Trenutni favoriti za lice

13 comments
Hello,
mislim da je ovom postu apsolutno pravo vrijeme jer proizvodi o kojima ću pisati su na mom licu baš svaki dan. Kad je lice u pitanju ne mijenjam puno toga. Uglavnom su to isti puderi, korektori, rumenila... Puder sam zaboravila uslikati, ali već skoro 3 mjeseca koristim Max Factor CC kremu.
GARNIER Moisture Match krema za suhu kožu (dry/very dry)
Neću puno pisati o njoj jer ću napraviti recenziju, ali mogu reći da je napravila upravo ono zbog čeg sam ju i kupila. Koristim ju samo prije pudera da mi hidratizira kožu i da puder bolje izgleda jer rekla sam već puno puta na blogu da mi koža izgleda jako suho s puderom (one točkice i "brašno" oko usana, brade, očiju :D) iako u biti i nije tako suha. Jedina mana je količina koja se jako brzo troši iako ju ne koristim često.

MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade 
Highlighter bez kojeg više ne izlazim van. Toliko je prekrasan da ga se ne mogu nagledati. Rekla sam i u recenziji, i svi drugi tako kažu, da ga ima stvarno puno i čini se da će trajati cijelu vječnosti, ali toliko ga koristim i u tolikim količinama da u to više nisam sigurna! :D


Illamasqua rumenilo Tremble 
Već i ptice na grani znaju da obožavam ovo rumenilo i samo njega koristim. Rumenila su nešto što uopće ne kupujem. Uglavnom su nijanse slične, a i kad nisu na meni djeluju dosta slično pa stvarno nemam potrebu kupovati ih. A realno, svako rumenilo mi traje i preko godinu dana, pogotovo ako je pigmentirano kao ovo Illamasquino. 

Catrice kamuflaža Ivory
Moj omiljeni proizvod za prekrivanje prištića. Stvarno sam puna crvenih mrlja i ostalih gluposti i ova kamuflaža ih odlično prekrije. Ne može baš prekriti krastice, ali za to smo uglavnom sami krivi jer ih mučimo :D Ljeti mi kamuflaža i nije baš najdraža jer je sama po sebi masnjikava i jedino s njom i Max Factor CC kremom moje se lice sjaji, kamuflaža (kad ju nosim samu) se ljeti počne i topiti, ne baš doslovno, ali nadam se da znate što želim reći. Unatoč tome, ja ju koristim uvijek jer mi najbolje prekriva i u kombinaciji s puderom je super.


Real Techniques Setting brush kist 
Nemam ga dugo, ali je najbolji kist za fiksiranje pudera oko nosa, očiju, na kapcima. I ne znam koji kist ga može zamijeniti, po toj cijeni, jer je odlične veličine i oblika. Fluffy je i super blenda puder, tj da je neki čvršće dlake puder u kamenu bi na licu mogao izgledati zacementirano, a ovako se dobije bolji i prirodniji efekt.

Jel je neki od mojih favorita i vaš? 

Hvala na čitanju,
Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

13 comments:

  1. Rt je i moj favorit samo čitave godine :)

    ReplyDelete
  2. imam i ovožavam Garnier moisture match kremu, samo imam onu zelenu,, odlična za nanošenje prije šminke, i kao što kažeš, puder bolje sjeda :)
    super mi je vidjeti kako si lijepo trošila i istrošila kamuflažnu kremu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. E sjećam se na tvom blogu zelene :) E to, puder sjedne odlično.
      Hehe jesam jesam, ovo je već 10. valjda haha.

      Delete
  3. I kod mene je ovaj RT kist favorit upravo za istu namjenu, Tremble volim jako, ali ja ipak nosim drugo rumenilo svaki dan, Catrice kamuflaža se na meni nažalost pokazala komedogenom pa je "otputovala", a Lightscapade ću nabavit prvom prilikom, već predugo stoji na WL...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj kod tebe sam vidjela onu hrpu Illamasqua rumenila, prdobro :D Kamuflaža je mojoj sestri stvarala prištiće, a pošto sam ja s njom dosta "masna" i meni iskoči koji, ali ponekad... no stvarno se ne mogu žalit na nju.

      Delete
  4. Jako mi se sviđaju tvoji favoriti! :) Garnier kremicu sam nedavno kupila i baš me zanima kakva će mi biti (verziju za normalnu do suhu kožu), Illamasqua rumenila, RT kistove, Catrice kamuflažu već dugo koristim i volim :)

    ReplyDelete
  5. Catrice kamuflaža mi je super i dugo smo kompice. Garnier kremu nisam probala ali možda je i uzmem sve se nećkam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I moja kompica je dugo :D Ma uzmi pa lako proslijediš ako tebi ne odgovara :)

      Delete
  6. Pronalazim se u svemu što si napisala :D
    Imam suvu kožu i ukoliko ne stavim ovu Garnier kremu ni na šta mi koža ne liči.
    A što se tiče rumenila - ista priča :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tek sad vidim koliko mi je dobra jer sam ju potrošila i nikako uzeti novu, ali vrijeme je jer mi je opet lice u komi :D

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig