MAC ruž - Relentlessly Red

27 comments
Mislim da već i ptice na grani znaju da ja volim nude i roze ruževe te je malo moguće kod mene vidjeti jednu ovakvu nijansu. Retro Matte kolekcija mi je vjerojatno najbolja MAC-ova kolekcija ikad i jako mi je žao što nisam sve ruževe uhvatila, Steady Going pogotovo. RR je kasnije došao u stalnu postavu i tako sam ga neko vrijeme škicala, nisam se previše obazirala, a kad sam ga vidjela na Vesni jaaako me zainteresirao.
RR je prekrasna crveno-roza nijansa, posebna da posebnija ne može biti, dosta je kričava i neonska što je kod mene UVIJEK, zapamtite uvijek jer sve što je neon Stela voli! :D Mat je finiša koji ja osobno obožavam, a pogotovo kod MAC ruževa jer me ne isušuju nimalo i stoje na usnama sve dok ga ne skinete (čak i kad skinem ostaje dobar trag). Zbog toga što je ruž mat normalno da je suše teksture pa ga je malo teže staviti, naravno ovisi i kakav oblik usta imate. Ja ga obavezno stavljam kistićem i dobijem prekrasnu rozkastu nijansu, ne pretjerano kričavu, a zatim pređem ružem ravno iz tubice da dobijem tu savršenu neon rozo-crvenkastu boju. 


Vrlo sam svijetle puti pa na meni ima crvene, znam da je na mnogima samo roz. Koliko volim ovaj ruž govori i to što sam si za zadnja tri koncerta koja su bila u gradu obećala svaki dan nositi drugi ruž (od ovih novih iz zadnjeg new in posta), a na kraju sam sva tri dana završila s ovim :D 

Područje oko usana je blurano, usne nisu! (slikano oko 17h) 
- nijansa je uživo dosta kričavija i intenzivnija nego na fotkama
I jedna fotka vani (slikano oko 20h), tu se donekle vidi kričavost nijanse :D I strašno ispadam kad me fotka netko drugi, joj, haha!
Kupila sam ga preko jedne forumašice (puno hvala :*) i došao je iz Belgije, tamo mu je cijena 18,50 eura. Btw, svako malo me netko pita gdje kupujem MAC kozmetiku pa bacite pogled na F&Q u gornjem lijevom kutu bloga.

Hvala na čitanju,
Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

27 comments:

  1. krasno ti stoji :)
    al mu ime ne odgovara :P

    ReplyDelete
  2. Jao, predivan mi je i lijepo ti stoji! :D Ovako nekako na meni izgleda Catrice Matt about pink pa se tjesim da mi ovaj ne treba, haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Catrice ruževe uopće ne poznajem, imam samo Hey Nude i volim ga, ali ostale nikad nisam gledala... Jel taj bio dio neke limitirane kolekcije, ime mi tako govori?

      Delete
    2. Nije, u stalnoj je postavi. :)

      Delete
    3. Sad sam ga guglala, ne čini mi se baš sličan, ali dobro možda je sličan ovako na meni i na tebi :D

      Delete
    4. Da, evo bas sam sad i ja pogledala swatcheve i nijedan od njih nema veze s neon pink bojom kakva je na meni. Ali opet, ni boja MAC RR-a u tubici nema veze s onom na tebi (barem na mom ekranu). :D

      Delete
  3. Lijepo ti stoji boja ruža! Ja nemam još nijedan MAC proizvod općenito, ali zato vrijedno bilježim sva vaša iskustva sa ovim proizvodima!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, nadam se da ćeš jednom i ti imati, ja baš volim MAC :)

      Delete
  4. Odlican je! I meni se jako svidja njihova retro matte kolekcija :) bas razmisljam koji da iduci narucim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja više neću nijedan, jedino ako jednog dana vrate Steady Going onda hoću :D Ne mogu naći nijedan ruž u toj nijansi tog finiša

      Delete
  5. Predivan je! I jako ti lepo stoji. :)

    ReplyDelete
  6. Koja divota, predivan je :D I jako lijepo ti stoji :)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Tebi bi prekrasno stajao i bio bi još kričaviji ja mislim :)

      Delete
  8. Divno ti stoji, i na ten i na boju kose :) I stvarno ne znam zašto su ga nazvali RED, niđe veze :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti :) Da, više je neka posebna roza boja, iako za moj pojam može biti i crveni jer nisam navikla na ovakve nijanse hahah

      Delete
  9. I meni se desila slična stvar sa Avonovim karminom, nijansa make out red, i naručim ga jer je izgledala kao vatrena crvena, a inače obožavam takve i dobijem neku pink nijansu :s Sada ga pomiješam sa Rimmel, Kate Moss, nijansa prva i dobijem crvenu kakvu želim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ja sam znala da nije crven, zato ga i jesam kupila jer crvene ruževe ne nosim :D Prezadovoljna sam.
      Rimmel Kate Moss nemam nijedan ruž, kod mene u Mulleru samo crvene nijanse, a htjela sam jednu rozu, teksturom je predobar ruž.

      Delete
  10. Predivan je!
    I potpuno te razumijem u vezi nošenja tri dana, kada kupim novi ruž toliko ga često nosim da više dosadim i sama sebi. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah, a tako je to :D Sad spava u frižideru :D

      Delete
  11. Baš ti lijepo stoji , i izgleda kao veoma kvalitetan ruž !!! :)

    Posjeti moj blog i učestvuj u giveaway-u : esfashionup.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Nije mi ga bilo u Trstu, a bio mi je na WL nakon ove tvoje recenzije :-(

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig