Someday by Justin Bieber

Leave a Comment
Mmmm parfemi, ljubav ! :D <3 
Najviše volim slatke parfeme i kako ja kažem, zagasite. Većina mojih parfema sigurno sadrže mošus, a obožavam i vaniliju i biber.
Da napomenem, ovo nije prava recenzija parfema, već možete saznati neke činjenice i stvari koje bi vam trebale biti od koristi bar malo. + moje fotografije :D

Someday, prvi parfem Justina Biebera. Znam, čim svi čuju čiji je parfem zgadi im se i ne žele ga ni probati. Ja sam baš zato htjela vidjeti kakav je i čak se nisam iznenadila, pretpostavila sam da će to biti sladak, mladenački miris što me i oduševilo. Zaljubila sam se u ovaj parfem na prvi "šnjof" :D hahah


Možete ga kupiti u Bipi, dmu, Mulleru... Najskuplji je u Mulleru, a najjeftiniji u Bipi, tek toliko da znate ako budete kupovale. Onaj od 100 ml sam našla samo u dm-u gdje sam ga i kupila. Redovna cijena parfema od 30 ml je oko 260 kn, a od 100 ml čak oko 500 kn. Pred Božić je dm dao veeeliki popust na određene parfeme (40%), među njima i na Someday od 100 ml + imala sam još neki popust zbog bodova na kartici, tako da me ogroman parfem došao samo oko 230 kn! 

Btw bočica neodoljivo podsjeća na Lolu od M.Jacobsa pa nemojte kao ja na prvu pomislit da je to nova verzija Lole :D 


Gornje note: mandarina, kruška i crveno voće. 
Srce: jasmin i kremasto cvijeće. Baza: vanilija i mošus.

Dostupan je kao 30, 50 i 100 ml EDP, uz popratne kozmetičke proizvode kao što su mirisna vodica za kosu i losion za tijelo (pronašla u Mulleru). Someday je predstavljen 2011.
SHARE:
0 comments

Essence pigmenti

Leave a Comment
Color Arts pigmenti dolaze u 20 različitih boja, po meni za svaku prigodu. Od duginih do zemljanih tonova... Uvijek sam htjela imati MAC pigmente, ali kao što sam već u jednom postu prije navela, nemam volje za čekanjem proizvoda po 3 tjedna -.-' 

Pigmenti su višenamjenski i mogu se koristiti za oči, usne i nokte. Ovaj dio za usne i nokte ću ipak ostaviti za ruževe, sjajila i lakove :D U ovoj kolekciji se mogu pronaći i silikonski aplikator za nanošenje pigmenata na oči, koji me vrlo iznenadio jer dosad nisam čula za takav, a još uvijek ga ni neću isprobati. Također, prodaje se i baza o kojoj sam čula same pohvale pa ću nju sljedeću staviti na blagajnu. 


Pakiranje:
Male, plastične kutijice, ništa posebno kvalitetno. Posjedujem 2 pigmenta, prvi koji sam kupila ima lošije pakiranje. Radi se o tome da su na vrhu rupice kroz koje izlazi sjenilo/pigment, ali nije ničime zaštićeno pa tako moram paziti gdje ga ostzavljam da slučajno ne bi pao i sve se rasipalo, ako se to i dogodi kada ga otvorim puno proizvoda ispadne van i šta onda s tim? :/ 
Drugi pigment sam kupila u razmaku 3 tjedna, e sad, jel su uveli novo pakiranje ili se pakiranje jednostavno razlikuje od pigmenta do pigmenta nemam pojma. Ovaj je zaštićen s malim poklopcem, da ne objašnjavam, pogledajte moju fotografiju. 


Tekstura/pigmentiranost/postojanost:
Miss Piggy's je relativno mekane teksture, shimmerasto je, tamno roza, ali vrlo žarka boja s plavim odsjajem, jako pigmentiran, dovoljno je prijeći 2 puta po kapku i to je to! Ne koristim bazu što znači da je s bazom sigurno još bolje. Starlet je glitter, naravno grublje teksture, nema nikakve boje, to su jednostavno šljokice koje se stavljaju preko sjenila. Za Starlet je potrebna baza i zato ju trebam kupiti, dosad sam koristila bez nje no trebam više puta priječi da se uhvati. Zamjerka je što kistom ne mogu uhvatiti skoro ništa, a na prstima sve ostaje i neće se uhvatit za kapak. Dosta se rasipa oko očiju, ali opet kao razlog vidim nedostatak baze :/ Kako god, po cijeni od 23 kn ove pigmente možete pronaći u dm-u i Mulleru (druge trgovine nemam u svom gradu, osim Bipe koja ne drži Essence) što je vrlo povoljno jer se dosta sporo troše ako ih se pravilno nanosi i čuva ambalaža, postojani su i meni najvažnije odlično pigmentirani. 

Pozz, Stela
SHARE:
0 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig