NYX HD Photogenic korektor - (nijansa Porcelain)

22 comments
Čula sam puno priča o ovom NYX korektoru, a kad sam vidjela da ga Ivana s Le Makeup Freak bloga koristi za posvjetljivanje područja ispod očiju, a isto je svijetle puti, odlučila sam ga isprobati. Sad sam ga koristila već dosta puta i to na više osoba. Korektor dolazi u kvalitetnoj ambalaži i nanosi se pomoću spužvastog aplikatora, kao većina sjajila. Postoji 11 nijansi ako se ne varam i u početku mi je bilo JAKO teško odlučiti se.


Osnovni razlog zbog kojeg sam ga kupila je bio posvjetljivanje dijela ispod/oko očiju te su u obzir dolazile nijanse Porcelain, Yellow i Lavender jer sam i ovako vrlo svijetla. Ipak sam se malo bojala kako bi izgledale žuta i lila nijansa pa sam uzela najsvjetliju iz "normalne" skupine boja :D Teksturom je korektor gušći, što meni skroz odgovara, ima srednje prekrivanje i uglavnom se lako blenda.


Na osobama koje imaju ravno područje oko očiju (bez borica i sličnog) se lijepo stapa s kožom, a na nekome tko ih ima dosta se nakuplja u istima. Zato se treba dobro fiksirati puderom u kamenu, ali ja ga ne koristim zbog suhe kože. Isto tako, ako imate suhu kožu oko očiju vjerojatno će vam to isticati kad pogledate izbliza. Kad sam već došla na tu temu, bila bih zahvalna da mi u komentarima napišete koje kremice koristite za suho okoloočno područje. Ispod, na drugoj fotki možete vidjeti kako se hvata u bilo kakve udubine, ali ovdje nisam utapkala u kožu, inače nije strašno i da se izblendati.


Što se tiče posvjetljivanja, to svakako radi ako ste tamnije puti od nijanse korektora.
Meni nažalost ni najsvjetlija nijansa nije dovoljno svijetla da me posvijetli (koliko svijetloga u jednoj rečenici jel da :D) i slijedeći put sigurno uzimam Lavender jer sam vidjela da vlogerice na YT preporučuju za izrazito svijetu put. Tako da jedva čekam isprobati i tu nijansu.
Ako me pitate jel preporučam ovaj korektor, odgovor je da. Tekstura mi se sviđa, dobro prekriva, posvjetljuje, ima velik i dobar izbor nijansi, mislim da će trajati dugo s obzirom da ga ne trebam puno staviti (sadrži 3 g) i nije skup. Cijena mu je oko 40 kn u trgovini Danijel Cosmetics koja se nalazi u Osijeku, a od nedavno imaju i web shop gdje poštarina iznosi 35 kn, što je ipak dosta, a možete ga naručiti i na nekim stranicama (trenutno se mogu sjetiti samo Beauty Joint) za manju cijenu.
Na mojoj facebook stranici (link) možete vidjeti dvije fotke maloprije objavljene na kojima su moja sestra i njena frendica te sam na njima koristila NYX korektor ispod očiju.

Hvala na čitanju,
Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

22 comments:

  1. ja ti koristim Balea Aqua gel za okoloočno područje za suhu kožu (DM, 23,90kn). Pa probaj :)
    nije puno a sumnjam da ti neće valjati
    kupila sam ga kad sam išla 1.put po Balea Aqua serum (vidjevši koliko ga svi hvale) a hitno mi je trebalo nešto za oko očiju....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš ću pogledati taj gel, sretala sam ga po dm-u, ali uvijek preskočim.

      Delete
  2. Koristim NYX korektor inprezadovoljna sam, da jedina mana koju sam ja do sada primetila je to što se uvlači u borice :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blago onima koji ih nemaju, njima je još bolji :)

      Delete
  3. Meni se svi uvlače u borice jer ih imam dosta, meh :( Uglavnom, imam ovaj korektor, ali u nijansi Yellow i ne znam što da kažem...tak, mogao bi biti i bolji. Mojoj kombinaciji - jaki podočnjaci i puno borica ispod - malo što može pomoći.

    ReplyDelete
  4. Ja koristim okoočni gel od Zimzelene kozmetike, 30 kn - 15 ml, a traje mi vječno :D I super njeguje pa preporučam :)

    ReplyDelete
  5. Nisam još isprobala ovaj korektor. Nemam baš nekih velikih problema sa okoloočnim područjem pa mi je trenutno najdraži wet'n'wild korektor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma nemam ni ja većih problema, ali ovo mi je zbog posvjetljivanja dobro došlo, iako sam trebala za tu namjenu drugu nijansu.

      Delete
  6. Definitivno si trebala uzet Lavander! Mislim da bi meni ovaj pasao najbolje, dat ću mu priliku! Mislim da ga osim BeautyJointa, drži i Cherry Coulture :)

    xo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gledala sam swatcheve i kako ima taj ljubičasti ton, a svijetao je, baš je nekako kričav i mislim da bi me mogao posvijetliti :D

      Delete
  7. ti si mlada pa ne trebaš ništa osim hidratacije, pa bi ti Balea Urea trebala biti dobra za područje oko očiju :)
    i Afrodita kamilica :)

    a korektor - mislim da ipak ostajem kod svog EL DW.

    ReplyDelete
  8. Ja trenutno koristim FitMe i super mi je. Iako za posvjetljivanje uvijek dodam neki iluminator, Catrice ima povoljan, ArtDeco ima nešto skuplji, ali na meni super odrađuje posao. Okoloočna kremica koju koristim je Caudalie SOS i ima moje preporuke ukoliko ti fali hidratacije. Je skuplja, ali traje i traje. I kao što je Nives rekla Afroditina kamilica je jako hvaljena :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni za nju nisam čula, ja sam više dekorativa tip :D Hvala :)

      Delete
  9. Evo naglo mi je splaslo zanimanje nakon ove recenzije, ako nije dobar za suhu kožu i još se uvlači u borice onda ja preskačem :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. A šteta, ja ne znam jel postoji korektor koji se ne uvlači u borice. Nisam napomenula da ispod desnog oka već neko vrijeme imam par suhih crtica koje ovako ne vidim, ali kad stavim korektor baš se jako vide :( Ali odličan je za nekoga koji nema te probleme.

      Delete
  10. joj ja se bojim da bi meni i ova svijetla nijansa bila pretamna :/ muke po korektorima :D zato si jako želim narsov kremasti korektor :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajoj, ne pričaj mi o tim skupim stvarima :P Ja našla jedan jako svijetli, brand je Kevin Aucoin.

      Delete
  11. mogla bih probati ovaj, ostala sam bez najdražeg svijetlog magic concelara od helene rubinstein :( preporuke jer stvarno trajebar 6mj ako ne i duže, jedino ne znam ima li ga gdje kod nas kupiti još

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moja mama je prije koristila HR pudere i sad ih više nigdje ne može pronaći.

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig