Essence Cute As Hell Blush

Leave a Comment
Rumenilo sam počela koristiti prije 2 godine kada sam shvatila koliko bolje lice izgleda s njime. Doma sam imala samo mamina rumenila i to uglavnom bronačne, zemljane nijanse, kojih baš i nisam ljubitelj. Dugo sam tražila svijetlo rozo rumenilo, ali bezuspješno. Čula sam za Sleek-Pixie Pink no uvijek mi je draže i lakše otići u trgovinu nego ići u banku i čekat mjesec dana da mi stigne, iz tog razloga ga nisam ni naručila no vratimo se temi.

Na mojekrpice.hr sam pronašla djevojku koja prodaje ovo Essence rumenilo, novo po vrlo povoljnoj cijeni tako da sam ga naručila.Radi se o kompaktnom rumenilu za svjež izgled, dostupno u 1 nijansi (01-wawawawoo LOL), limitirano izdanje iz proljeća 2010. Na prvu mi se jako svidjelo... , a i na drugu :D


Pakiranje: 
Okrugla, plastična "kutijica" u normalnoj veličini za rumenilo. E sad, što mislim time pod normalno, nemam pojma, ali mislim da kužite :D Ambalaža je čvrsta i lako se otvara.


Tekstura:
Na površini rumenila se nalaze 3 flowers  koji naravno nestaju s korištenjem. Rumenilo je u kamenu, nije nimalo masno i nije mekano. Nema nimalo shimmerastog u sebi, mat je rumenilo što se rijetko nađe, a meni baš to - potpuno odgovara. 


Nanošenje:
Nanosim ga kosim essence kistom za rumenilo (crno roze dlačice) što mislim da čak i nije najbolja opcija. Rumenilo treba nanositi vrlo oprezno, naime, zbog velike pigmentiranosti teško se blenda, a svakako ne želimo na licu imati dvije roze crte ili sl. 


Pigmentiranost:
Kao što sam gore spomenula, ima odličnu pigmentiranost. Kad ga koristim tek okrznem kistom po njemu tako da na licu dobijem svijetlo rozi, prirodniji izgled. Ovo rumenilo je meni odlično i kao sjenilo pa mi je pigm. draža zbog tog dijela šminkanja. 



Moja konačna ocjena je 5/5 i definitivno ga isprobajte, ako još negdje, slučajno naletite na njega kao što sam ja :)
SHARE:
0 comments

MUA Poptastic paleta

Leave a Comment
Kako najviše na očima nosim šarene boje uz crnu, ova paleta me oduševila. Čim sam ju vidjela zamislila sam  rozu i nebesko plavu nijansu jednu uz drugu :D Možda zvuči kao grozna kombinacija, ali ja ih volim i mislim da izgleda dosta dobro. Kupila sam ju od jedne blogerice tako da nemam aplikator koji se dobije uz nju no vjerojatno ga ne bih ni koristila. ... Pa da počnemo!

MUA Poptastic paleta je kao što sam već napomenula, vrlo šarena, dugina paleta.  Može se naručiti na MUA stranici za odličnu cijenu od 4 funte.


Sjenila dolaze u neočekivano maloj paleti koja je plastična i relativno čvrsta. Naime, dio gdje se otvara je toliko čvrst da ako ne želim strgati nokte moram ju otvoriti nožićem. S vremenom, kako sam ju više puta otvorila ide lakše pa sad ne moram koristit nikakav kuhinjski pribor :D


Tekstura mi se valjda najviše sviđa na ovim sjenilima. Mogla bi ih stalno pipkati :D Jakooo su mekana, podsjećaju na mousse pudere, naravno ne baš doslovno haha!  Sadrži 12 sjenila koja su uglavnom shimmerasta (što mi se ne sviđa) osim jedne plave nijanse, koliko sam primjetila.


Na kapke se lako nanose, možda se maalo mrve, ali zato što treba paziti koliko se uzme na kist. Treba proći više puta da bi dobili željenu (kričavu) boju. Za pigmentiranost bi dala  4/5 ako se uzme u obzir prethodna rečenica.



Trajnost ovih sjenila definitivno dobiva 5/5. Zadnji put su mi trajala i do 7 sati, kada sam išla skinuti.

Na kraju, mogu reći da bih svima preporučila ovu paletu. Boje su dobro pigm, dugo traju, solidna cijena... Možda je ovo paleta koju neće mnogi kupiti jer su boje "nenosive", ali možete joj dati šansu :P

Pozz, Stela

SHARE:
0 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig