Too Faced Shadow Insurance baza za sjenila

10 comments

Bok svima :) Danas vam donosim recenziju jednog od mojih najdražih proizvoda svih vremena, proizvoda bez kojeg ne znam kako bih živjela :D Kao što vidite po naslovu radi se o popularnoj Too Faced Shadow Insurance bazi
za sjenila. Isprobala sam 4 različite Urban Decay baze i razne drogerijske baze (Art Deco nisam probala na očima), no nijedna mi nije bila dobra i sjenilo bi mi se uvijek obrisalo kroz par sati. Imam užasno masne kapke, k tome su i jako spušteni i smežurani pa se sjenila uvijek uvlače i zbog toga sam njihovo korištenje dugo izbjegavala. Problem s UD bazama je bio taj što su se one na bilo čijim kapcima (koristila sam na klijenticama jel) nekako mrvile i grudale, i kakvu god kožu cure imale uvijek je isušivala. Onda sam odlučila uzeti Too Faced bazu i nisam požalila ni sekunde.


TF baza dolazi u gumenastoj ambalaži što znači da proizvod možete iskoristiti do kraja, a meni je i preslatka. Obožavam ovu mint - svijetloplavu posebno u kombinaciji sa zlatnim slovima i zgodnim fontom :D


Kao svaka baza, tako i ova, sjenila čini pigmentiranijima, no meni to nije posebno bitno kao što mi je bitno da se nanosi ravnomjerno, da se lijepo stopi s kožom i da drži sjenila na mjestu što ova radi. Prije korištenja, baza se treba protresti jer je pomalo uljna pa se to ulje odvoji od same baze i onda samo ono izađe, a vama naravno treba "smjesa" :D
Kada sam swatchala sjenila na ruci s bazom i bez nje, ne mogu vam opisati koliko dugo sam brisala swatch s bazom, uvijek je ostajao trag (ako se sjećate swatcheva MAC pigmenata s onom "flekom" na ruci, e ta fleka je bila swatchanje s ovom bazom). 

Sjenilo iz Naked 2 palete, sjenilo iz Golden Rose palete
A na mojim kapcima (i na tuđim), otkad nju koristim, sva sjenila izdrže dok ih ne skinem; i ona drogerijska i ona najskuplja koja su mi se inače također uvlačila i brisala. 

Makeup iznad je bez baze, označila sam mjesto gdje se sjenilo počelo brisati i uvlačiti, a cijelo vrijeme sam to pokušavala spriječiti i namučila se sa stavljanjem sjenila. Makeup ispod je s bazom i na očima je jedno sat vremena više nego na prvoj fotki - nema uvlačenja.
I da, svoju bazu kupila sam na Black Friday jer je bio popust, a meni inače bilo mrsko dati 100kn+ za nešto takvo; od tada ju koristim pri svakom šminkanju i rekla bih da će je biti za još pokoji mjesec. Nemam više što pisati o ovoj bazi osim da ju svatko treba imati. Čula sam i neka nagativna iskustva, naravno svi smo različiti, ali sve ne mogu vjerovati da je tako jer sam ju koristila na brdo cura i na svima odlično djeluje.
Shadow Insurance ima 11g, a cijena na BeautyBay-u joj je oko 130 kn.

Jeste li isprobale ovu bazu? Ili već imate neku koju ne želite mijenjati? :)

Pozz, Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. Nisam isprobala ovu bazu, meni je i Essence odlična pošto nemam masne kapke zadovoljava moje kriterije :D Trenutno nema šanse da bi toliko dala za bazu, ali tko zna možda ju nekad i probam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onda ti ne treba, ako s tim inače nemaš problema :D

      Delete
  2. Svoj primjerak ove ljepotice sam dobila prije neki dan i za sad me sluša! U prilog joj ide i što je pakovanje u mojoj omiljenoj boji :)

    ReplyDelete
  3. Javi ako opet bude tako nekih popusta jer black friday neće skoro :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma i za blach friday je bio mali popust, platila sam ju 20 kn manje :D

      Delete
  4. Ovo mi je jedna od najdražih baza, isto mi je bolja od Urban Decay baza. Zasad joj kod mene konkuriraju samo MAC Paint Potovi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAC Paint Pot koristim uvijek prije nje zbog ujednačavanja hehe :D Tako da su mi odlične obe i kupovat ću ih uvijek ako se ne pokvare :D

      Delete
  5. Drago mi je da sam otkrila tvoj blog :))
    Dopada mi se kako se šminkaš, a ovo jeste odlična baza za senke :))

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig