Tangle Teezer četka za kosu

5 comments
Bok svima,
danas pišem recenziju o ovome malom čudu. Kod mene nije dugo, no dovoljno da vam kažem svoja iskustva s njome. Prvo, četku sam naručila sa stranice feelunique gdje je cijena oko 90 kn i poštarina besplatna. Proizvodi s njihovog web shopa bi trebali stići otprilike za 7 dana, no moje je potrajalo :( Naručujem preko posrednika i prvo sam dobila za 10 dana fake Tangle Teezer s ebaya. Potužila sam se (LOL) i naručena mi je nova četka, original četka. Ona je stigla za tjedan dana... Tangle dolazi u više modela (moja je original, valjda ona prva verzija), mislim da je najjeftinija i u više boja... Koliko sam skužila većina je uzela ljubičasto rozu ili cijelu rozu, ali moje boje su definitivno roza i nebesko plava i u kombinaciji ih obožavam :D 







Kao što i sami već sigurno znate, jer se toliko pričalo o ovom proizvodu, potpuno je drukčija četka od ostalih te neobična. Nema dršku i to je prvi minus u svačijoj glavi :D Ipak, nije neki problem njome rukovati. Model je prilagođen tako da sjedne u ruku, ali se ja još uvijek privikavam (koristim ju oko 3 tjedna). Sama četka je od plastike i nekakve gume rekla bih, a zubci gumeni/silikonski. Raščešljava kosu daleko bolje od svih četki koje sam dosad koristila. Inače mi se kosa jako petlja, točnije vrhovi i mučenje je otpetljati ju. Nikad to ne radim četkom jer je skoro pa nemoguće, tako da sam uvijek koristila prste. S ovom četkom kosu raščešljavam realtivno dobro, opet se trebam malo potrudit i ne završim za minutu, ali je puno brže i bezbolnije. 




Moram primjetiti da mi Teezer izvuče puno kose, djeluje zastrašujuće, ali ja to smatram plusom zato što mi inače uvijek ostanu visiti vlasi sa svih strana jer mi dosta kose otpada, a ovako ih baš četka pokupi :D Mokru kosu prije nisam NI POMIŠLJALA češljati, a sad to ipak radim :) 

Ako ste u mogućnosti, isplati se kupiti ovu četku jer takve stvari dosta dugo traju, a i vrijedi svake kune (znam da nije nešto puno, ali u odnosu na druge četke tako djeluje :D)



Što se tiče fejka s ebaya, probala sam ju i čak nije loša, ni blizu kao original, ali bolja od nekih četki koje sam imala :D Cijena nemam pojma koja je jer me ova zeznula, no na kraju se sve dobro završilo :D


Imate li vi Tangle Teezer i kakav vam je? (ako imate Macadamiu, nije bitno, ovu morate imati jer smo mi cure, volimo lijepe stvari, a ova je ljepša! haha :D)


Pozz,

Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 comments:

  1. just to make sure, fejk je s ebay-a a ne feeluniqua?

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, feelunique drži samo originale :)

      Delete
    2. ok hvala, tako sam i mislila pa me ovo s fejkom malo zbunilo :) a bas planiram narucit od njih...

      Delete
  2. Imam Macadamia četku, a moja pinky jer iz LE kolekcije :D Jako sam zadovoljna ali planiram kupiti i TT :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaa nisam znala da ima i roza. Znam za zelenu boju, a zelenu nekak baš i ne volim:D

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig