LOTN - crno rozi svijet

Leave a Comment
Odlučila sam napisati kratak post, odnosno samo ono što sam koristila, opisati što sam radila u par rečenica, a sve to možete vidjeti na slici, korak po korak.

1. Crno sjenilo sam stavila na vanjski kut oka u obliku slova v, ali sam gornji dio (na pregibu kapka) još malo podebljala.
2. U unutarnji kut oka sam nanijela rozo sjenilo i na to stavila malo šljokica što se baš i ne vidi na slici, nažalost. Također, popunila sam i obrve.
3. Na lice sam stavila rozo rumenilo.
4./5. Waterline sam namazala bijelom olovkom i stavila maskaru.
6. Izblendala sam crno sjenilo kako ne bi bilo preoštrih rubova, stavila svijetlo rozi ruž, umjetne trepavice i to je to!



Korišteni proizvodi:

- essence mousse puder
- essence olovka za obrve (03)
- inglot rozo rumenilo
- essence bijela olovka za oči
- maybelline colossal 100% black
- essence umjetne trepke
- rozo sjenilo iz mua poptastic palete
- crno sjenilo iz 96 palete
- essence pigment broadway
- carlo di roma rozi ruž

Nadam se da vam se look bar malo sviđa :) Pozz

SHARE:
0 comments

Essence soft touch mousse puder

1 comment
Puder. Jao :D Skoro pa noćna mora... Imam vrlo svijetlu put, s nekim rozim podtonom. Koji god puder sam probala ili mi je prežut ili pretaman. Kad sam tek počela koristiti pudere kupovala sam Manhattan kompaktni puder prepoznatljiv po svojoj bijeloj boji (70), tad mi je izgledao super, ali kad se sad sjetim, katastrofa. Izgledala sam poput kreča, brašna, krede, kokaina, ne znam, nečeg :D Dobro, riješila sam ga se kad sam kupila MF miracle touch koji mi je odgovarao i to dosta dobro, ali se troši ko lud. Onda sam pronašla ovaj Essence puder :) 




Dostupan je u 5 nijansi, ostavlja mat finiš (koji uvijek želim makar imam suhu kožu) i sadrži 16 g. Na dodir postaje vrlo mekane teksture. Dolazi u maloj staklenoj "posudici", ne znam kako bih ju drukčije nazvala, koja je vrlo čvrsta i mislim da nema brige ako padne da će vam se razbit ili napuknuti :D Što ne znači da vas nagovaram da ju bacate u zid :P 


Od 5 nijansi ja koristim najsvjetliju. U početku sam koristila 01 matt sand koja mi je bila mrvicu tamnija nego što trebam, ali sam mislila po broju da je upravo ta nijansa najsvjetlija dok slučajno nisam zapazila 04 matt ivory i kupila nju. 

Prekrivanje ovog pudera je odlično i lako se nanosi, ja ga nanosim prstima jer mi kistom uzme previše proizvoda i teže ga razmažem. Imam pomalo problematičnu kožu, dosta crvenila, lice mi je suho i nemam baš čist ten, a mousse sve dobro prekrije. 


Ovdje sam namazala na ruku crnu olovku za oči i istu premazala puderom. Prva slika je na suncu, a druga u stanu bez blica i ostalog.


Trajnost mu je osrednja, ali mislim da to ovisi od osobe do osobe. Svaki puder mi se poslije jedno 2-3 sata počne nakupljati, većinom oko područja usana, brade i iznad nosa. To mi dakako jako smeta i odma izgleda tamnije na tim mjestima.


Još jedna stvar koja mi se sviđa je što ne ostane neiskorištenog pudera kao kod nekih tekućih. Možda mislite suprotno jer je puder uvučen okolo (ako ne znate kako izgleda možete vidjeti ispod na fotki), ali se lako pokupi prstom, kistom ili noktom :D Snalazim se s noktom kad nemam nešto pri ruci, naravno pazite da ruke budu čiste :D



Izbor nijansi: 5/5 (pošto sam vrlo svijetla mislim da se mi "bijelci" možemo zadovoljiti s 04 nijansom, a za tamnije djevojke definitivno ima veći izbor)

Prekrivanje: 4.5/5

Postojanost: 3.5/5

Cijena: 5/5 (oko 35 kn)

Na kraju samo mogu reći da mi je ovaj puder pun pogodak, bolji i od Loreal i Maybelline moussea. S obzirom na cijenu i sve njegove prednosti mislim da ga skoro neću mijenjati. Zasada sam njime vrlo zadovoljna i ako ga još niste probali svakako kupite, isplati se :P 

Pozz
SHARE:
1 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig