Essence Liquid Ink eyeliner (Waterproof)

8 comments
Tuš za oči počela sam koristiti krajem 8. razreda i ne sjećam se koji sam imala tada, ali znam da je bio super. Zatim ga sigurno dvije godine nisam stavljala i totalno sam izgubila osjećaj za preciznost. Prije negdje više od pol godine sam ih opet počela koristiti, ali ne kao nekad, stavim ga npr 3 puta u tjednu i za lookove koje radim. Tih zadnjih nekoliko mjeseci imala sam Eveline Celebrities tuš za koji odma mogu reći da je moj No.1! No o tome neki drugi put...


Essence Liquid Ink dolazi u crnoj plastičnoj bočici s plavim čepom i vodootporan je (onaj s crnom bočicom i sivim čepom vam NIJE vodootporan). Možete ga pronaći u svakom dm-u, Mulleru, mislim da ih drži i ovaj naš KTC po cijeni od 22,90 kn. Ono što je dobro kod ovog tuša je tanak kistić, tj aplikator i time je omogućeno lakše i preciznije nanošenje. Odličan je za male kapke kakvi su i moji. Pigmentiran je doslovno odlično i za to idu sve pohvale. Ne morate se bojat da ćete više puta morat prelazit preko iste crte kako bi bila crna te nema nikakvog shimmera u sebi, skroz je mat. Kad ga nanesete suši se u roku 10 sekundi. Ne prelijeva se, stvarno je vodootporan i nije mi se još nijednom razmazao. E sad, mane. Razočarana sam što nakon negdje 4-5 sati tuš počinje pucati, a koliko znam ne nosi naziv "Crack" :D Druga stvar koja mi ne odgovara je sama ambalaža, tj čep koji je malo deblji i jednake veličine, meni nekako teško sjedne u ruku i kad trebam povući crtu prema van on mi smeta, ako znate kako izgleda čep od Eveline tuša znate i da je puno tanji i time je odma lakše baratati :D Skidam ga baby uljem tako da malo držim vaticu na oku i onda lako ide dole, vlažnom maramicom trebate malo više truda.
Ipak, ovo je nakon Eveline tuša najbolji tuš koji sam probala i kupit ću ga opet (jer E. nema kod tu kod mene u trgovinama :( ), ako vi imate neke bolje opcije - pišite :)


Prva fotka - tek nanesen tuš, druga fotka - osušen, treća fotka - brisano maramicom, vidite kako se ne da :D

Pozz,
Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

8 comments:

  1. Eveline mi je definitivno naj i ne mislim ga tako skoro mijenjati! ;) Tereza

    ReplyDelete
  2. Baš sam pri kraju sa običnom verzijom ovog tuša (više ni ne brojim koje mi je to pakiranje), ali sljedeći puta ću kupiti ovu vodootpornu verziju. Meni je aplikator savršeen! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je dobar, jedino taj čep, ali naviknula sam se već skoro :D

      Delete
    2. sad si me zainteresirala za kupnju ovog tuša, nisam ga do sad koristila :)
      ako budeš u prilici probaj Catriceov liquid liner - Dating Joe Black, meni je odličan isto

      Delete
    3. Probat ću, još nisam nijedan Catrice probala, a sve njihovo dosad mi je super :)

      Delete
  3. Hmmm,imam ovaj tuš i kupila sam ga ciljano za novogodišnju noć jer mi je trebalo nešto bolje od gel linera koji mi se uredno izgubi u kutu oka i stvarno mi je odličan. Čitala sam više recenzija cura koje uglavnom navode isti problem kao i ti - pucanje,i valjda isto toliko koje nisu imale problema. Moj je bio savršen od 9 navečer do 14 sati idućeg dana kad sam ga napokon skinula,tako da valjda je čisto stvar sreće :) oprosti na ovako podužem komentaru
    lp,Frecklesface

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma kakav produžen komentar hehe samo piši :D
      Meni isto baš neki dan na faksu nije popucao! Očito ovisi o danu :D

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig