MUA Poptastic paleta

Leave a Comment
Kako najviše na očima nosim šarene boje uz crnu, ova paleta me oduševila. Čim sam ju vidjela zamislila sam  rozu i nebesko plavu nijansu jednu uz drugu :D Možda zvuči kao grozna kombinacija, ali ja ih volim i mislim da izgleda dosta dobro. Kupila sam ju od jedne blogerice tako da nemam aplikator koji se dobije uz nju no vjerojatno ga ne bih ni koristila. ... Pa da počnemo!

MUA Poptastic paleta je kao što sam već napomenula, vrlo šarena, dugina paleta.  Može se naručiti na MUA stranici za odličnu cijenu od 4 funte.


Sjenila dolaze u neočekivano maloj paleti koja je plastična i relativno čvrsta. Naime, dio gdje se otvara je toliko čvrst da ako ne želim strgati nokte moram ju otvoriti nožićem. S vremenom, kako sam ju više puta otvorila ide lakše pa sad ne moram koristit nikakav kuhinjski pribor :D


Tekstura mi se valjda najviše sviđa na ovim sjenilima. Mogla bi ih stalno pipkati :D Jakooo su mekana, podsjećaju na mousse pudere, naravno ne baš doslovno haha!  Sadrži 12 sjenila koja su uglavnom shimmerasta (što mi se ne sviđa) osim jedne plave nijanse, koliko sam primjetila.


Na kapke se lako nanose, možda se maalo mrve, ali zato što treba paziti koliko se uzme na kist. Treba proći više puta da bi dobili željenu (kričavu) boju. Za pigmentiranost bi dala  4/5 ako se uzme u obzir prethodna rečenica.Trajnost ovih sjenila definitivno dobiva 5/5. Zadnji put su mi trajala i do 7 sati, kada sam išla skinuti.

Na kraju, mogu reći da bih svima preporučila ovu paletu. Boje su dobro pigm, dugo traju, solidna cijena... Možda je ovo paleta koju neće mnogi kupiti jer su boje "nenosive", ali možete joj dati šansu :P

Pozz, Stela

SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig