Max Factor CC krema (40 fair)

6 comments
"CC kreme su nove generacije BB krema, koje imaju lagano prekrivanje. Sada su CC (Color Correction) krem podignute na sljedeću razinu pružajući još bolje prekrivanje i njegu kože u sofisticiranoj multifunkcionalnoj formuli. Nova Max Factorova CC krema već u prvoj aplikaciji osigurava potpuno i trenutno korigiranje tena stvarajući prirodan izgled kože koja zdravo zrači. 9.7% pigmenata osigurava visoki stupanj prekrivanja, a koktel načinjen od vode krastavca, glicerina, šipkovog ekstrakta i morske krkavine hidratizira i čini kožu sjajnom."



To je Max Factorov opis ove prve CC kreme koja je došla u naše trgovine, naime, nijednu drugu nisam vidjela. Odmah na početku moram reći kako sam bila vrlo skeptična u vezi ove kreme iz razloga što mi se nijedna BB nije svidjela. Ipak, probala sam ju i učinila mi se dosta dobra. Na internetu sam pronašla svega 2 recenzije ove kreme tako da mi nije bilo od neke koristi pa sam išla na ruku "kupi-saznaj" :D Najveći problem mi je bio jel će nijansa biti dovoljno svijetla.
Dakle, krema je dostupna u 5 nijansi (40 Fair, 50 Natural, 60 Medium, 75 Tanned, 85 Bronze) po cijeni od 99,90 kuna. Može se kupiti u dm-u te je u mom gradu to to zasada, ali sam čula da po većim gradovima ima i u Mulleru.
Ambalaža je vrlo slična onoj tekućeg pudera Max Factor xperience. Crna tubica, s malim "prozorčićem" kako bi vidjeli nijansu. Po meni vrlo praktična, lagana, jednostavna, ali profinjena. 



Što se tiče teksture, tog sam se i bojala. Nije kao većina pudera gusta, pogotovo MF-ovih, već je pomalo rjeđa, logično jel :D Pošto još uvijek nemam bockalicu ili kist s kojim bih nanosila tekuće podloge (jer sam dosad koristila samo mousse pudere) morala sam to napraviti prstima. I mogu reći da se dobro izblenda te nema onih ružnih mrlja i tragova po vratu (ili negdje drugdje( ako se pravilno nanese. Suši se relativno brzo, a ostavlja dewy i ljepljiv finiš. Da, da. Jednostavno ne znam kojim to riječima opisati... Inače, to je pozitivna strana ove kreme. Imam osjećaj da se ne upije 100% do kraja i da djeluje baš kao obična krema za lice što je odlično za moju problematičnu kožu! Imam jako suhu kožu sklonu prištićima, crvenilu i drugim dosadama, a s ovom kremom je moje lice cijeli dan sjajno, svježe, ni s od suho, djeluje jako prirodno kao što i piše da joj je to jedna od zadaća. 



Prekrivanje je malo slabije i to jedini minus koji dajem ovoj kremi/puderu. Ipak, i time sam zadovoljna 90% pa ako sam ja, vjerujem da ćete i vi. Na mome licu krema je trajala, točno onako kao kad sam ju i nanijela, oko 3-4 sata, dalje se malo obrisao na bradi i obrazima što mi se dogodi sa svakim puderom no za to ću zasad kriviti maramu koju sam nosila i nervozu koju sam osjećala zbog odgovarnja :D Lice mi je ostalo sjajno i svježe sve dosad, a ovo je već negdje 13. sat kako podlogu nosim na licu.
Ne mora biti da sam u pravu, ali ja ga ne bih preporučila osoba s masnom kožom jer je za moju suhu san snova, dosad se nikad nije sjajila i bila ovako glatka i mekana no to je s ovom podlogom druga priča. 



Na kraju, moram dodijeliti titulu najbolje jednoj "osobini" ove MF CC kreme. Sve mi se sviđa i sigurno ću ju opet kupiti, ali najviše sam zadovoljna mojom nijansom - 40 fair. Na licu ne tamni i zbog toga je definitivno moj spas! Nisam napomenula da sam ja hladni/rozi podton, a rekla bih i da je ova krema namijenjena upravo njemu. 

Definitivno od mene ima preporuku, 4/5 (zbog prekrivanja)

Pozz, Stela
SHARE:
6 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig