MAC Paint Pot - Painterly

8 comments

Bok svima :) Danas pišem o proizvodu bez kojeg ne mogu, a dugo sam se dvoumila kupiti ga ili ne. Ovo je poznati MAC-ov Paint Pot u još poznatijoj nijansi Painterly koji većini služi kao baza za sjenila iako to ustvari nije.
Radi se o kremastom sjenilu koje možete nositi samo na očima ili eto, uz neka druga sjenila. Postoje "mat" nijanse koje super služe kao podloge, ali i shimmeraste nijanse koje su super kao sjenila ili podloga sjenilima u istim nijansama, jel.
Painterly je svijetle nude bež boje s pomalo rozim podtonom, ali pristaje gotovo svima. Koristim ga korektor/bazu, na svima. Da objasnim... Uvijek, obavezno, ne ide bez toga; prije same baze (one koja će držati sjenila) i prije sjenila, dakle prije svega, na čiste kapke stavljam Paint Pot. On prekriva mrljice, žilice, razne diskoloracije ili bolje rečeno, udjenačava boju kože na tom dijelu lica (oči). Zatim na njega stavljam bazu, itd. 


Paint Pot sam po sebi nije baš neka baza za sjenila i neće ih dugo držati na mjestu, naravno ovisi kako inače s tim stojite. Meni se uvlači u pregib već nakon 5 minuta nošenja, tako da... Možda se pitate zašto mi je onda toliko dobar i zašto jednostavno za prekrivanje kapaka ne koristim korektor? E pa tu dolazimo do još jednog velikog plusa za Paint Pot. Koji god korektor, puder i bazu sam probala staviti kao podlogu na kapke, UVIJEK, na 95% cura koje sam šminkala (uključujući i mene) izgledalo je loše - suho (makar su proizvodi kremasti), mrvičasto, baš loše... A Paint Pot je tako kremast i lagan da sve ujednači, zagladi i izgleda odlično. Nisam naišla na to da je na nekome bio suh i da je podsjećao na korektore ili baze koje sam dotad koristila. 


Prošli tjedan dan sam baš kupila novo pakiranje iako još imam i ovog starog, a koristim ga sada 9 mjeseci. Još uvijek je isti, kremast i mekan, MAC-ovi kremasti proizvodi su legendarni, ne suše se niti malo kroz vrijeme. Tako da od mene imaju ogromnu preporuku! Za 5 grama proizvoda platit ćete 165 kn u zagrebačkom MAC-u.

U svakom videu koristim Paint Pot pa tako možete vidjeti prije/poslije, to je odmah prvi korak u mom šminkanju :)

Jeste li isprobali Paint Pot? :)

Pozz, Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

8 comments:

  1. Meni su ovi Paint potovi genijalni, ja bi definitivno uložila u Soft Ochre nijansu, čini mi se taman žuta ko stvorena za mene :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čak bih ti preporučila i neku tamniju nijansu, ali stvarno ne znam kakve su ostale "mat" nijanse :D

      Delete
  2. Izgleda bas dobro, mislila sam da je odlican kao baza ali eto prevarila sam se. Ali dopada mi se to sto sve lepo ujednaci i nije suv. :)

    ReplyDelete
  3. Baaš sam mislila da će poslužiti kao baza jer imam velikih problema s kapcima, ali ako tebi ne djeluje, neće ni meni sigurno. Ali svejedno, divan proizvod, ne bih se žalila da ga imam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja imam jako podložne kapke crease-anju :-/ Hehe :)

      Delete
  4. Odgovorila si me od kupnje. :D Mislila sam ga koristiti kao bazu ali obzirom da meni jedino TF Insurance drži sjenila na mjestu neću riskirati. Bezveze. Tenks haha :D

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig