Sleek MakeUP, Oh So Special

8 comments
Bok svima, danas vam donosim recenziju, kao što vidite u naslovu, Sleek palete Oh So Special. To je vrlo hvaljena, jedna od 13 (ispravite me ako griješim) i Divine paleta. Meni je ova najdraža uz Acid koju tek moram nabaviti. 






Paleta sadrži 12 sjenila od kojih 5 sadrži shimmer, a njih 7 su mat što je odličnooo. Inače rijetko kupujem palete jer u svakoj za sebe nađem tek 3-4 nijanse koje mi se sviđaju. Ovdje je druga priča, sve su mi divne i kako definitivno nisam neutralni tip samo čudo je da sam se u ovu paletu zaljubila. U njoj su dakle, vrlo neutralne nijanse, odlična je za dan, ali i za večer jer sadrži i tamnije nijanse odlične za kombiniranje s ostalima. 




Sjenila se dobro nanose, ne truse se, bar meni nisu, možda malo kad kistom prođete po njima, ali tijekom stavljanja na kapak ne. Pigmentiranost je ono što ovu paletu meni čini savršenom, dovoljno je stvarnooo lagano kist staviti na sjenilo i to je to. Jedina nijansa koja baš i nije pigmentirana je prva pod nazivom bow. Što se tiče postojanosti ovih sjenila, ona nije toliko dobra. Trajala su mi oko 3 sata, a onda mi se sve nekako pomiješalo i više se nisu vidjele prave boje. 








Gdje kupiti?
Na Sleek MakeUP web stranici za $9.99 + poštarina te naravno na eBayu po raznim cijenama. Ima još stranica, znala sam za jednu, ali sam zaboravila naziv :D Meni najdraže je kupiti direkt iz Hrvatske jer mi stiže vrlo brzo, ali treba uloviti proizvod. Radi se o mojim krpicama.hr gdje sam svoju i nabavila i forumu.hr. Zato stalno visim tamo i pratim kako bi ulovila po što nižoj cijeni i bržoj dostavi, rijetko naručujem izvana jer izludim čekajući, joj joj :D

Svima preporučam ovu paletu, mislim da s nijednom i Divine ne možete pogriješiti.

Pozz,
Stela :*
SHARE:
8 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig