New in #15

18 comments

Bok svima :) Vraćam se sa starim postovima pa tako ovaj mjesec otvaram s ' New in' postom nakon punih 7 mjeseci :O (malo manje ako računamo onaj mini MAC new in).
U tih 7 mjeseci bilo je pauza od shoppinga jer ili mi ništa nije trebalo ili nisam imala novaca, bilo je razdoblja kada sam stalno nešto kupovala i tako... Naravno, neću u ovaj post staviti sve kupljeno jer mislim da neke stvari nisu zanimljive, neke su već potrošene (npr. maskare...), nekih se više ni ne sjećam. Napomenuti ću i da je puno toga iz posta kupljeno po nižim cijenama (jer to što skoro nikad ne ulovim odjeću na sniženju ne znači da u kupnji snižene kozmetike nisam maher :P).
Samo mi je žao što nećete vidjeti (kao ni ja) Makeup Geek veliku Z paletu, 15 sjenila i pigment koji mi je dečko kupio u 8. mjesecu za rođendan, a koji se nikad na mojoj adresi nisu pojavili; još uvijek me takva gorčina obuzme kad se tog sjetim da mislim da ću to stalno spominjati :(
Ništa, bacimo se na pregled mojih noviteta :)

Prvo su nam na redu ruževi, a ovdje ih ima više različitih vrsta i brandova.
Colour Pop tekuće ruževe (nijanse Donut i Clueless) nabavila sam kao 2nd hand od cure kojoj se nisu svidjeli dok su meni genijalni, jedino mi se nijansa Donut ne sviđa (na meni) pa je u prodaji tako da ako tko želi... :D FREEDOM Pro Melts ruževe dobila sam s Pink Pande iz razloga što sam prvo isprobala jedan i ostala oduševljena. Napravit ću post i video sa svim swatchevima, ubrzo :) NYX Soft Matte Lip Cream ruževe kupila sam na Diviani kada je bila akcija od -20%, uzela sam još 3 nijanse, no bile su rasprodane. Ovdje imamo London, Zurich, Buenos Aires, Sydney, Istanbul i Transylvaniu :) Sleek Matte Me tekući ruž je 3. u mojoj kolekciji, a radi se o nijansi Petal Pink koju želim već dvije godine, ali je uvijek rasprodana. Lime Crime tekući ruž u nijansi Cashmere mi je na wish listi već jako dugo, ali s vremenom sam odustala od njega jer ga je teško nabaviti + na meni je sigurno smeđe nijanse, a ne onako sivkast kao što sam htjela, pomislih jel. Međutim, sestrina frendica je za ročkas dobila 2 te je odlučila sa mnom napraviti malu zamjenu s obzirom da imamo presličan ukus i stil, i prezadovoljna sam kako mi stoji jer uopće nije tako smeđ' :D 


Feelunique je negdje prije imao kod za popust pa sam odlučila uzeti ovu malu Embryolisse Lait-Creme kremu za suhu kožu, tj. kremu koju dosta vizažista koristi prije pudera, a cijena je bila takva da sam još morala platiti i poštarinu te sam odlučila umjesto poštarine platiti dugoželjenu Real Techniques Miracle Complexion spužvicu iliti beauty blender :D Tako sam i dobila free shipping, jel. Na krpicama sam dosta jeftino ulovila dva, inače preskupa, Illamasqua pudera (Skin Base) i dva Illamasqua ruža (Fable i Obey - jednog sam zaboravila uslikati) koje obožavam. Iz Kryolana sam početkom mjeseca naručila par stvarčica za Halloween, a to su Aqua Color crna i bijela boja od 30ml i Artex koji sam kasnije proslijedila jer sam dosad napravila s njime sve što sam htjela (zato nije na slici), a poslali su mi još sample pudera u prahu i sample ova 3 korektora, tj. kamuflaže. Ako vas zanima - Catrice kamuflaže su mi, bez razmišljanja, puno bolje.


Bourjois Healthy Mix Serum sam uzela zajedno s onim Illamasqua proizvodima iznad i to mi je baš dobar puder (iako ovaj koristim za šminkanje jer je meni taman), Hello Beauty i Bourjois maskare uzela sam u Bipi na akciji (Hello Beauty će zaraditi recenziju, a za Bourjois nisam sigurna, no odlična je!), PRADA Candy Florale i Aquolinu Pink Sugar (inače moj najdraži parfem) uzela sam na krpicama i to jako povoljno :) Pazite samo da nisu fejkovi; nemam puno savjeta osim da dobro proučite fotke na Internetu, tražite prodavača fotke parfema sa svih strana, sve kodove koje imaju, itd.


U Diviani sam uz one NYX ruževe uzela i ove Ardell trepavice, jedne parcijalne koje ću sada prvi put koristiti, a druge su broj 134 i njih sam uzela za Halloween lookove jer su skroz neprirodne i neobične, a opet nepretjerane (:D), dok Amazing Shine trepavice uzimam preko profila na fejsu 'Ardell trepavice''. 
Inglot pigment je u nijansi 85 i već sam radila look s njime (onaj zeleni u suradnji s MaŠom), a njihove pigmente možete nabaviti u Areni u Inglotu iako nisam sigurna imaju li sada ovu nijansu.
Malu Z paletu i 6 Makeup Geek sjenila uzela sam opet preko krpica, a 3 sjenila sam odmah proslijedila jer su me razočarala (popularno Magic Act je među njima) te sam svoja najdraža 3 MAC sjenila stavila umjesto njih (donji red).


NET-A-PORTER imao je free shipping, a znamo što to znači :D Inače vrlo skupa stranica, tj. sa skupljim brandovima koji me čak ni ne privlače nešto posebno, ali ipak sam otišla baciti pogled i ugledam dostupnu Anastasia Beverly Hills paletu za konturiranje koju sam lovila godinu dana. Iako skupa stranica, neki proizvodi su im puno jeftiniji nego na drugim stranicama pa je tako ova paleta koštala svega 250 kn, dok sam ju na Beauty Bay-u skoro platila 500 kn. Uzela sam i ABH Dipbrow u nijansi Taupe, no nije mi odgovarala nijansa pa sam s kolegicom napravila zamjenu za Soft Brown :) ABH tekući ruževi su mi na wish listi od svog izlaska i još uvijek pa sam bila prehappy kad sam uspjela napraviti još jednu zamjenu s mojom dragom net-kolegicom Vini :D Imamo toliko sličan ukus za kozmetiku da to nije normalno <3 Nijanse su Milkshake (nju sam i htjela), a Carina je upala slučajno, no prezadovoljna sam i s njom. 
Btw, zaboravila sam slikati ABH škarice za obrve koje su odlične pa ako često skraćujete obrvice one vam sigurno trebaju.


Ovo mi je DEFINITIVNO najdraži dio shoppinga <3 Kat Von D Shade + Light paletu i Everlasting tekuće ruževe gledala sam 24h dnevno i stalno razmišljala kako ih nabaviti. Imala sam više prilika, kolegice su išle i u Ameriku i Kanadu, ali u svakoj Sephori je bilo rasprodano to što sam htjela. Nije bilo druge pa sam patnički odlučila izdvojiti malo više love i  naručiti ove stvari preko posredničke firme Moj Shopping, platila poštarinu i proviziju i za već 5 dana (uključujući vikend) Kat-ica je bila kod mene, bez carine :D Ovo je jedan od količinski manjih paketa ikad koji su mi stigli, ali vjerujte da me je najviše obradovao. Valjda je to ono; kad se oko nečega posebno potrudiš onda to više cijeniš :D Malo je reći da sam skakala po kući od sreće, a Zara me samo zbunjeno gledala :D Ruževi su Lovesick, Melancholia (ovaj je pak došao prije par dana iz Madrida XD) i Requiem (koji je bio najveći razlog kupovine). Uz to su mi stigli i testeri koje sam sama izabrala - NARS sample concealera, MUFE sample primera, TOO FACED 3 sample-a novog pudera Born This Way (čak je i pakiranje sample-ića prekrasno) i novog Marc Jacobs parfema koji mi se nešto i ne sviđa, ali dugo traje i bočica je krasna :D 
MAKE UP FOR EVER Full Cover concealer i novi Ultra HD puder nabavila sam opet kao 2nd hand, odlično prošla, a još bolje je to što bih za ta dva proizvoda izdvojila i više novaca koliko su mi dobri. Korektor planiram nabaviti u još kojoj nijansi jer mi je ova mrvu tamna, ali je užasno skup (oko 230 kn u Sephori) i teško ću ga nabaviti. Bojim se koja će mu cijena biti u Hrvatskoj :D


U MAC-u sam uzela dugoželjenu olovku za usne Nightmoth, ponovila kupovinu Paint Pot-a Painterly jer sam stari potrošila, a ponovila sam i Soft&Gentle jer sam prošli odmah prodala (meni je taman, ali sam kasnije shvatila da paše skoro svim klijenticama). Brush Cleanser sam potrošila te sam morala uzeti novi jer bez njega ne mogu, a ruževi su da na dup* padneš jel :D Neke sam uzela u samoj trgovini, a neke opet preko krpica jer su bili jako povoljni (sad imam i neke dupliće XD). Neću pisati nijanse jer i tako planiram napraviti MAC kolekciju ruževa :)


Ovaj put i malo tehnike hehe; prije 2 mjeseca sam kupila novi objektiv za fotić - CANON 50mm tako da ustvari već neko vrijeme gledate fotke s njime i na prvu se možda ne može reći "e ovo je drugi objektiv ili fotić", ali kad gledam razliku između slika to je nebo i zemlja. Valjda sam već toliko ušla u sve ovo pa vidim posebnu razliku :) I objektiv će imati zaseban post, već sam napravila usporedne fotke njime i starim objektivom i samo čekaju na objavu. Btw, objektiv ipak ima i neke loše strane ;)
Još malo tehnike... Već dvije godine želim posebne lokne, drugačije. Ne volim na sebi kovrčavu kosu, na ikome ustvari (rijetkost :D), ali volim velike valove i volumen što se ne može dobiti baš svakim figarom ili čim već. Zato, kao što sam rekla, već dvije godine gledam Deep Waver-e, to su kao velike cik-cak pegle :D Ovisno koji želite, koliko velike lokne želite, koju marku želite, toliko novaca morate izdvojiti. Znam da ću, tj. nadam se, ovu napravicu dugo imati pa sam izdvojila i tu svotu za nju jer mislim da vrijedi. Nedavno je na look fantasticu bila maaalo snižena i odmah sam ju ugrabila, te nisam požalila, dakako radi se o relativno novom Babyliss PRO Titanium Expression Deep Waver-u  :)


I za kraj, ali definitivno ne manje bitno, riješila sam se svojih starih, manjih ladičara i kupila ove od Acrylic Boxes (trenutno ih nemaju u prodaji, ali imaju neke nove proizvode). Skuplji su, ali veći i sad mi napokon unutra stane sve što želim (a još i ima puno mjesta) i kako želim. Ustvari, sva šminka osimm pudera i paleta mi je u tim ladičarima. Prezadovoljna sam kako sam sve to organizirala i kako izgleda <3


Što vam se najviše sviđa, želite neku recenziju/post prije? :)

Pozz, Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

18 comments:

  1. Jaoooooo kakvih li ljepotica ima ovdje, ne znam gdje da krenem. Moram priznati da mi se sviđa sve! Inače, i ja sam gledala na krpicama ovu malu Z paletu i ova sjenila, i kad sam ju mislila kupit baš si ju ti kupila. Inače, prava šteta što ti ona velika z paleta nije došla :O Nadam se da je dečko dobio natrag novce :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od više cura sam čula da su ju htjela kupiti, ali eto bila sam najbrža :D Nažalost nije jer nam paket nije išao direkt sa stranice već su oni poslali mojoj teti u Ameriku i onda od nje nije stiglo, tako da ništa nismo mogli. A prije mi je slala pakete i sve bilo okej :(

      Delete
    2. Ajme baš šteta :(
      Nadam se da će što prije izaci ovaj post s Pro Melts :)

      Delete
  2. Kat Von D...predivno nešto,gledam sve te YTuberice kako ju hvale i želim si ju sad i sama....a i taj Too Faced puder bih,a i Mac ruž (barem jedan)...ma svašta nešto...morat ću na krpicama potražiti ako još ima,pa ak bi se netko mjenjao :)
    al definitivno požuri sa postom o Mac ruževima,pa napraviš nešto slično kao i video na YT-u ;).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Too Faced još nisam probala (imam samo sample-ove jel), ali vjerujem da je dobar kako ga svi hvale. Na krpicama baš moraš redovito biti i tražiti, ja svaki dan bar dva puta odem i pogledam jel ima čeg novog, 3 ruža sam upikla tamo, ostale uzela u trgovini jer ih jako volim :)

      Delete
    2. uspjela sam naći na krpicama,sad samo čekam da mi dođe :)

      Delete
  3. Transylvania je TOP! Najlepsa boja karmina koju sam videla! Pradin parfem divno mirise imala sam priliku da ga isprobam! SUper si se ponovila, uzivaj sada u svemu <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Krasna je, ali nisam prezadovoljna ružem :-/ Hvala!

      Delete
  4. Diiiiiivni noviteti! <3 Da i sama nisam nedavno nabavila Kat von D paletu vjerojatno bih sad slinila za njom, ovako ću se prebaciti na predivne mat tekuće ruževe, želim jedno 10 nijansi koje si uzela :D

    ReplyDelete
  5. Divno je sve, jedva cekam MAC ruzeve vidjeti SVE, a nadam se i recenziji MUFE Ultra HD pudera!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) I ja jedva čekam vidjeti kako će izgledati ti MAC swatchevi, bojim se :O :D Uskoro će recenzija pudera.

      Delete
  6. Ahhhhh! Prelijepo <3 Uzela bih ti Cashmere i Kat Von D paletu :D Transylvania je božanstvena nijansa, ali je užasna za nanositi. Ja nikako ne mogu ravnomjerno da je nanesem, baš je teška :/ Moram nekako doći do Lime Crime, cashmere je prekrasna nijansa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobar izbor :D Potpuno se slažem s tobom za Transića :D hahah

      Delete
  7. Znaci polako, polaaaaako cu da gustam svaku fotku :D
    Uzivaj mila u svojim stvarcicama, sve su prekrasne na svoj nacin!

    ReplyDelete
  8. Draga Stela new-in je predivan, ali trenutno me najviše zanima mojshopping.com tj. nešto više detalja o tome kako si naručila Kat Von D paletu. Hvala ti puuuuuuunooo :D :D

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig