New in #10

17 comments
Danas imam malo drugačiji new in post... Inače su to uvijek dekorativni proizvodi, a ovaj put sam kupovala preparativne stvari koje koristim skoro svakodnevno. Nešto sam kupila prvi put pa će tek na isprobavanje, a možda bude i koja recenzija, ako vas nešto posebno zanima samo pišite.

GARNIER Mineral deodorant InvisiCalm - često kupujem Garnier dezodoranse i volim ih. Ne sjećam se jel sam ovaj već prije koristila, ali mislim da jesam i svi su mi nekako podjednaki.

GARNIER NEO - prvi put sam uzela ovaj tip dezića, čula sam dosta dobro o njemu pa reko zašto ne. Dakle iz njega izlazi "krema" (nešto kao onaj muški Old Spice s rupicama XD) i na prvu moram reći da baš i nisam fan ove vrste dezodoransa.


DOVE silk dry - roll on dezić, već sam ga prije koristila, ima nježan miris (ne volim preintenzivne mirise, radije uzmem dezić koji ni nema miris, a takav ne znam ni jel postoji i jel onda radi posao kako treba).

DOVE go fresh - ovaj sam uzela prvi put, miris nije baš po mom ukusu jer kao što sam rekla volim malo nježnije mirise, ali svejedno će poslužiti svrsi.


Schwarzkopf Shauma Fresh it up šampon - novi šampon koji je mama uzela čim ga je vidjela, zašto? Zbog kombinacije baby roze i baby plave boje na ambalaži :D Da, da, obožavam te boje pogotovo zajedno i to svi znaju. Šampon sam već koristila i odličan je, super zapjeni kosu i fino miriši, to mi je i najbitnije jer tada znam da mi je kosa oprana :D


Balea regenerator - ovaj regenerator koristim već sigurno 3-4 godine i uglavnom mu se vraćam. Jeftin je, a stvarno odličan. Kosa mi bude mekana i nezapetljana. Probala sam vjerojatno sve ostale mirise i svi su super, najdraži mi je od kokosa.


Balea nevenova krema - nevenova krema je nešto što uvijek moram imati u kupaoni, iz puno razloga. Obožavam neven kremu i puno mi pomogne kad imam neke ranice, kad mi je lice jako suho i sl.


Balea hidratantna krema - krema koju isto kupujem već sigurno 3 godine. U biti, uzmem ili nju ili njenu tamnoplavu sestru :D Tamnoplava mi je draža jer je gušća i masnija, a upija se jako brzo. Ova je u odnosu na nju dosta rijetka, brzo se upije i relativno brzo imam osjećaj da trebam staviti još kreme, ali za 10 kn je super.


Johnson's baby ulje - da nema ovog ulja nemam pojma s čime bih skidala šminku. Probala sam brdo odstranjivača šminke i micelarnih otopina i ništa mi ne valja, pogotovo u odnosu na ulje. Ono mi skine sve s lica u par poteza, maskaru skida takvom lakoćom da je to prekrasno :D Johnson's ulje koristim već 6 godina za skidanje šminke.


I to je današnji new in, koristite li vi nešto iz posta?


Hvala na čitanju,
Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

17 comments:

  1. Imam jako suhu kožu i ova nevenova krema mi je uvijek spas.

    ReplyDelete
  2. I ja sam nekada znala sa johnsonovim uljima skidati šminku i super suuu!
    A koristila sam i Balein regenerator baš prošlo ljeto i bio mi je odličan :D
    Lijepi new in :)

    ReplyDelete
  3. hippovo ulje sa bademom je još bolje za skidanje šminke, a prirodnije i jeftinije! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. E za to ne znam, nekako uvijek zaobiđem te proizvode, kad je u pitanju preparativna sve sam pokupila od mame i nastavila kupovati iste stvari :D

      Delete
  4. Balea je definitivno zakon, a meni su najbolji njihovi dezodoransi, uvijek im se vjerno vraćam. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E dezići mi baš i nisu neki, imala sam par njih :/

      Delete
  5. Obožavam Dove roll on -ove, nejbolje mi pomognu :D
    Ovaj Garnier Neo me dosta razočarao, jer sam se još više od njega znojila... ali štiti od neugodnih mirisa, pa eto barem nešto :D
    Schauma šampon je pregenijalan, stvarno lijepo opere kosu i osvježi ju :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni su super, ali više volim one kremaste deziće :D
      I mene je razočarao.
      :D

      Delete
  6. i ja imam ovaj rozo-plavi šampon :D
    super mi je! baš sam ga prije 2-3 potrošila :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boja je najbolja haha, super je uskoro ću ga i potrošiti :)

      Delete
  7. Nije da solim pamet, ali skidanje šminke baby uljem (koje nikada ne bih stavila na dijete, a ni na bilo koju osobu) je iznimno velika pogreška koju će ti lice prije ili kasnije pokazati. Hrpa mineralnih ulja koje čepe pore i ne rade ništa pametno. Imaš hrpu uljnih emulzija - Zimzelena, Green girl, Loko, možeš ih sama napraviti, ma i ne moraš, uzmi Kemigovo hladno prešano ulje marelice npr., ali nemoj koristiti ovakav tip "ulja".

    ReplyDelete
    Replies
    1. U biti sam davno čula da je to ulje loše (mislim da sam pročitala u komentarima na Šminkerici prije jedno 4 godine), ali sam nekako na to zaboravila, nisam dalje čitala i proučavala pa sam nastavila koristiti. Ne vidim ništa loše zasada i nisam ni čula da se netko tko dugo koristi žali pa ne znam što misliti... Hvala na upozorenju.

      Delete
    2. Pa mislim da vidiš loše jer si negdje napisala da ti je lice problematično. Misliš da ulje tome ne pridonosi? Tvoja koža, tvoje vlasništvo, ali ako istu stvar možeš dobiti za manje ili jednako novca, a tisuću puta prirodnije i bolje i ipak odabereš mineralno ulje, tvoj odabir :D

      Delete
    3. A prištiće sam imala uvijek, nekako ne mogu vjerovati da je do toga. I lice mi je u puuuno boljem stanju nego prije jedno 2-3 godine, a sad kroz par mjeseci se još više očistilo tako da se ne žalim baš :D Nikad nisam obazirala pažnju na prirodnu kozmetiku, koliko znam baš je sve skuplje, a ne jeftinije, ali znam za green girl pa ću tamo i pogledati ulja :)

      Delete
    4. To su uljne mješavine koje se lako ispiru s lica i koštaju 50-60 kn, a traju unedogled jer je jedan stisak potreban za cijelo lice. Ulja zasebno ne koštaju puno više, avokado, badem, marelica, suncokret, iznimno kvalitetna ulja koja možeš koristiti ne samo za lice, nego i za kožu tijela, kosu i sl. i neusporediva su s derivatom nafte u obliku mineralnog ulja koji sad stavljaš na lice.

      Eto, my two cents :D

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig