CATRICE HD LIQUID COVERAGE PUDER

13 comments

Nedavno je na naše drogerijske police stigao novi CATRICE HD Liquid Coverage puder umjesto Even Skin Tone-a, mog najdražeg pudera... Mislim, divno jel da :D :( Valjda sam urekla jer sam nedavno razmišljala što bih da ga povuku,
i eto, sad ću saznati. Uglavnom, u zadnje vrijeme su vrlo popularni HD puderi, lagani puderi koji su "nevidljivi" na koži, prozračni, ovo, ono... Tako da ni CATRICE nije zaobišao taj trend. Morala sam ga isprobati pa vam sada donosim svoje dojmove.


Puder dolazi u bočici od debelog stakla s kapaljkom da bi lakše i spretnije dozirali koliko vam pudera u tom trenutku treba. Prvi put koristim nešto na kapaljku i jako mi se sviđa taj način. Ne znam hoću li sav puder iskoristiti jer je bočica poprilično glomazna i debela, no to ćemo saznati kada se potroši.


Puder nanosim mokrom spužvicom, odnosno Beauty Blenderom i to mi se pokazalo kao jako dobar način. S obzirom da je vrlo tekuć i dosta rijetke teksture, pokušavam ga nanijeti što brže jer se zalijepi za kožu pa da ne ostaju oni ružni tragovi. Prekrivanje je, neočekivano, izuzetno dobro kao i trajnost koja me najviše iznenadila. Puder je čak i nakon 8 sati nošenja izgledao prilično odlično, samo se malo nakupio na nekim boricama i linijicama na čelu, oko usana i očiju što nije čudno. Toj trajnosti vjerojatno pridonosi njegov mat finiš koji je pri prvom nanošenju očit. Puder se brzo suši, stapa s kožom i postaje mat, ali ne daje efekt maske te koža ne izgleda umrtvljeno. 


Kroz dan je sjaj izbio tek ponešto na T-zoni, a inače se dosta sjajim na tom području, posebno nos. Mana ovog pudera je to što će ipak malo naglasiti suhe dijelove kože i ako volite onaj zdravi sjaj (koji naprimjer imate s Even Skin Tone-om) u ovom slučaju ga baš i ne možete očekivati.

Slike su originalne, bez obrade kako bi vidjeli realno stanje. Nemam fotku s tek nanesenim puderom već samo ovih par gdje je puder na licu već 9 sati, bez popravka! :) (slično kao i ruž, jednom popravljan, zato ovako izgleda XD)
i zanemarite borice na čelu, sunce mi je jako išlo u oči pa sam se sva namrštila :D


Druga mana je izbor nijansi jer najsvjetlija nijansa 010 mi je pretamna i to dovoljno očito da ga samog na lice više ne stavljam. 


Cijena je nešto manja od 60 kn za 30 ml proizvoda i smatram ju posve opravdanom tako da ako ste u potrazi za novim puderom, definitivno obratite pažnju na CATRICE, bio to ovaj HD puder, stari Even Skin Tone ili Nude Illusion koji mi je jedan od boljih pudera također. 

Pišite mi... xoxo

Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

13 comments:

  1. Koji puder u kamenu/prahu si koristila poslije njega??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koristim NYX prozirni puder u prahu :) Ne matira nešto posebno, lagan je i super za suhu/normalnu kožu.

      Delete
  2. Koji je ovo ruz koji ovako dobro izgleda nakon 9 sati bez popravka? A i nijansa je divna :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Golden Rose novi tekući, nijansa 04, ali njega sam jednom popravila na poslu :)

      Delete
    2. Super se drzi, morat cu ga skicnut. Hvala :)

      Delete
  3. Cula sam samo dobre rijeci o ovom puderu.
    No, ja sam jakooo svijetla. Ono.. jako.. pa se bojim da bi mi i najsvjetlija nijansa bila pretamna.

    ReplyDelete
  4. Izgleda supr za nakon 9 sati, ali ja sam presvijetla za njega... s čime si ga miješala sve? Razmišljam ga kupiti i miješati s NYX bijelim mixerom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. koji ti je najsvjetliji puder koji si probala? ova nijansa mi je pretamna

      Delete
  5. Nikako ne mogu prežaliti što postoje samo 4 nijanse koje su sve svijetle... I ja bi ga probalaaaa :(

    ReplyDelete
  6. Odlična recenzija! Jako mi je drago da se Catrice konačno pojavio i u Srbiji. Na ovaj puder još uvek nisam naletela, ali za sada sam jako zadovoljna Even Skin Tone puderom. Pozdrav! :)

    ReplyDelete
  7. slike su ti odlicne i makeup ti je odlican :)

    ReplyDelete
  8. Svi toliko hvale ovaj puder, a ja nikako ne znam kako ću preboliti Even Skin Tone :(

    ReplyDelete
  9. da li je ova nijansa slična ili tamnija od Catrice Liquid camouflage 10?

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig