Revlon Colorstay tekući puder

16 comments

Revlon Colorstay tekući puder postoji u dvije vrste, jedan je za suhu/normalnu kožu, a drugi za mješovitu/masnu kožu. Nijansi imate na biranje, od vrlo svijetle do vrlo tamne, za svakog što mu odgovara. Moj je za mješovitu/masnu kožu (iako imam suhu/normalnu) jer je nijansa koja mi odgovara 110 - Ivory tamnija u toj drugoj verziji, zašto je to tako, nemam pojma. Ivory je najsvjetlija nijansa ovog pudera i mene je spasila jer su mi stvarno svi puderi pretamni, bilo bi dobro da je i ovaj mrvu svjetliji, ali neću cjepidlačit, valjda drugi to ne primjećuju koliko i ja :D Kako koristim puder koji nije za moj tip kože moram reći da nisam primjetila da mi nešto posebno isušuje kožu, možda poslije neka 3 sata se uvlači u suhe dijelove, ali ništa strašno. 


Puder dolazi u debeloj staklenoj bočici, vrlo kvalitetnoj, ali bez pumpice. Ide teže van tako da ga ja lupkam, malo-pomalo jer može iscuriti previše i mana mu je to što na kraju uvijek ostane pudera koji se ne može iskoristiti. Nanosim ga bockalicom (Sigma F80) i to mi se pokazalo daaaaaleko boljim načinom nego stavljanje prstima, tada je prekrivanje upola slabije. Inače, prekrivanje je srednje do jako, meni prekrije svo crvenilo, kojeg je puno, prištiće, i njih je puno XD, te sve ostale nepravilnosti. Ponekad u kombinaciji s njim koristim i Catrice kamuflažu da bolje sakrijem ono što želim. Puder je dosta gust što je meni veliki plus, ne volim rijetke pudere jer uglavnom imaju slabije prekrivanje i potrebno je staviti više slojeva. Najdraže mi je dakle odlično prekrivanje, ali vrlo blizu tome i njegova dugotrajnost. Traje mi cijeli dan, gdje god da idem i šta god da radim - ne miče se s lica, jedino se malo nakupi u mom problematičnom području - iznad brade jer je čudna, vidite na slikama -.-' :D 
Na mom licu nije težak kako se neke cure žale da je, ali pošto meni šminka općenito ne smeta i kako se šminkam svaki dan već godinama možda je to samo navika :D Isto tako, nije mi stvorio "nered" na licu. CS sadrži 30 ml pudera, što meni traje otprilike 2 mjeseca ako koristim 4-5 dana u tjednu (mada se ovaj put troši nekako brže, imam osjećaj kao da ga je falilo već prilikom kupnje), cijena mu je ovisno o trgovini viša-manja, npr prvi put sam ga kupila u Zagrebu u Irisu za 109 kn, a sad sam kupila u Zg u Mulleru za 105 kn. Sve u svemu, ovo je moj najdraži puder i da moram birati SAMO jednu stvar od kozmetike koju ću koristiti uvijek i zauvijek bila bi upravo Colorstay :D


Lice mi je stvarno grozno ovih dana pa je zato možda i najbolje da sad vidite kako prekriva! Naravno ne čini čuda, ali meni dovoljno.

Jel ste ga vi probale i koji je vaš najdraži puder?

Pratite me na 
Pozz,
Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 comments:

  1. Ovo je i moj najdraži puder, ne ostajem bez njega - uvijek ga imam u pričuvi! :)
    Martina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uff da ga bar ja imam u pričuvi, kod mene ga nema za kupit pa se snalazim :D

      Delete
  2. Slažem se s svakom rečenicom...Prekriva crvenilo,mini prištiće,traje dugo i zaistane radi nered :) Do pred 6 mjeseci moj HG puder...a onda sam upoznala HolikaHolika bb kremu :D Draža mi je zbog puno puno jačeg prekrivanja (nije da mi je potrebno, al mi je nekako bolje xD) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za tu kremu miiiislim da nisam ni čula :O Ma jesam, al nz kak izgleda XD
      I ja volim što jače prekrivanje, ali mi i ovaj sasvim dovoljno prekrije, kvrge i tak ne mogu prekrit haha :D

      Delete
  3. I moj naj puder, ali meni nazalost ne prekrije rozaceu, dok npr crevenilo oko prištića da. Jako ga volim, ne izgleda ko maska, a to mi je najbitnije :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koji puder koristiš da nekako prekriješ rozaceu? Imam frendicu s istim problemom i koristila je CS, ali kaže da joj nije bilo dovoljno prekrivanje.

      Delete
    2. neke cure koriste vichy dermablend, pa nabavi tester u ljekarni i vidi jel ti odgovara ;)

      Delete
  4. Ja imam samo rijeci hvale za ovaj puder!

    ReplyDelete
  5. Ja što god probala uvijek sam se vraćala ovom puderu i trenutno samo njega i koristim. :D moj HG definitivno!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I moj HG definitivno, ne znam šta sam radila bez njega i mučila se s nalaženjem dovoljno dobrih nijansi :D

      Delete
  6. Ovaj puder svi hvale, a ja nikako da ga probam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da će ti biti dobar :) Znam par osoba kojima nije, ali nisam sigurna što točno im ne paše :D

      Delete
  7. Ma lice ti je super. Vidim da imaš samo puder na ovoj slici pa zato.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tnx, da, imam samo puder pošto je recenzija o njemu, to mi je nekako "ritual" kad pišem o puderima :D

      Delete
  8. I ja koristim ovaj puder i super mi je! Doduse, cudi me da ti traje oko 2 mjeseca, meni je prva bocica trajala oko 6 mjeseci uz svakodnevnu upotrebu :O A lice ti uopce nije lose, moje je puuuno puno gore. :(

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig