Shopping/haul/new in #4

6 comments

Bok svima,
danas vam donosim jedan NEW IN post koji se tiče odjeće i dodataka. Nisam uspjela poslikat par stvarčica jer su obične baterije, naravno, jako brzo umrle :D Ako vas nešto zanima pitajte u komentarima...

Počinjem s ekstenzijama od prave kose koje sam stvarno DUGO tražila po raznim forumima i napokon našla na krpicama kod drage cure za 280 kn. Kao što vidite stvarno su dugačke (a ja sam jako niska) pa mi je to bilo skroz neprirodno tako da sam ih kasnije ošišala. Na prvoj slici su tek izvađene iz paketa, na drugoj su friško ošišane :D Nisu opeglane ni počešljane.


Prirodno svjetlo, blic.

Ova majica mi se odmah svidjela, ali samo meni :D Tko god ju je vidio kaže da je grozna, ali šta sad :D Kupila sam ju u New Yorkeru po cijeni od 129 kn. Dostupna je još u crnoj, plavoj i rozoj boji.


Druga majica je također iz New Yorkera i cijena je bila 99 kn. Dostupna je i u crnoj i mint boji. Kad sam otišla kupiti bijelu baš su ih snizili 50% pa sam uzela i crnu. Sad mi je krivo što nisam i onu u mint boji, rasprodane su :D



Kratke hlačice su također iz NY, plaćene 79 kn i bilo ih je u skoro svim bojama. Sviđa mi s to što onak padaju, nisu uske.


Ovo je dječja haljina iz Takka :D Realno ne znam kojeg djetetu to može. Ovako je uža, ali se toooliko rasteže da je to zakon :D Meni naravno nije haljina, ali do pol guze je :D Plaćena je na sniženju oko 50 kn.


Pareo iz New Yorkera plaćen 39 kn na sniženju u kričavoooo narančastoj boji, jako je velik, taman da mene ogrne :D


Roza uska haljina iz New Yorkera, dostupna u više boja, ja sam kupila u rozoj i crnoj. Crnu nisam uspjela uslikat. Na leđima ima prozirno srce. Na sniženju kupljena po 39 kn.



Ovu majicu želim otkad je izašla nova kolekcija kod ELFS-a. Inače su to, ako ne znate, dva modna dizajnera koji već par godina haraju našim modnim pistama, a s time dolaze i visoke cijene jel :D Uglavnom, mišljenja su svakako podijeljenja. Neki kažu da su im je sve cajkasto, kič, nakaradno, a nekima se njihov rad sviđa. Ja sam u ovoj drugoj skupini što ne znači da si njihovu odjeću priuštim. Ipak, ova majica mi se jako svidjela jer je skroz u mom stilu, bila je na snižena s 350 kn na 245 kn, a i bio mi je rođendan :) Tako da sam ju uzela i s poštarinom me izašla 300 kn.


U New Yorkeru sam kupila i dvije marame koje nosim stalno. Jedna je obična bijela, druga bijela sa zvijezdama u raznim bojama. Cijena svake je bila oko 30 kn.


Torba je kupljena u New Yorkeru također na sniženju, sa 159 kn na 119 kn. Moram reći da nisam baš neki fan torba i nosila sam istu od 4. osnovne haha :D Zadnju godinu razmišljam o novoj jer je svakako vrijeme i eto našla sam pravu :D Nisam tip od onih fensi šmensi torbica što se nose u ruci ili sa "slomljenom" rukom pa sam teško i pronašla neku koja mi se sviđa.



Neki dan je stigla nova kolekcija u New Yorker i kupila sam ove polu kožne tajice. Nosim samo tajice pa lovim priliku za različitim tajicama u crnoj boji. Cijena je 119 kn, ima i bež i crnih i još ih je dosta ostalo pa si možete kupit :)


U NW sam kupila i sivo crni čipkasti grudnjak za 99 kn. Nisam sigurna jel to ovaj sa slike, ali je sličan sigurno.


Još sam uzela neki neon zeleni rajf, Nike plavo rozu trenirku i mislim da je to sve.

Kako vam se sviđa moj ljetni shopping? :)

Pozz,
Stela
SHARE:
6 comments

Pug Life + random

2 comments

Bok svima,
da ne bih zapostavila blog (pošto trenutno nemam fotić - tražim odgovarajuće baterije i izludit ću dok ga opet ne počnem koristit) odlučila sam s vama podijeliti neke fotke iz mog kolovoza kojima vlada moja mopsica Zara :) Pa pogledajte kakav život ona vodi :D

Usput, evo nešto informacija o ovom kralju pasa! :D <3


Mops je veseo, razigran i odan pas. Voli šetnje, izlaske i trčkaranja po travi, ljude i djecu, a na pse laje, bar moj :D Obavezno spava i jede na nečijim nogama i voli se maziti. Evo i upravo hrče kraj mene, a onda ju premjestim na njeno mjesto i ne buni se :D 
Ovo je možda jedna od najinteligentnijih pasmina pasa, čemu pridonose i njegove krupne oči, boranje čela i podizanje obrva što podsjeća na ljudske gestikulacije pa ponekad možete pomisliti kako vas s pažnjom i razumijevanjem sluša. Ponekad i ja sama pomislim da je kraj mene mali čovjek :D Sjedi kao čovjek, jede kao čovjek, spava kao čovjek, hrče kao čovjek (i gore od čovjeka :D), plače i zna kad je napravila glupost pa bježi ispod stola (nz da mi to baš radimo, al ok xd) ... :D
Dobar je s djecom, vrlo je privržen svom vlasniku i obitelji u kojoj živi. Upravo zato ako mu se ne posvećuje dovoljno pažnje može biti ljubomoran. Što se tiče higijene, treba mu čistiti oči, borice i njegovu veliku boru iznad nosa :) Dlaka mu je vrlo kratka, čvrsta i sjajna i većina, kao i ja, prvo pomisli da je pas koji se ne linja, ali to je velika varka :D 

E.T. phone home :D

Gozba za mopsa stvorena :D

Vrijeme za kupanje. Smudi, smudi, užasno smudi :D

Nakon trčanja - odmor.

Spavanje u sredini stola :D

Odmara samo...



Sad kad gledam ovu fotku dođe mi da legnem na oblake i postane medvjedić dobra srca, po mogućnosti onaj žuti sa suncem.

Essence lak za nokte, intenzivna narančasta boja. Rijetko lakiram nokte pa zanemarite sve :D U svakom slučaju preporučam lak koji mi stoji na noktima već tjedan dana, cijena oko 13 kn.


VRIŠTIM!!! :D

To je to, nadam se da uskoro pišem neki "normalan" post :D
Koju pasminu pasa vi najviše volite? :)

Pozz,
Stela
SHARE:
2 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig