Top 5 ljetnih ruževa

16 comments

Ciao! :D Danas se bacamo na 5 ruževa koje ovo ljeto najviše nosim. Ljeti volim ili neutralne (boja kože, prirodno svijetlo roze) ili kričave/neon nijanse pa to možete očekivati na mojoj top 5 listi.
Krenula sam od jeftinijih prema skupljim ruževima pa je prvi ruž CATRICE Hey Nude 240 koji je svijetli bež nudač s malo roze i sive u sebi, obožavam ga, trošim već 4. po redu i sigurno ga kupujem opet čim ovaj potrošim. Drugi ruž je MAC Sushi Kiss; prava ljetna nijansa, pastelno, čak kričavo narančasta, baš je poseban i ističe se na svakome.


 Zatim još jedan MAC ruž pod nazivom Candy Yum Yum, zasigurno ste čuli za njega. Prava pink nijansa, vrlo jaka i kričava, stoji apsolutno svima, mislim da na nikome nije ni pretamna ni presvijetla. Četvrti ruž je opet MAC, a nijansa je Relentlessly Red, prekrasan crveno rozi ruž, dosta kričav, kao i prethodna dva od MAC-a ističe se na svima, baš je poseban. Zadnji ruž je Illamasqua Fable, pastelna baby pink nijansa, najbolje stoji svjetlijim curama i prava je proljetna/ljetna nijansa iako ga ja nosim kroz cijelu godinu bez obzira na sve, dosta postojan također :)

MAC Rel. Red, Illamasqua Fable, Catrice Hey Nude, MAC Sushi Kiss, MAC CYY

LINK na video :)
Pišite mi svoje ružofavorite u komentare :D

Pozz, Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 comments:

  1. Ruževe baš izbjegavam sad u ovim vrućinama, više su sjajila aktualna kod mene, ali ima jedan ruž koji meni ustvari uvijek odgovara pa i u ovoj vrućini a to je Maybelline Color Whisper nijansa 130 Pink Possibilities, volim kod njega sto imam osjećaj kao da je balzam za usne a i fino mi je nježno oboji usne ,ugl fino se uklapa u moj stil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I to je okej, mene kak pukne, sjajila ne volim baš, onda radije uzmem ruž koji podsjeća na sjajilo kao što kažeš :)

      Delete
  2. Obozavam Catriceov Hey nude :)))) jedan od boljih nudaca iz drogerije. I Candy Yum Yum ❤

    ReplyDelete
  3. Ps, odlican je taj Fake Bake :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno je, ali ne znam što ću s rukama, stopalima i pazuhima :D Jednostavno ne znam na koji način nanijeti na ta mjesta da izgleda normalno.

      Delete
  4. Eyebrows tutorial napravi :)

    ReplyDelete
  5. Sviđaju mi se Hey nude i Sushi kiss ;)

    ReplyDelete
  6. Odličan odabir ruževa! Najviše mi se sviđa MAC Relentlessly Red. Još uvijek nemam nijedan MAC ruž, ali ovaj će sigurno biti prvi na spisku

    ReplyDelete
  7. Odlicne nijanse, sve sjajno izgledaju. :)

    ReplyDelete
  8. Krasni ruževi. Mac relentlessly red mi je nešto predivno, moram ga napokon kupiti :) Prošli mjesec sam skroz zanemarila ruževe i nosila samo sjajila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svima se sviđa RR :D I tebi bi super stajao :)

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig