EMIBO Hair Care Argan Silk - hranjivo ulje za kosu i regenerator u spreju

7 comments

EMIBO (link na stranicu) je hrvatski brand koji je relativno nedavno na naše tržište izbacio razne preparate za kosu koji uz mnoštvo sastojaka sadrže i vrlo poznati argan te se sama linija ovih proizvoda naziva Argan Silk.
Oni kažu: "Naša misija i poslovni cilj je ponuditi EMIBO HAIR CARE proizvode ljudima koji drže do njege svoje kose, kojima su prirodni sastojci proizvoda prioritet u donošenju odluke koje će proizvode izabrati kao najbolje za svoje osobne i profesionalne potrebe. Velika je šteta živjeti na ovako prelijepom planetu Zemlji i ne upotrebljavati ono što nam priroda tako obilno i svakodnevno nudi. Stoga smo za glavne sastojke naših proizvoda izabrali samo najbolje iz prirode, sastojke koji Vašoj kosi pružaju dugoročnu i kvalitetnu njegu." (iako proizvodi nisu 100% prirodni, sastojke pročitajte niže). A što ja kažem svakako pogledajte u nastavku...

Na moju adresu došla su dva proizvoda iz Argan Silk linije za njegu kose te su to 100% hrvatski proizvodi što mi je bilo izuzetno drago za vidjeti i čuti jer jednostavno nisam navikla na to. Inače ne koristim nikakve proizvode za kosu jer mi je prirodno dosta sjajna, svilenkasta i mekana te nemam neke potrebe za preparatima, ali više tu prevladava lijenost :D Moj problem su nerijetko ispucani i suhi vrhovi, a najviše petljanje kose (cijelom dužinom -.-). Nakon jedne noći ona je već zapetljana i uvijek imam s time problem. 
Moram pohvaliti komunikaciju s EMIBO-m (točnije, Eminom) koja je spremna savjetovati, saslušati i koja mi je poslala proizvode namijenjene mojoj kosi, a ne bilo što, što jako cijenim. 

NOURISHING HAIR OIL iliti HRANJIVO ULJE ZA KOSU - dolazi u količini od 50 ml, u plastičnoj jednostavnoj bočici s jako lijepim zlatno smeđim detaljima i njihovim logom. Bočica ima pumpicu što olakšava doziranje i ne istiskuje previše proizvoda van, već izlazi u nekoj normalnoj količini, veličine graška otprilike. 
Ulje je namijenjeno za njegu svih tipova kose iako se, naravno, najviše preporuča onima koje muči oštećena i suha kosa. Ulje dubinski hidratizira, kosa postaje sjajnija, mekša, lakša za raščešljavanje, finija na dodir, ljepša i taaaaaako fino miriši! Kao što sam rekla, kosa mi je dosta sklona petljanju (osim kada ju operem) i tada vrhovi izgledaju ružno, ovo ulje mi jako pomogne i koristim ga skoro svaki dan otkako sam ga dobila.
Koristim ga tako što istisnem dvije pumpice na ruku (prste) i povlačim po vrhovima polumokre kose (nije pravilo) tako da dopre do svakog dijela. Ponekad površno odem i višlje od vrhova, ali ne dalje od vrata jer mi se kosa brzo masti pa ne znam kako bi to izgledalo, a i jednostavno nemam potrebe za time. Cijena mu je 75 kn.



Sastojci: (s EMIBO službene stranice, a ispod prilažem i fotku)

  • Arganovo ulje
  • Silk protein
  • Beta caroten
Ovdje mi je kosa već masna i zapetljana pa sam vam htjela (koliko se to da preko fotografije) predočiti kako ulje zagladi vrhove. Nakon toga se kosa počešlja i ništa ne izgleda masno od ulja, ja ju ovdje nisam počešljala jer sam taman išla prati kosu.
ARGAN OIL INSTANT CONDITIONER iliti  INSTANT REGENERATOR U SPREJU - dolazi u količini od 150 ml, također u plastičnoj bočici s istim detaljima i logom, ali s pumpicom u obliku raspršivača. Pumpica funkcionira potpuno u redu, tipa-proizvod ne leti sa svih strana, a ni ne curi :D 
Regenerator je prvenstveno namijenjen kosi koja se teško raščešljava, kao što je moja. Djeluje isto kao klasičan regenerator, ali ovaj možete koristiti bilo kada, bilo gdje i to na suhoj kosi. Njeguje, daje UV zaštitu i sjaj, a kosa je mekana, lagana, poletna i najbitnije - pomaže pri raščešljavanju. Ne kažem da po zapetljanoj, raščupanoj kosi odmah možete proći bez ikakvog zapinjanja, ali uvelike olakšava taj proces. Sprej koristim nakon pranja kose kada mi je jako zapetljana i skoro pa ju je nemoguće počešljati, koristim ga između feniranja kada kosa još nije skroz suha i na suhoj kosi najviše radi mirisa. Kao i prethodno ulje, preeefino miriši, najozbiljnije - ne znam što tako fino miriši. Voljela sam miris Gliss Kur spreja za kosu i još ga volim, ali ovo je nešto posebno i definitivno pobjeđuje jer moja kosa miriši cijeli dan i kako prođe vjetar tako osjetim miris, a inače mi se ništa ne zadržava na kosi osim "mirisa" cigareta, naravno -.-' :D Cijena mu je 85 kn.



Sastojci:

  • Arganovo ulje
  • Keratin
  • Pšenični protein
  • Panthenol
  • Ekstrakt avokada
  • UV filtar

- Na sve EMIBO HAIR CARE proizvode do kraja veljače imate popust od 20% pa požurite! Za narudžbe se javite u inbox njihove facebook stranice :)

PR* proizvodi

Pozz,
Stela xoxo
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 comments:

  1. Probala sam šampon i masku kod frizerke, jako dobri,maska pogotovo.Masku sam kupila za doma.
    Ulje mi se svidja..a nije preskupo,narucit cu !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koriste se i kod frizera njihovi proizvodi da, to sam zaboravila napomenuti u postu :) Meni je oboje super, ali miris je sve pobijedio, cijelo vrijeme se njuškam :D

      Delete
  2. Replies
    1. Meni je super njihov šampon. Imam ga već neko vrijeme. Em što divno miriši em je i dobar! Kosa je nakon pranja mekana i podatna. Tako da je svakako za preporuku

      Delete
    2. Hvala Ivana :)

      Šampon nisam probala, no htjela bih.

      Delete
  3. po tvojoj preporuci,narucila ulje, zaista je za pohvalu,ne masti,fino miriše :D
    Thnx
    Tina

    ReplyDelete
  4. Jako se lijepo šminkaš i jako ti lijepo stoje i svijetlije i tamnije nijanse.

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig