New in #8

38 comments

Nakon dugo vremena pišem vam new in post. Skoro pa nikad ne kupujem više stvari odjednom već kad mi nešto zatreba to i kupim. Prošli mjesec nekim se slučajem nakupilo dosta toga pa sam odlučila poslikati za post. Sve sam pažljivo čuvala i eto za pravi primjer ruževe gledala jedno dva tjedna da bi danas prije slikanja otkinula vrh jednog. Što reći...

Sestrin dečko prošli tjedan išao je u Veneciju pa sam ga malo ugnjavila :D Uzela sam samo MAC Fix Plus Spray od 100 ml i moram priznati da mi je bilo jako teško ne tražiti još jedan ruž (iako tada nisam ni znala da je LE pa ga ne bi ni bilo za kupiti), ali svejedno razum je prevagnuo jer sam bila svjesna da trenutno trebam novce za nešto drugo što nažalost nije MAC :D 
Ruževi su kupljeni na forumu.hr koji obožavam jer često nađem ono što želim po nižoj cijeni. Radi se o MAC ruževima Viva Glam Nicki Minaj 1 (koji sam dugo htjela, a bio je LE) i Flat out Fabulous koji je također bio LE, ali više nije.


E ovo je bila kupovina "sve odjednom". Frendica koja je u Osijeku na faksu mi je u Danijel Cosmetics trgovini kupila ove NYX stvarčice, na popisu su bili još i Butter Glossovi kojih nije bilo. Uzela sam NYX Matte ruževe u nijansama Audrey i Pale Pink (njegov vrh sam otkinula :D), rumenilo u kamenu Mocha, gel liner u nijansi Betty, HD korektor u nijansi Porcelain, a ovaj HD primer sam mijenjala s jednom kolegicom blogericom :)


Zatim su na redu puderi i Catrice kamuflaža bez koje ne znam kako sam živjela zadnja dva mjeseca. Max Factor CC podlogu uzela sam u dm-u kad je bila snižena na 50 kn, da sam mogla odmah bih uzela dvije. Sisley i Vichy puderi su second hand, ali nekorišteni :D


Bodysoul kist za sjenilo iz Mullera je moj prvi BS kist i jaaako sam zadovoljna, a napomenimo da je samo 10 kn, manje nego onaj od essence-a! essence kosi kist i Alicia da Silva su kistovi za eyeliner pa sam oba uzela za probu, dosad sam koristila ovaj essence za obrve, ali sad koristim samo onaj iz Bloom me up! kolekcije. Sigmu F82 kupila sam od kolegice blogerice Mikke :) Sigma kistovi meni su zakon zakona :D
I na kraju, Red Cherry umjetne trepavice #43 uzela sam, opet, na krpicama, ali inače ću ih uzimati s ebaya.


Vraćamo se na essence, uzela sam tri olovke, običnu crnu, tirkiznu i novu jumbo olovku u nijansi Nude koja je baš odlična. Catrice ruž u nijansi 240 Hey Nude sam potrošila pa sam morala kupiti novi, predobra je nijansa i žao mi je što je ovo bio zadnji u mom Mulleru, a vidim da ih više ne dobivaju. Moment ruž je iz Offertissime i sad se možda zgražate, ali davno sam kupovala Carlo di Roma kozmetiku koja je bila vrlo slična ovoj Moment i nikad mi ništ nije bilo, a kvaliteta je bila odlična. Ruž sam probala na ruci u trgovini i ostala šokirana kako je pigmentiran u samo jednom nanosu, a i košta samo 8 kn tako da... INGLOT pigment je broj 24 i to je nešto NAJDIVNIJE što sam ikad imala od kozmetike. Više toga reći ću u recenziji.


I to je sve, ako želite recenziju nekog proizvoda - vičite! :)

Hvala na čitanju,
Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

38 comments:

  1. Sve bih redom, sve! Mac nisam nikada probala, preskup mi je i nikad ne uštedim dovoljno za njega, već kupim puno drugih stvarčica! Ovaj Vichy puder bi sigurno uzela prije :) Sigmicu i ja volim, jako jako! Znaš šta ću ti reć... uvijek kad neka blogokolegica ima blog sale ja ga propustim il je već prodano. Pa užaaaass :(
    Krasan New in, i nek ih bude jošššš bezbroj!
    XO

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takva sam i ja bila nekad, imam npr 200 kn, odem u dm i nakupujem sitnica (mada i to ispadne malo stvari jer je svaka npr. po 30 kn) i onda mi je uvijek bilo žao kak nemam ništ MAC i slično pa sam odlučila da ću radije kupovati dobre, a skuplje stvari nego jeftinije samo zato da bih imala više toga. I sad sam puno zadovoljnija :D Naravno više kupujem drogerijsku kozmetiku, ali nađe se i ovako nešto i to me posebno veseli :)

      Delete
  2. Vaaau Stelic :)
    Najviše me od svega zaintrigirao moment ruž i mac stvari :D Btw. moment je baš ok brend, zanimaju me swatchevi, pa ako ces nekada biti u prilici :) I zanima me također tvoj dojam o CC kremi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, bit će recenzije svega narednih tjedana, jedva čekam isprobati ruž na usnama, još nisam :) Recenziju CC kreme imam još od prošle godine (negdje 5.mj), ali sam razmišljala napisati opet kad ju bolje isprobam, možda se nešto promjenilo :D

      Delete
  3. koji shopping ajme...MAC *.*

    zanimaju me Nyx primer i korektor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, bit će recenzija dok bolje isprobam :)

      Delete
  4. Super shopping,posebno ulov transmata! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taj puder nije za mene, već za šminkanje drugih, a i mama će ga krasti sigurno jer joj je predobar (imala je tester), gledala sam cijene i ostala šokirana :D

      Delete
  5. ajd pliz daj link, tj. ime teme na forumu di takve stvarčice kupuješ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evo link - http://www.forum.hr/showthread.php?t=804342&page=354
      Ja često pišem na temu što tražim i onda se cure jave u box, treba biti uporan :D

      Delete
  6. Super noviteti, najviše od ovoga bih htjela Flat Out Fabulous (fofić, kako ga zovu na forumu :D ) i Sigma kist :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lajkam tvoje favorite, i meni je to nekako jedno od dražeg :D

      Delete
  7. Flat out Fabulous je zaista prekrasan. Ja uživam i dok ga samo gledam, iako bi voljela da mi se malo duže zadrži na usnama. Ali kad vidim tu nijansu ništa drugo nije bitno :D NYX proizvodi su prekrasni, a Sigma kistovi se baš isplate <3
    Essence tirkizna olovka mi se čini mljac :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni traje baš dugo, super mi je ruž. NYX nikad nisam kupovala i ovo mi je prva narudžba :) Essence olovka je super, ali bila bi još bolja da je mat.

      Delete
  8. Baš su se krasne stvarčice našle kod tebe :) Nadam se da ti je kist dobar, uvijek sam sretna kad udomim nešto i novi vlasnik je zadovoljan :) Ovaj Body&Soul kist za sjenila imam i ja i uopće nije loš, MAX Factor CC krema je meni nažalost malo preroza pa nije zaživjela, baš bih je opet morala izvući i probati možda se nešto promijenilo :))) Zanima me ovaj NYX korektor skroz, sad sam ga već na par blogova vidjela, piši recenziju kad isprobaš please :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kist je super, ali pošto mi je i dalje najdraži Sigma F80 ovaj koristim kad nekog šminkam :) I meni je MF CC krema malo preroza, ali navikla sam da nema dobre nijanse za mene :D

      Delete
  9. divni noviteti :)
    čekam recenzije NYX stavrčica i MAC Fix+ :)

    ReplyDelete
  10. Super new in :)) Jedva čekam recenziju MAC proizvoda,pa NYX rumenila :) NYX proizvodi su mi već dugo tiha patnja,sva sreća za moj novčanik pa mi je Osijek daleko :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tnx, hehe i ja kažem, ovo je bila veća kupnja, tj veća za novčanik i ne znam kad će se ponoviti. Sve je ajmo reć jeftino, a kad se skupilo dobra cifra je ispala.

      Delete
  11. Replies
    1. Nadam se da će fotić uhvatit to o čemu pričam, savršen je.

      Delete
  12. Predivni noviteti :D Najviše me zanima HD primer i naravno Mac :D

    ReplyDelete
  13. mali off: ajd pliz ak ti nije problem da mi das link od ovog lančića ''Happy'' sa slike sa instagrama :) tnx ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nažalost to je isto s krpica :D haha

      Delete
  14. Krasni noviteti, sviđa mi se sve redom :)))) Morat cu po B&S kist kad ga vec hvališ, zasad imam samo kosi za konturiranje koji mi je odličan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tnx, ja se definitivno vraćam vidjeti kakvih još ima :)

      Delete
  15. super kupovina :D
    najviše mi se sviđa NYX rumenilo i ruževi :D
    Body&Soul kistove koristim već duže vrijeme, i slažem se da su stvarno kvalitetni a super jeftini..
    svako malo kad sam u Mulleru ubacim jedan u košaricu :)

    ReplyDelete
  16. Koliko god mi se MAC sviđao ne mogu si ga priuštiti i žao mi je dati toliko novaca na ruž ili nešto tako, to je moja politika. Nedam ni puno novaca na hranu jer opet to je nešto 'prolazno' i potrošno dok je nakit druga priča ili odjeća.

    Sviđa mi se ovaj Moment ruž, uvijek sam gledala ali nisam nikada uzimala no sada ću pokušati :) A od toga što bi htjela recenziju, sve?! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam tu politiku, takva je bila i moja dugo :D MAC ruževe najviše kupujem zbog nijansi i finiša ako ih ne mogu pronaći u nijednom drugom ružu :) Za hranu novce ne dam uopće, tj jako rijetko si nešto kupim za jesti, mada se to na meni ne čini tako :DDD
      Ruž još nisam isprobala pa ne znam kad će recenzija biti moguća, ali stvarno nije skup i vrijedi probati bar :)

      Delete
    2. I ja nebih davala novce za hranu da ne živim sama. Budem se zaletila u Offertissimu

      Delete
    3. Naravno, ali ne mislim na to baš, nego si neću kupiti skoro ni čokoladu, sok i slično, na kave ne idem i tak :D

      Delete
  17. Koliko krasnih stvari! Sve jedna bolja od druge hehe :D Jako me zanima kakav ti je Essence kosi kistić jer ga planiram uskoro nabaviti i Moment ruž :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, on mi je odličan za obrve i za sjenilo na waterline, tj ispod njega :D Za eyeliner nije loš, ali prvo trebam nabaviti dobar tuš i tek onda reći pravo mišljenje o kistu za tu namjenu :)

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig