Makeup Revolution Awesome Metals Foil Finish sjenilo - (Rose Gold)

14 comments
Ima sad već neko vrijeme kako sam kupila ovo sjenilo, a nije tajna da ga želim otkako sam ga vidjela u prodaji. Dostupno je u 5 nijansi koje najbolje da pogledate na netu, a meni je za oko posebno zapela nijansa rose gold koja je upravo takva kako i sam naziv kaže. Obožavam glittere i šljokice, a mogu reći da mi je ovaj novi trend, tzv. folija finiš možda čak i draži od glittera jer se može nositi svaki dan te mi je nekako i ljepši.
Sjenilo dolazi u plastičnoj malenoj ambalaži (ista stvar kao kod Catrice kamuflaže pa se često zabunim :D), dobijete i tekući primer te metalnu okruglu pločicu na kojoj se sjenilo miješa s tekućinom. Samo sjenilo je na dodir dosta kremasto što mi se sviđa jer mogu koristiti i bez baze. Nanosim ga potpuno jednako sa bazom i bez nje. Pokušala sam kistićem vaditi sjenilo iz ambalaže i kistom stavljati na kapak, ali nije baš neka super opcija jer se proizvod na kistić nikako ne želi priljepiti (u oba slučaja, + ili - baza).


Prstom to već ide lakše, ali prstom ne volim nanositi sjenila pa od toga uvijek nekako odustanem i malo se namučim dok se ne uhvati na kist. Sjenilo ima sitne, sitne šljokice, ne mogu reći da je načinjeno od njih ili glittera, ne znam kako to opisati, jednostavno na očima imate efekt folije i to je to. Na prvu djeluje kao krupni glitter, ali u biti nije. Meni je najbolji opis da je to kremasti pigment, tako ja doživljavam ovo sjenilo :D


Trebate dobri paziti pri stavljanju da sjenilo brzo rasporedite gdje želite i to ravnomjerno jer se relativno brzo suši i tad ga više ne možete maknuti. Prvi put sam se zeznula i išla nadograđivati jer su mi na nekim dijelovima ostale praznine pa sam napravila glupost. Kada idete stavljati više slojeva sve se počne grudati što vam može i ne mora smetati. Meni malo smeta jer ako fotkam izbliza to se vidi, ali sve u svemu kada imam otvorene oči ne primjeti se i daje očima prekrasan sjaj i otvoren pogled :D Doslovno mi tako izgleda.
Swatch je nanesen bez baze, u hladu i na suncu.


Prekrasno stoji i na plavim i zelenim i smeđim očima. Još jedan veliki plus je to što drži sve dok ne skinete šminku, pošto ja imam spuštene kapke (i masne) meni se sitne šljokice preslikaju, ali ništa strašno, opet kažem, to znate samo vi, drugi i tako ne vide. Drago mi je što se netko sjetio izumiti ovakav tip sjenila jer sam za doček ove godine imala fiks ideje čak staviti pravu foliju na oči, a onda sam vidjela Stila sjenila koja koštaju pre-vi-še! Guglajte cijenu jer ako ju opet vidim past ću od muke :D Mislim da je to dakako pretjerivanje za jedno sjenilo i ne mogu vjerovati da toliko više vrijedi od ovog od MUR-a. Želim nabaviti i sve ostale nijanse jer sam doslovno zaljubljena. Trenutno traje i sniženje na većinu nijansa. Kupila sam ga na ovom linku za 40 kn.

Evo i kako izgleda na očima, za jedan dnevni makeup :) (tu vidite kako se nagrudalo i obrisalo s nekih mjesta jer sam dodavala slojeve, ali i vidite na trećoj fotki da izgleda super s otvorenim očima, bar meni).

Javite dojmove ako ste i vi probali ovo sjenilo ili ako ga kupite! Nadam se da sam u recenziji obuhvatila sve što bi vas zanimalo, ako nisam slobodno pitajte.
Mislim da Awsome Metals Foil sjenilo podigne svaki (jednostavan) makeup, tako da - big like.

Hvala na čitanju,
Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

14 comments:

  1. Stvarno izgleda sjajno! :) Lidija

    ReplyDelete
  2. daj pliz pliz ili link ove ogrlice ili njen naziv...mislim na ovu di pise summer (valjda :P )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sestra i ja smo dugo tražile tu ogrlicu po netu, ali bezuspješno i na kraju ju našle u New Yorkeru u KC :)

      Delete
  3. Wauuu, izgleda sjajno, morm da priznam. Rijetko gdje nalazim ovakav efekat na sjenama za oči, ali ovo je pun pogodak- i boja i efekat, super. :)

    ReplyDelete
  4. Fora je proizvod, a boja mi se baš sviđa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super je baš, boja je u biti vrlo rijetka, a meni jedna od dražih :)

      Delete
  5. Wow, volim te šoljokice ili što već je, izgleda predivno na očima :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. E baš to - "ili što je već" :D Zakon stvar :D

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig