PUPA Puposka

2 comments
O ovoj Pupinoj kolekciji na internetu ne mogu baš pronaći informacije pa tako ovdje nećete pročitati ni cijenu koju ne znam jer sam Puposku dobila na poklon :(


Radi se o Pupa kolekciji "Puposka" koje izgedaju kao babuške pa pretpostavljam da su tako dobile i ime :D Ja sam dobila "lutkicu" PUPA SMACK. Ona dolazi u čvrstom, plastičnom pakiranju, s malih ogledalcem koje je ustvari njeno lice, skriveno je ispod pa se okrene u desno :D Sa strane se izvlači dio gdje je smještena kozmetika. S jedne strane se samo povuče, a s druge je privjesak za koji se može povući i otvoriti.


Sadržaj puposke je 4 sjenila za oči i 4 sjajila za usne. Dva veća sjenila su sive i ljubičaste boje, a manja bijele i lila boje dok su sjajila iste veličine u svijetlo rozoj boji, bijeloj, sivkastoj i tamnije rozoj. Sva sjenila su shimerasta i dosta suha, nisu baš pigmentirana osim bijeloj koje je odlično za unutarnji kut oka. Sjajila imaju šljokice, a prevladavaju pomalo plavkaste nijanse.


Na usnama (i ruci jel) su sva 4 sjajila dosta slična, ne vidi se neka razlika koja bi trebala već su prozirna, sjajna s malo već spomenutih plavih šljokica no pošto ne koristim sjajila ni ne predstavlja problemos :D To bi bilo to uglavnom, na slikama možete vidjeti swatch-eve. Napominjem da sjenila izgledaju dosta bolje i pigmentiranije na prstima nego na očima, nažalost.


Pozz, Stela :*
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. it's so cute! Who made it? Where I can buy it?

    Xenia
    http://lifeandfashionexplorer.blogspot.de/

    ReplyDelete
  2. thanks! sorry but i don't know, this was a gift :)

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig