MAC - Myth ruž

4 comments
I tako ovo postaje tek treći MAC ruž u mojoj kolekciji, s tim da prva dva ni ne koristim :D 


Myth želim već sigurno dvije godine i kako obožavam nude ruževe on je uvijek bio prvi na listi. Nijansa najbolje odgovara toplom podtonu i curama svijetle puti (ja sam u MACu NW10, tj još nisam sigurna jel NW ili NC, ali kolko dugo to proučavam i kako su mi neke osobe rekle uvijek ispada da sam NW :D) te kad sam ga swatchala na ruci pomislila sam da će biti tamniji na usnama nego što stvarno je. Nijansa je breskvasta i ne vidim u njoj nikakve roze tonove kao što sam pročitala po nekim blogovima, valjda ovisi o koži i usnama. Ima Satin finiš i najlakše mi ga je usporediti s Amplified formulom jer imam takav ruž. Dakle odmah mogu reći da je Amplified puno kremastiji, sjajniji i malo manje postojan. Meni osobno je draži Satin kojemu je mana jedino što pomalo ističe suhe dijelove na usnama, npr na mojoj sestri se to dosta primjeti, na meni ne jer imam sreće da su mi usne u redu :D Pigmentiranost je odlična kao i svakom MAC ružu, pretpostavljam. Traje sigurno 2 sata i tad bi se već polako trebao staviti još jedan sloj, pogotovo ako između jedete/pijete. Cijena u Americi mu je oko 90 kn, a u Milanu gdje je moj kupljen preko jedne forumašice, cijena je oko 150 kn (bljuf), no pošto ga nema kod nas šta ću :P


Uglavnom, jako sam zadovoljna ovim proizvodom i kad opet budem u prilici lovim još neke MAC ruževe (Please Me, Chatterbox, Flatout Fabolous, Diva, Up The Amp ili Riri Boy - moš si mislit kak neću promijenit mišljenje već za par tjedana haha). 



Kako stoji na meni, možete vidjeti ovdje, ali imajte na umu da je uživo maaalo tamniji tj više vuče na peachy kao i na swatchu iznad :)

Kako se vama sviđa Myth? Nosite ovakve nijanse ili volite nešto više u boji? :D

Pozz,

Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. obožavam nude ruževe,a pogotovo M.A.C ovaj mi je predivan,a dosta mu je sličan vanilla truffle od EL i to mi je jedan od dražih ruževa.

    ReplyDelete
  2. Ah, jedan od onih koji meni ne bi pristajali (isuvise toplog podtona) a jako bih voljela da ga vidim na tebi. Cini mi se da tvom tenu i licu odlicno stoji :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam ga u zadnja dva makeup looka :) Meni je baš lijep i da sam ga kupila prije godinu dana bila bih još sretnija njime, sada sam se odvažila i počela nosit i tamnije ruževe :D

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig