Someday by Justin Bieber

Leave a Comment
Mmmm parfemi, ljubav ! :D <3 
Najviše volim slatke parfeme i kako ja kažem, zagasite. Većina mojih parfema sigurno sadrže mošus, a obožavam i vaniliju i biber.
Da napomenem, ovo nije prava recenzija parfema, već možete saznati neke činjenice i stvari koje bi vam trebale biti od koristi bar malo. + moje fotografije :D

Someday, prvi parfem Justina Biebera. Znam, čim svi čuju čiji je parfem zgadi im se i ne žele ga ni probati. Ja sam baš zato htjela vidjeti kakav je i čak se nisam iznenadila, pretpostavila sam da će to biti sladak, mladenački miris što me i oduševilo. Zaljubila sam se u ovaj parfem na prvi "šnjof" :D hahah


Možete ga kupiti u Bipi, dmu, Mulleru... Najskuplji je u Mulleru, a najjeftiniji u Bipi, tek toliko da znate ako budete kupovale. Onaj od 100 ml sam našla samo u dm-u gdje sam ga i kupila. Redovna cijena parfema od 30 ml je oko 260 kn, a od 100 ml čak oko 500 kn. Pred Božić je dm dao veeeliki popust na određene parfeme (40%), među njima i na Someday od 100 ml + imala sam još neki popust zbog bodova na kartici, tako da me ogroman parfem došao samo oko 230 kn! 

Btw bočica neodoljivo podsjeća na Lolu od M.Jacobsa pa nemojte kao ja na prvu pomislit da je to nova verzija Lole :D 


Gornje note: mandarina, kruška i crveno voće. 
Srce: jasmin i kremasto cvijeće. Baza: vanilija i mošus.

Dostupan je kao 30, 50 i 100 ml EDP, uz popratne kozmetičke proizvode kao što su mirisna vodica za kosu i losion za tijelo (pronašla u Mulleru). Someday je predstavljen 2011.
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig