ZOEVA Complete Eye Set kistovi

24 comments

Pa napokon! Pa napokon! Napokon pišem recenziju ZOEVA kistova, napokon! :D Kupila sam ih krajem ljeta i planirala napisati recenziju ubrzo od toga,
no nekako se sve posložilo da jednostavno nije došao red na njih iako su u upotrebi non stop (što nas dovodi do toga da su u 50% slučajeva kada sam ih htjela slikati bili prljavi XD).


Do ovog seta koristila sam Sigma kistove, Essence, RT, itd., u biti, imala sam svega par kistova za oči, osnovnih, i to je okej. No, kako se bavim šminkanjem trebala sam uložiti u više boljih kistova i izbor je bez puno razmišljanja pao na Zoevu. Prva opcija bila je naručiti par kistića koji su mi stvarno trebali, ali sam skužila da je totalno isplativije uzeti set pa ako mi neki kist i ne bude potreban lako ga proslijedim dalje. Ovaj set sam od 8. mjeseca fotkala sigurno 5 puta, što je užasno, što je grozno, što je preteško :D Zašto? Probajte slikati 5 puta jedan set kistova, sve detalje, svaki kist posebno - s više strana, mučite se s editiranjem, osvjetljenjem i zamislite držanje ogromnog fotića u ruci žene od metar i 50 (onda pretpostavljate koliki mi je dlan XD) - nije jednostavno hahah; (kad smo već kod ove teme, upravo mi se ugasio laptop i ne znam kojom srećom je post ostao spremljen jer ga ja nisam spremila :D). Ne žalim se, ovo sam više napisala zato da vidite kako to sve ponekad funkcionira :D 
Dakle, uzela sam ovaj set od 12 kistova za oči koji dolazi u crnoj, kožnoj torbici s metalnim logom "ZOEVA" koja ima rozu unutrašnjost sa Zoevinim sloganom "COLOR LOVE MAKEUP", a ja jako volim takve sitnice i detalje. Torbica je mala, ali praktična, inače nisam fan nekih fensi šmensi torbi/ica i ne kupujem ih pa sam ovu nosila na već dva vjenčanja jer mi je prezgodna, jednostavna i lijepa :D Uz tu torbicu dobijete i jednu veću vrečicu koju ja koristim za nošenje kistova kada sam na terenu, i da, svaki kist dolazi u svom celofanu.
- Neću vam pisati za što su kistovi namijenjeni jer ću vam linkati set gdje možete pročitati Zoevine opise, a moje dojmove pročitajte u nastavku...

142 Concealer Buffer - veganski kist izuzetno mekane dlake, koristim ga za nanošenje primera/paint pota na kapke i za korektor ispod očiju. Više ne znam kako bih bez njega, obožavam ga!


224 Luxe Defined Crease - prirodna dlaka, nije toliko mekan kao prethodni što je i logično, ja ga koristim za definiranje pregiba, tj. najbolji mi je za stvaranje dubine na kapku, njime nanosim i blendam crna sjenila u vanjski kut i odlične je dužine/širine za to.


226 Smudger - ovim kistom stavljam sjenilo ispod oka, odlične je veličine te je mekan (a dovoljno čvrst) pa neće iritirati to osjetljivo područje. Sad bih opet mogla napisati da ne znam kako bih bez ovog kista, ali to vrijedi za većinu kistova pa preskačem tu info :D


227 Luxe Soft Definer - jedan od najpopularnijih Zoeva kistova, dupe za MAC 217 i Sigmu E25, i istina je, stvarno je sličan Sigmi, no možda mrvu uži. Njime nanosim sjenilo u pregib i blendam, odličan kist bez kojeg STVARNO ne znam što bih! :D


228 Luxe Crease - gledam ga sada na stranici i pomislim "wtf, ja ga nemam??!!!" i onda skužim da su očito promijenili boju dlake iz (moje) smeđe u bijelu što mi je u svaaaakom slučaju 10x ljepše, no pomirit ću se da imam smeđi :D Ovaj kist mi je bio čudan na prvu jer mu vrh ide malkoc u špic, a ja sam ga htjela koristiti za prijelaznu (onu prvu) boju na kapku i za blendanje, no to nije baš moguće kada vam kist ide u špic pa sam tako nakon par mjeseci korištenja odlučila uzeti stvar u svoje ruke te sam odrezala taj vrh :D Nemojte se šokirati, ali meni je ovaj kist sada odličan i obavlja posao upravo onako kako sam ja to zamislila, staviti ću vam fotke poslije jer su sve od prije užas, (samo zamislite onako zaobljeni špic na vrhu :D)


230 Luxe Pencil - klasičan pencil brush koji koristim za nanošenje svijetlog sjenila u unutarnji kut oka i ispod oka. Voljela bih da je malo mekši jer bi tada bio bolji za područje ispod waterlinea, ovako ga pokušavam što manje koristiti na tom mjestu. Naručila sam sada novu turu Zoeva kistića i među njima je jedan kojeg namjeravam koristiti za to pa ćemo vidjeti kakav je.


231 Luxe Petit Crease - ovo je u početku bio skoro nekorišten kist dok nisam skužila da je super za definiranje pregiba što mu i je namjena XD. Volim ga i za blendanje ispod oka, no ipak je bio manje u upotrebi od drugih kistova. Kao što sam rekla, naručila sam novu turu Zoeva kistova među kojima se nalazi i ovaj, a dva mi nisu potrebna tako da je ovaj otišao daljeee... :)

STARE FOTKE
234 Luxe Smoky Shader - klasičan kist za nanošenje sjenila na kapak i odličan je, za tu svrhu imam još samo Essence kistove i onaj nj. ljubičasti je super, no Zoeva je malo mekša.


237 Detail Shader - jako mali kistić koji koristim za nanošenje highlightera ispod obrva, ponekad ga izmjenjujem s pencil kistom pa njime stavljam sjenila u unutarnji dio kapka i ispod očiju. Super kist koji vrijedi imati iako na prvu djeluje sasvim obično.


315 Fine Liner - kist za nanošenje tuša, neobičnog "slomljenog" oblika što olakšava nanošenje tuša na vlastito oko, ali po meni ne i na tuđe. Ipak, jedan drugi kist mi je svakako bolji za eyeliner tako da ovaj koristim kada trebam prijeći tušem preko umjetnih trepavica da bih prekrila njihovu "traku" i za to mi je odličan pa tako i stalno u upotrebi.


317 Wing Liner - došli smo do tog kista koji me doslovno spašava. Njime takvom lakoćom nanosim tuš i sve se čini jednostavnije, jednostavno ga obožavam i zasad mu ne namjeravam tražiti ikakvu zamjenu.


322 Brow Line - kist za obrve kojeg sam proslijedila jer sam ga koristila samo dva puta, a najviše sam mu se veselila, zamislite. Jednostavno je toliko tanak da stvara na obrvama takvu preciznost koja meni uopće ne odgovara. Još na debelim, gustim obrvama to nekako može proći jer nije toliko primjetno, ali ako imate tanke obrve kao ja... Ovaj kist ih sam od sebe crta, pravi linije, kao da povlačite crtu ravnalom :D Možda bi bio dobar za tuš, ali sam ga zaboravila probati na taj način.

STARE FOTKE
*Cijena seta je oko 500 kn, točnije 60 eura na ZOEVA stranici (LINK), a poštarina za RH 150kn tako da je najbolje kupiti ih u Njemačkoj ili se udružiti s nekime i podijeliti poštarinu, no ja sam sada već spremna dati i toliku cijenu za pp jer kistovi vrijede, a dođu vam za 2 dana na adresu.


Došli smo do kraja ovog posta; nadam se da vam je bio i da će vam biti od pomoći :) Ako vas još nešto zanima u vezi ovih kistova svakako me pitajte.


Pozz, Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

24 comments:

  1. Jaaaao, bolujem za ovim kistovima. :( Na listi želja su mi odavnoooo i baš bih voljela da ih imam. Ostvarit će mi se želja kaaad tad :D predivno predivno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja čak nisam dugo znala za njih kad sam ih kupila, taman mi je u to vrijeme bio rođendan (5.8.) i imala sam u planu uzeti dva kistića, na kraju sam sasvim slučajno skupila više novaca i odlučila se za set te nikad nisam požalila :) Držim fige da ih se i ti dočepaš :D

      Delete
  2. Odlično si ih opisala! Nakon 6 mjeseci upotrebe i dalje sam pod dojmom i obožavam ih :)

    ReplyDelete
  3. Moja tiha patnja :) Predivni su i odlično si odradila posao, skidam kapu :) L.

    ReplyDelete
  4. Na listi su, ove godine se častim njima prvom il drugom plaćom, ovisi... moram prvo Somerhaldera riješit :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe super, bit ćeš jako zadovoljna to je sigurno :) A njega ćeš upoznati ili šta? On ti je boy crush? :D Pitam jer znam da ga cure jako vole, a meni je totalno ljigav haha :D

      Delete
  5. Super su fotke, četkice prelepe. Imam želju da isprobam neke. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Vrijedi uzeti bar nešto za početak :)

      Delete
  6. Super su, prava si sretnica. Ja sam još na kineskim kopijama i ne žalim se hehhe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha zaradila pa kupila :D Kineske nisam ni probala, ali imam namjeru uzeti onaj kabuki set (kopija Sigme) jer čujem da su dobri, a tih kistova za puder mi nikad dosta :)

      Delete
  7. Zavidim!!!! Počela sam skupljati lovu za ove kistove i nadam se da će ubrzo biti moji :D
    Fotke su ti divne ;)

    ReplyDelete
  8. Fotke su ti predobre :D Želim si ovaj set i kad tad će biti moj, a zasad imam 3 njihova kista koji su mi došli prije nekoliko dana, ali ih nisam još isprobala. Ne znam kaj čekam hahah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Koji si ti fotić kupila?
      Znam, znam, meni moji još nisu stigli, a tako ih nestrpljivo očekujem :( Koje kistove si uzela i kako to da ih nisi probalaaaa???? :O :D

      Delete
  9. Super si opisala kistove, imam većinu ovih i ne znam kako sam ikad živjela bez njih. Nijedno šminkanje, sebe ili drugih, ne obavim bez nekog Zoeva kista. :D
    I ja rijetko koristim ovaj za obrve, ali okej mi je za liner (iako ima i boljih). Zoevine kistove za blendanje obožavam, za liner također. Concealer Buffer mi je nezamjenjiv za nanošenje korektora na okoloočno područje, a nekad i za utapkavanje pudera na teže dostupna mjesta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, tako je i kod mene :D Concealer mi je jedan od dražih kistova ikad <3

      Delete
  10. Ovaj kistić koji koristiš za korektor ima isti oblik kao RT deluxe crease brush :D Onda i razumijem zašto ga toliko voliš :D Meni su Zoeva kistovi na wish listi već duuuugo, ali nikako nemam dovoljno love da napravim narudžbu haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. RT sam davno imala na wish listi, ali eto ništa od toga. Biti će bar nešto jel da :D

      Delete
  11. Stvarno izgledaju odlično i vjerujem da su vrijedni tih novaca :) No meni je to nekako još uvijek preskupo :) Ali jednog dana, kada ušparam dovoljno, ću si ih sigurno priuštiti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vrijedi svake lipe, al sve stigneš... Meni su savršeni, drago mi je da sam našla brend koji ima odlične kistove i sve oblike koje trebam pa ne trebam traziti dalje :)

      Delete
  12. Odlična recenzija! Meni treba neki dobar kist za tuš, pa ovaj 317 iz tvoje kolekcije ide na wish listu.

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig