FAVORITI ZA 2015. GODINU

20 comments

Malo kasnim, ali uopće nisam imala namjeru pisati o najdražim proizvodima za 2015. godinu, tek neki dan mi je to palo napamet :D Snimila sam i video, nakon dugo vremena, žurila sam, ali uspjeli smo nešto
izvući iz toga. Inače, skoro sav makeup je bio korišten prošle godine tako da mi je bilo preeeeeeeeeeeeeeeeeeteško odabrati favorite i dam se kladit da sam nešto zaboravila, tj. namjerno zaboravila jer nisam htjela slikati cijelu kolekciju XD Ajde, krenimo na favorite...

MAC Studio Sculpt NC15 - puder koji sam koristila stalno! Ne samostalno već sam ga koristila za mixanje s drugim puderima koji su mi ili presuhi ili pretamni. Studio Sculpt svaki puder učini boljim (meni). Cijena je oko 250 kn u MAC ZG.

MUFE Full Cover concealer 6 - najbolji korektor na svijetu! Jako malo se uvlači u borice i linijice oko očiju, stoji i ne miče cijeli dan, ne topi se, ima odlično prekrivanje, gust je i ne treba ga puno, količina je isto poveća za jedan korektor (15ml), ali i cijena (240 kn u SoCap Split).


MAC Blot puder Medium dark - najbolji puder za matiranje i koristim ga samo u tu svrhu. Drži lice matiranim dosta dugo, a ne izgleda cakey. Nijansa koju imam je Medium dark, ali ovaj puder je skroz proziran i svejedno je koju nijansu uzmete. Cijena je oko 200 kn u MAC ZG.

TARTE Exposed rumenilo - najdivnije neutralno srednje roza rumenilo, postojano, prirodno izgleda, nije jako pigmentirano, ali dovoljno - više volim to nego ona rumenila s kojima lako pretjeraš. Cijena je oko 200 kn u USA.

theBalm Mary Lou highlighter - dvoumila sam se između njega i MAC Lightscapade-a jer je MAC najbolja nijansa za mene, no presudila je Mary zbog svoje odlične pigmentacije, cijene i toga što je pravi highlighter u svakom smislu te riječi :) Cijena oko 150 kn - feelunique, Bipa.


ANASTASIA Dipbrow Pomade dark brown - već dvije godine se ne mičem od ovog proizvoda. Nešto najbolje za obrve; traje dugo, vodootporno (ako ne ribate, ne brišete :D), lako je za korištenje, lijepo izgleda na obrvama... Preporučam posebno curama s tanjim obrvama koje nemaju druge nego crtati ih. Onima s debljim obrvama mislim da nije toliko potreban kremasti proozvod, može proći i obično sjenilo. Cijena je oko 150 kn na Beautybay.com.

MAC fluidline Blacktrack - čak 3 sam potrošila u prošloj godini, odličan tuš koji se lako nanosi ako imate dobar kist (Zoeva 317), dugo traje, ne briše se, teže se skida, ne preslikava se (!!!!) i ne blijedi :) Cijena oko 160 kn u MAC ZG.

MAC pigment Vanilla - pigment koji će vam trajati godinama jer ga ima brdo, a toooliko je pigmentiran da vam stvarno treba minimalna količina. Koristim ga uz svaki makeup i odlično izgleda, na svima i uz sve. Cijena oko 170 kn u MAC ZG.

MAYBELLINE maskara Lash Sensational - najbolja maskara ikad! Doduše, probala sam malo HE maskara jer mi je za to žao izdvojiti više novaca, no ova je odlična. Ne trusi se, ne briše se, crna je jako, ima super četkicu, ne preslikava se, traje dugo. Jedina mana je teško skidanje, ali ulje to riješi. Cijena oko 50-70 kn u Bipi (često na sniženju), dm-u, Mulleru.


KAT VON D tekući ruževi - najbolji ruževi koje sam probala, a pogotovo u tekućoj formi. Dugo traju, pigmentirani su, nijanse su odlične (meni je najdraži mix Lovesick i Requiem) i ono najbitnije - ugodni su na usnama i ne isušuju. 

TOO FACED Shadow Insurance baza za sjenila - moj HG proizvod. Ne čini sjenila nešto posebno pigmentiranija, ali drži ih od jutra do sutra. Imam ultra masne kapke i sva sjenila mi se nakupe u pregibu za doslovno 3 min, a s ovime ne miče ništa nigdje. Onda znate koliko valja.


Dijelimo li neke favorite? :)

Pozz, Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

20 comments:

  1. Da imam para i kupim Kat Von D ruzeve imale bismo iste favorite xD

    ReplyDelete
  2. Mrzim to što ne živim ni u Zagrebu ni u Splitu pa ne mogu baš lako doći do svih tih prekrasnoća. Za sad se još uvijek moram zadovoljiti onime što mogu nabaviti preko interneta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam gdje živiš, ali ja sam ti u jednom malom gradu :D Sve nabavljam preko neta, a npr. iz MAC-a mi uglavnom šalju kolegice :) Snalazim se :D

      Delete
  3. Mary imam, a ovo ostalo mi je sve divno i apsolutno sve bi voljela probati (upravo ta skromnost me košta)! :D

    ReplyDelete
  4. Anastasia dipbrow pomade je moj holy grail i apsolutno otkrice godine, obozavam je! Takodjer se slazem i s dobrim dijelom ostalih navedenih proizvoda :) Lara

    ReplyDelete
  5. Divno! Sve bi od ovoga, a prvo MUFE korektor :D Sad baš idem googlat nijanse :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja bih prvo MUFE korektor, on mi je jedan od prvih na wl - u mojoj nijansi jel :D

      Delete
  6. Odlični favoriti :)

    ReplyDelete
  7. Istu muku sam mučila s masnim kapcima, ali Too Faced baza me spasila. Vrijedi svake kune :)
    ABH koristim oko godinu dana svaki dan, savršen je! :D

    ReplyDelete
  8. gdje narucujes te proizvode? i molim te tutorial za ovaj makeup u videu *_*

    ReplyDelete
  9. Kako izgleda sve primamljivo! Ja samo imam ovu maskaru (koja je savršena).
    Po recenziji vidim da su i ostali super proizvodi.
    Snimaj nam češće na yt kanalu.
    <3

    ReplyDelete
  10. Gdje narucujes/kupujes Kat von D proizvode?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ili preko kolegica izvana ili preko stranice mojshopping pa mi stiže iz Amerike, ali to je skuplja opcija.

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig