MANIC PANIC Bad Blue Boy

2 comments
Bok svima,
prekjučer sam se farbala pa da nešto i napišem o samoj farbi :D Već dugo želim kupiti Manic Panic polutrajne boje za kosu, kojih ima u svim mogućim bojama, ali prvo nisam znala odakle naručiti... Frendica je uzela sebi negdje prije pa je i meni dala malo za probu jer ne želim dati 120 kn (s poštarinom) ako mi neće pasati :) Iskreno, meni je bilo potpuno svejedno koju boju ona uzima jer i tako želim isprobati sve, kao Pokemone, skupi sve :D




Boja se može naručiti preko ebaya i vjerujem još nekih stranih stranica, ali to nije ni bitno jer ju možete naručiti i iz Hrvatske. Točnije, u Zagrebu u shopping centru Prečko, trgovina Valera ih drži :) Imaju i web shop što je veeeeliki  plus i poštarina je oko 30 kn, a cijena jedne kutijice boje je 86,00 kn. Sadrži 118 ml i mislim da za dugu kosu to ipak ne bi bilo dovoljno. Moja je poluduga i bojala sam samo vrhove, tj, već stari ombre. Nisam sigurna koliko vam vrijedi kupovati ove boje ako imate tamnu kosu jer ćete najvjerojatnije dobiti samo odsjaj. Nemojte me držati za riječ jer nisam sigurna u to, ali najbolje je imati svijetlu kosu ili ju oblajhati. Moja je svijetlo smeđa, a vrhovi su samo blajhani i ofarbani L'oreal Wild Ombre bojom pa su ispali žućkasti i zato mi se ova boja dobro primila, a primila bi se i još bolje da sam je imala više količinski. Zaboravila sam reći kako je ova farba polutrajna i potrebno ju je s vremena na vrijeme obnavljati, meni to odgovara jer volim promjene. 

Kako sam ju ja koristila:

Trebala mi je zdjelica, boja, kist/četka za bojanje (ne mogu se sjetit nekog naziva lol), ručnik ili ogrtač tipa onih u salonima (moj je bio poklon iz Bipe) i po želji regenerator. 

U zdjelicu sam stavila regenator, nebitno koje marke, (zato jer je boja tamnoplava, a ja sam htjela dobiti tirkiznu ili svijetlo plavu pa sam išla na to što bude bude :D), dodala boje (ne sve, za svaki slučaj da boja bude pak presvijetla) i pomiješala. Dodavala sam još po potrebi i bojala ombre, na prijelazu sam prstima blendala boju (prstima, ova boja nije kao farba koju se nikako ne preporuča dirati bez rukavica) da ne bude oštar prijelaz, čekala sam jedno sat i pol (jer ponavljam, ovo nije kao ostale trajne farbe i neće uništiti kosu u toj mjeri, moju ni u najmanjoj nije :D), isprala i to je to :)







Na slikama otprilike vidite kako je boja ispala te je nakon jednog pranja izblijedila samo malo :)


Pozz,
Stela
SHARE:
2 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig