Rođendanski "New In" (#11)

30 comments

Kao što sam napisala u zadnjem postu, 5.8. bio je moj rođendan pa mislim da bi bilo skroz normalno napraviti jedan new in post, zar ne?
Sve što ćete vidjeti su bile moje želje, dakle svi koji su mi nešto poklonili su znali što treba, ali ponešto sam si i sama kupila svojom ušteđevinom :D Rođendan je prošao super, bilo je zabavno i ukusno (hrana :D) makar sam bila doma, a ne negdje vani... Pa krenimo na moje novitete!


ebay kistovi za blendanje - svaki kist je bio dolar s poštarinom i bilo mi je žao ne uzeti dva za probu. Na kistu piše jedino 217 što mi se u biti sviđa jer ne kupujem kopije. Nisam imala neka velika očekivanja, ali sam se ipak razočarala veličinom kista. Dosta je veći od Sigme E25 za usporedbu, prevelik je i za velike kapke :D Pokazao mi se onako okej za blendanje, i to ne na svakome već samo na nekome s većim očima, i za blendanje korektora ispod očiju. Pri pranju je otpalo relativno dosta dlačica na svakom kistu i nekako su se "rascvjetali" pa definitivno više nisu za sjenila.

Sigma E11 kist za liner - s PinkPande.hr naručila sam Sigmin kist koji mi je došao malo nakrivljene drške, slabog aplikatora i zamalo je puknuo, tako da su mi poslali novi, a "pokvareni" ostavili što znači da nisu imali namjeru prodati ga nekomu drugome i zato im svaka čast i zato svakako nastavljam kupovati na njihovoj stranici.

Makeup Revolution The Matte Effect puder - s PP sam također naručila i ovaj puder. Bio je povoljan, trebala mi je jedna tamnija nijansa u kit-u za miješanje, a i htjela sam ga isprobati te koristiti samostalno ako je dobar. I mogu reći da je super za te 23 kn, ali na suhoj koži ne izgleda bajno tako da ga je bolje preskočiti ako imate takvu.

Makeup Revolution Awsome Metals Foil sjenilo - ovo je prvi proizvod MUR-a (još onda kad su se pojavili na tržištu) koji mi je zapeo za oko pa sam ga morala naručiti, i predugo sam čekala. Odabrala sam prekrasnu rose gold nijansu za koju sam znala da ću ju nositi i preko dana jer iako je samo sjenilo efektno nije pretjerano zbog nježne boje.

GUERLAIN La Petite Robe Noire - ovaj parfem sam samo viđala po parfumerijama, ali nikad ga nisam probala, bio mi je i preskup, no prije jedno mjesec i po' smo ga dobile sestra i ja od rođakinje (tako da ovo u biti nije samo moje no morala sam ga dodati jer je prefotogeničan, hehe :))


MAC Studio Fix Fluid puder - davno sam imala ovaj puder, ali mi je bio pretaman i teksturom mi nije odgovarao, no jedna forumašica poslala mi je tester i tad sam ga poželjela opet. Stigao je ravno iz SAD-a skupa s ostalim MAC stvarčicama od moje D.

MAC Fluidline Eye-liner gel - dugo tražim dobar gel liner pa sam se odlučila za poznati Blacktrack.

MAC Sweet&Sour - bio je dio limitirane kolekcije i sad kad je vraćen u prodaju morala sam ga imati jer mi baš jedna takva nijansa fali u kolekciji i totalno je prekrasna :)

MAC Snob - ah, dugoželjeni Snob napokon moj, prekrasan.

MAC Relentlessly Red - e ovaj ruž sam si kupila sama preko jedne drage forumašice i on je stigao iz Belgije :D Želim ga već neko vrijeme, nije baš boja kakve inače nosim, no nijansa je takva neon crveno-rozo-narančasta da sam se zaljubila.

Anastasia BH Dipbrow Pomade - s obrvama muku mučim već dvije godine. Maybelline taupe mi je postajalo sve lošije, nijansa mi se ne sviđa, suhe je teksture i tri sata mi treba da popunim obrve pa sam od dečka dobila ovo malo čudo koje sam danas prvi put probala, ali neću još ništa govoriti... :)


TOO FACED Bonjour Soleil Summer Wardrobe Bronzer - limitirana ljetna paleta bronzera isto od dečka :) Oduševilo me to što od TF-a još ništa nisam probala, ambalaža je skroz ja, nemam nijedan jedini bronzer, trebam highlighter s više zlatne u sebi nego srebrne i boje šampanjca, itd. Ova paleta ima sve, a odmah sam pomislila i kako će biti apsolutni pogodak koristiti ju i za oči.

ST.TROPEZ body moisturizer - dipbrow i too faced paletu mi je dečko naručio s beautybaya, a pošto je cijena bila poveća mogla sam nešto izabrati na poklon. Nažalost, Urban Decay baza za kapke je tad nestala pa sam uzela St.Tropez moisturiser za tijelo jer sam si mislila kupiti i nešto za samotamnjenje, ali kako ljeta nije ni bilo nisam imala razloga tako da je St.tropez sada u prodaji za nekoga tko se bavi samotamnjenjem ;)


VANS Authentic Red patike - da nema Vans Authentic patika (modela) ne znam što bih nosila, ne znam!!! (naravno, hodala bih u bilo čemu, bitno da imam nešto, ali posebno volim ove patike). Imam crne s neon rupicama za pertle već 2 i po godine, a crvene želim otkad nosim Vansice samo ih nigdje nisam našla. Sad ih napokon imam zahvaljući mamici i bakici, a svakako i našoj Mireli koja ih je poslala ravno iz Splita i naslikavala mi sve žive boje i modele <3 :D


Želite li neke recenzije čitati prije? Jel ste probali nešto od mojih noviteta?


Hvala na čitanju,
Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

30 comments:

  1. Wow, toliko divnih stvarčica na jednom mjestu! Zanimaju me MAC ruževi, ali i Anastasia set za obrve, obzirom da ga i ja planiram nabaviti, pa me zanima iskustvo neke naše djevojke! :) Veselim se recenzijama i sretan rođendan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Što se tiče MAC ruževa, dosad sam uvijek pisala recenzije, svih koje imam, nisam planirala pisati i za ove nijanse, nekako imam osjećaj da čitateljicama to baš i nije zanimljivo, možda zato jer ih je teže nabaviti i nisu baš jeftini jel :/ :D
      Biti će recenzija Anastasia pomade-a :) hvala ti na prijedlozima i čestitki! :*

      Delete
  2. Jooj savršeno! MAC i Guerlain pogotovo. :)
    BTW happy birthday s "malim" zakašnjenjem. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAC mi je nekako uvijek najzanimljiviji, ali zvijezda je ipak bila Too Faced paleta haha :D
      Hvalaaa :)

      Delete
  3. Divno divno! jedva cekam dipbrow pomade! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tnx, biti će hehe :D jel si ga i ti naručila ili?

      Delete
  4. Ja bih recenziju za Vans xD :D Isto tako i ja kažem za starke, ne znam šta bih bez njih i njihove udobnosti :)
    I da, super stvarčice ra zođendanski new in, uživaj u društvu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah mogla bih i takvu recenziju, ali sumnjam :D Starke su mi fora na drugima, ali ne volim ih na sebi, nisu mi udobne i ja nisam ja u njima :D
      hvala.

      Delete
  5. Sretan rođendan! Divne su tu stvarčice, posebno me zanima Anastasia bh. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) vidim da je veća zainteresiranost za Anastasiu hehe.

      Delete
  6. Super stvarčice! Nije kozmetika, al prvo bih ti ukrala vans, a tek onda sve ostalo ;).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Heheh drago mi je da ih netko voli kao i ja :D

      Delete
  7. Krasni noviteti i btw, sretan rođendan.

    ReplyDelete
  8. Stvarno si lijepih stvari dobila i kupila :D ja isto sama sebi kupujem za rođendan haha :D posebno mi se svidjaju mac stvari i too faced bronzer paleta :) sretan rođendan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaa :) Haahh a jbg tak je najbolje :D

      Delete
  9. Sretan ročkas Stela još jednom! :)
    Stvari su mraaaaaaaaak! MAC i Vansice = ljubav <3
    :)

    ReplyDelete
  10. Jooooooj nisam ti čestitala rođendan!!! Bila sam taman na moru pa nisam bila baš online :'(
    Sretan rođendan sa zakašnjenjem! A rođendanski new in je zakon! U biti je lako kupiti ti poklon jer svi znaju što ti se sviđa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ok, puno hvala :) Otprilike i nije lako jer stalno nešt mijenjam, al dečku sve govorim pa on mora znati, iako sam ovo sama birala, ali je lista bila velika pa je ovo ispalo uz njegovu pomoć :D

      Delete
  11. Super noviteti :)

    ReplyDelete
  12. Sretan rođendan sa zakašnjenjem i uživaj u prekrasnim stvarčicama :)

    ReplyDelete
  13. Sretan rođendan! :D
    Nadam se da će biti recenzija Too Faced palete, obooožavam bronzeree. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :)
      biti će, još ju isprobavam i moram malo poraditi na stavljanju bronzera :D

      Delete
  14. Sretan rođendan sa zakašnjenjem, ali kako se kaže za dobre želje nikada nije kasno :D Noviteti su ti divni, vidi sse da su pomno izabrani. Veselim se nadolazećim recenzijama :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, istina nikad nije kasno :)
      Bude danas jedna hehe:)

      Delete
  15. sve je divno, ali parfem ♥ ♥ ♥ na listi želja mi je :)
    zanima me Anastasia jako, čekam recenziju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig