Golden Rose Dream olovke

10 comments

Bok svima :) Danas vam pišem o Golden Rose Dream olovkama za usne i oči. U zadnje vrijeme je korištenje olovaka za usne sve popularnije, tako i kod mene pa ih više uopće ne držim u ladici nekorištene.
Dream olovke dolaze u dvije varijante; onoj za oči i onoj za usne. Ovako na prvu odmah vidite kako izgledaju... Obične crne olovke s čepom i krajevima u boji same olovke, koja je realna onoj na usnama/očima. Prvo sam mislila da su ovo olovke na odvrtanje i tako sam ja njih vrtila dok nisam skužila da se ustvari šilje, i jednu skoro pa uništila.


Užasno teško se šilje, ne znam je li do mojih šiljila ili olovaka, ali grozno, pola olovke sam potrošila dok sam ju kakti našiljila, i to je veliki minus. Olovke su dosta suhe i tvrde što baš i ne volim iako bi zbog toga trebale duže trajati (i traju), no provjereno znam da postoje i kremastije olovke koje također traju dugo (ipak, cijena je puno veća pa neću prigovarati...). Imam 3 nijanse za usne (crvena 515, svijetlo roza 508, kričavo roza 509) i crvena je najkremastija dok je svijetlo roza najtvrđa, a ove dvije za oči (crna 401 i brončana 409) su negdje u sredini. Jako su pigmentirane, dugo traju i koliko god negativno recenzija zvučala ja ih volim :D Ove za oči traju kraće i vjerojatno će se kao i skoro sve olovke na ovom svijetu razmazati nakon nekog vremena. Mislim da ih najviše volim upravo radi ovako lijepih nijansi. 


Povoljniji brandovi po meni imaju kriminalan izbor nijansi, uvijek isto - tamno prirodno roza, boja mesa, crvena, narančasta, tamnija boja mesa i to je to. Kod Golden Rose olovaka ima svega, od najsvjetlije roze (koja je svijetla i na nama svijetle puti) do tamno, tamno crvenih i ljubičastih. Kao što sam već napomenula, olovke su tvrđe pa je i tekstura takva i teško se nanose na usne, ali kad ih nanesete dugo stoje i odlične su. U svakom slučaju preporučam vam ove olovke i vjerujem kad se naviknete da vam više neće biti problem njihova tvrdoća :D Zbog nijansi se isplati trpjeti (nije da boli XD). Mat su finiša osim brončane za oči koja ima sitni shimmer.


Cijena olovaka je 25 kn i možete ih kupiti u svim Golden Rose trgovinama/štandovima koji mislim da se nalaze po zagrebačkim shopping centrima (i to ne onim popularnijim ala City Center, West Gate, itd.). Vi u manjim gradovima sigurno znate ako negdje imate ovaj brand :)

Btw; nemam fotke na usnama/očima, ali vjerujte mi na riječ da nema razlike u odnosu na swatcheve na ruci, nijanse su iste ;)

Jeste li ih isprobali? Koje su vaše najdraže olovke?

*PR

Pozz, Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. Pa zapravo, u City Centru West ima Golden Rose štand. :D Ne znam za ostale šoping centre. Ja sam od njih samo lak za nokte dosad probala, al ova brončana olovka mi se jako dopada.

    ReplyDelete
  2. Hvala, onda to moram ispraviti :-D Sve su lijepe, ali ove za usne su mi posebno hehe. Jao probaj ruževe ako nísi, i jedan puder im je super i rumenilo, ma sve haha :-D

    ReplyDelete
  3. Imam 510,511 i 512 i odlične su mi.Možda je do nijanse,moje nisu ni suve ni tvrde :).Odlično ih zarezuje Essence dvostrani zarezač ;).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ozbiljno? Meni baš nekak jesu, ali vidiš, u početku su bile mekše... Možda je do šiljila, ali sve ne vjerujem.

      Delete
  4. Trenutno mi na wishlisti nisu olovke, ali sad si me potakla da idem kupiti par njih danas... Joj bolje da nisam vidjela ovaj post! :D

    ReplyDelete
  5. Mi nemamo Golden Rose :(
    Svratim do njega samo kad idem u Zg, ali mogu reći da bih kupila sve ove olovke za usne! :D
    Zapravo kupila bih sve olovke za usne na svijetu koje su pigmentirane i dugotrajne!
    Šteta što nisi napravila swatcheve na usnama. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mi smo dobili tek nedavno i to mali dio u jednoj trgovinici gdje nema baš proizvoda koje bih kupila :-/ A uvijek radim swatcheve na usnama, ovaj put mi se stvarno nije dalo haha :D

      Delete
  6. jako mi se sviđa ova 409, brončana <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super je, ja bih neku mat u sličnoj nijansi :)

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig