to nije toliki problem, više imam taj problem sa Sin-om od MAC-a ili CYY.

      Delete
  19. Da sam vidjela ovaj tvoj post prije koji dan, sigurno bi si ubola jedinicu i dvojku, iako bi mi bile presvijetle (moj Revlon CS je Early Tan LOL). Inače ukupno posjedujem 6 komada (uključujući 12 i 27, koji na meni izgledaju skroooooz dručkčije, 12 mi je totalno rozast, a 27 čista breskva) i obožavam ove ruževe. 18tica je najljepši crveni ruž ikada, a 24 je najbolji ruž ikad, vrišteći prekrasni narančasto-rozo-koraljni neon <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam mislila da si toliko tamna :D Sigurno onda izgledaju drugačije na tebi :D Meni bi se vjerojatno svi sviđali još više da sam tamnija jer volim svijetle i neon ruževi, ovako je na meni većina tamna, obična i zagasita :D

      Delete
  20. Hehe video je super, pogotovo zadnji blooper :D Inače, nijansa 26 mi se najviše sviđa. Nemam nijedan njihov ruž jer mi se u dućanu nisu svidjeli, ali sad bi itekako htjela pokoji :D

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig