New in #5

9 comments
Bok svima,
dugo nisam pisala o svojim novitetima i općenito recenzije proizvoda. S obzirom kakvo je vrijeme ovih dana mislim da ni fotografije nisu mogle ispasti dobro. Ipak, danas sam se uhvatila fotića, koji je taman "zazvonio" prazna baterija pa nisam davala nikakve nade tome da ću ulovit koju fotku. Na kraju se ispostavilo da su ove obične Duracell baterije odlične i pofotkala sam još puuuno slika :D 
U zadnje vrijeme se dosta šuljam po web shopovima i želim naručiti nešto čega nema za kupiti kod nas, ali kako sam ja veliki shoppingoholičar i kako obožavam ići u trgovine opet sam odustala od online kupnji :(
Evo što sam kupila u zadnjih mjesec dana... 




Essence olovka za obrve (Blonde) - kupljena po drugi put, jedna svijetla nijansa, rekla bih da čak ima pomalo narančastog tona u sebi koji mi ne odgovara, ali se boja SKROZ stopi s mojim sivkastim obrvama. Dosad mi je sve bilo pretamno, ali ova olovčica je baš super :) dm, oko 14 kn.
Catrice kamuflaža/korektor (Ivory) - isto kupljena po drugi put, odličan proizvod koji jaaako dobro prekriva! Stvarno sam zadovoljna ovim proizvodom i svakako preporučam. Muller, oko 25 kn.
Catrice ruž (240 Hey Nude) - nude nijansa u kojoj ja vidim rozi i smeđi ton, nažalost, na meni prevladava ovaj smeđi koji mi je preloš. Ipak, dosta je prirodna nijansa i super za svaki dan. Tekstura je jako kremasta (otopio mi se pa će i zimu stajat u frižideru :D), ugodan je na usnama i ima fin miris. Muller, oko 34 kn.
Essence mousse puder (04 Ivory) - moj bivši najdraži puder koji je na meni sve tamniji, osjećam se kao da mi koža ne diše kad ga imam pošto je moja ionako suho/normalna. Nažalost, ovaj proizvod je od top došao do flop. (ne, uopće ne gledam modni sud :D), dm, 35 kn.
Taylor Swift parfem (Wonderstruck) - otkad je došao u naše trgovine želim ga jer je totalno po mom ukusu. O ovom  parfemu će biti i recenzija. dm, 200 kn, ja sam ga platila na sniženju 120 kn.
Tangle Teezer četka za kosu (The Original) - ovo je valjda jedina stvar naručena s neta i čekala sam ju dugo iako je trebala stići za nekih 7 dana s feeluniquea, no o tome ću isto u recenziji. feelunique.com, oko 90 kn.

Kao što vidite slika predstavlja više manje Halloween haul. Mislim da ovo još nije sve jer maškaranje obožavam i morat ću nabaviti još neke stvari :D





Lažna krv - napokon pronađena fake blood pa se neću žaliti, ali moram reći da ju je teško otvoriti i kad se otvori ona curi i curi i jedva ju zatvorim pa mi se bezveze potroši puno proizvoda :( Ne znam jel to do moje tubice ili je takva svaka... Inače je krv dosta realna i isplati se imati ju. Muller, oko 20 kn.
Cirkoni - ovaj kolut ima oko 500 cirkona u raznim bojama, a ja ne bih bila ja da ga ne kupim jer obožavam šljokice i cirkone, a mislim da je to očito i po samom nazivu bloga :D Ovaj kolut je jedna od najisplativijih stvari koje sam ikad kupila jer kad ih skinem s lica samo ih spremim nazad u kolut i koristim opet. ebay, ja sam kupila na krpicama, oko 25 kn.
Essence frame 4 fame umjetne trepavice - kupila sam ih zbog svojih makeup lookova koje radim kad mi je dosadno i za halloween. Ovako su jako lijepe, nisu jako dugačke i to mi se svidjelo, ali na očima su preteške, tj osjećam se kao da imam suncobrane i toliko su ravne da uopće nisu uočljive osim iz profila i kad žmirim. Još jedna mama im je to što su jaaako tvrde i teško ih je staviti :( muller, oko 23 kn.
Halloween boje za lice + crvena olovka - da ne trošim puno novaca na pojedinačne boje za lice uzela sam ovaj set za svega par kuna i pokazao se relativno dobrim :) Offertissima, 8 kn!
+ razne šljokice koje nisam uslikala, ali evo jedan današnji look s njima u plavoj boji i plavim cirkonima :)



Morala sam se malo posvetiti i svojoj kosi :)






Wella Repair maska za kosu - dosta dobra maska finog mirisa (koji je toliko sličan parfemu koji sam imala prije par godina i ne sjećam mu se imena!!!), još ju nisam puno koristila, ali sestra je i njoj se sviđa. bipa, ne znam cijenu, ali mislim da nije više od 35kn.
Pantene 3 maske - ovaj setić je bio snižen, sadrži tri maske za kosu i koliko sam ih koristila pokazale su se dosta dobrima. bipa.
Oleo therapy ricinusovo ulje - kupljeno jer sam čula da potiče rast kose pa ćemo vidjeti. Ljekarna, samo 18 kn.
Kristali za kosu - pošto moja sestra ima frizersku praksu stalno priča o tim kristalima kako su odlični pa smo u bipi kupile jednu bočicu. Ne mogu ni opisati kako dobar miris ima, tako da bi se naparfemala njime, a kosa je nakon korištenja mekana, mirišljava, ravna i previše sam zadovoljna. Bočica je od debelog stakla i već je i padala i ništa joj nije :D bipa, oko 90 kn.

Maybelline New York ljetos je imao Colorama nagradnu igru. Svaki tjedan je zadan jedan makeup look koji će nam biti inspiracija, a naš zadatak je bio napraviti isti ili bilo kakav bitno da se držimo teme i svaki dan je izabrana jedna pobjednica. Nagradu sam dobila tako što sam našminkala sestru, a tema je bila "nude look". Fotku možete vidjeti ovdje. Nagrade su nam stigle tek jučer i nažalost bez rumenila koje smo trebale dobiti, a njemu sam se najviše veselila :D Vrečica je prva liga :P 


Kako vam se sviđa moj shopping? 
Hoćete li nešto od ovoga i vi kupiti? :)

Pozz,
Stela
SHARE:
9 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig