Maybelline Color Tattoo - 40 Permanent Taupe

19 comments
Iako su ova sjenila već dugo u igri i već dugo se vrte po blogovima i YT-u ja sam se tek sad odlučila nabaviti jedno. Radi se o nijansi 40 - Permanent Taupe (koju sam namjenila koristiti za obrve).
Dolazi u staklenoj ambalaži čije je staklo stvarno debelo i mislim da nema šanse da pukne ikako, dok je samo čep plastičan, ali isto kvalitetan. Ova nijansa je nešto između smeđe i sive, rekla bih siva s dosta smeđeg tona :D Vrlo posebna i rijetka nijansa, bar ih ja ne viđam često. Kremaste je teksture, ali ne previše, i mat je bez ikakvog shimmera. 


Na očima još nisam probala, tj jesam na sestri i prvo što sam zaključila da se dosta teško blenda jer se brzo osuši, a i teže je blendati nešto kremaste teksture tako da se taj dio najbolje odradi običnim sjenilom. Ja ga koristim za obrve, odličan je za sve koji muku muče s presmeđim obrvama, precrnim, prenaglašenim... Traje dugo, sve dok ne skinem. Probala sam i sve ostale nijanse na ruci u trgovini i došla doma i ribala i ribala i ribala i ne ide dole, tako je postojano (i pigmentirano!) da nisam mogla vjerovati, jedva sam uklonila s ruke :D
Cijena je, ovisno o trgovini, oko 40 kn.


Ispod možete vidjeti kako sjenilo izgleda na obrvama, nanosim ga kosim kistom. ---> 


Koristite li vi ova sjenila? :)

Pozz,
Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

19 comments:

  1. Koristim i odlicna su! Imam skoro sve nijanse osim ove, a najdraze su mi Rose gold i Back to the Bronze. Moram i ovaj nabaviti da imam za svaki dan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E i meni su te dvije najbolje, ali mi ne trebaju :(

      Delete
  2. Koristim Pomegrante i On and on bronze i super su mi :)

    ReplyDelete
  3. Imam baš ovakvo i koristim ga uglavnom za obrve. Planiram da kupim u još par nijansi, nije da mi trebaju ali ne mogu da im odolim. :)

    ReplyDelete
  4. Imam samo ovog i ja ga isto najčešće koristim za obrve, skroz mi se sviđa kako izgleda na njima, samo se ne smije pretjerat inače dobiješ cartoon efekt :))) Tvoje su mi jako lijepe ovdje!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ustvari za obrve koristim Essence olovku, a ovo kad radim tak neki makeup za blog jer si s tim mogu dobro definirat obrve, ali mi je malo neprirodno za svaki dan, moram još pronaći dobar način da ih popunim sjenilom, nisam navikla.

      Delete
  5. imam također ova sjenila, u nijansama On and on bronze, Permanent Taupe i Metallic pomegranate, svi su mi prekrasni na svoj način. Tek sam nedavnom ovu Taupe nijansu počela koristit za popunjavanje obrva i odlična je, baš su tattoo i dugo traju.. jedva ih operem s ruke kad se našminkam hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa kažem nisam mogla oprat s ruke, reko to je dobro sjenilo :D

      Delete
  6. Ovo sjenilo mi izgleda odlično za obrve. Morat ću ga potrežiti, a i cijena je ok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da onak je neutralno, dovoljno je malo nanijeti, inače može bit pretamno ili presivo!

      Delete
  7. ti si tako lipaa!!! i imas lipu kosu!! kupila sam catrice kamuflazu i odlicna je! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno :) Kosa treba promjenu, nisam se farbala od 8. mjeseca - rekord! :D
      Stvarno je! Mojoj sestri je napravila prištiće jedino, ne znam jel još nekome... :/

      Delete
  8. Imam ovo i isto sam ga kupila za obrve,no moje je neko "defektno" jer je puno plave boje :/ ne znam kako sam na to naisla,novo je bilo,neotvarano..
    Obrve su ti odlicne!

    ReplyDelete
  9. Ja obožavam ovu stvarčicu, odličan je multipraktik - za konturiranje, za obrve, kao sjenilo! <3

    ReplyDelete
  10. danas sam kupila ovu nijansu i vidim da je mnoge devojke koriste za obrve,pa cu probati i ja,inace mi je ovo jedina kremasta senka.veliki pozdrav

    ReplyDelete
  11. Imam on and on bronze i malo je reci da je obozavam, planiram da kupim ovu za obrjue :)

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig