Maybelline NY Colorama proizvodi

2 comments
Bok svima,
prije tjedan dana mi je stigla ova nagrada. Maybelline New York ljetos je imao Colorama nagradnu igru. Svaki tjedan je zadan jedan makeup look (kao inspiracija), a naš zadatak je bio napraviti isti ili bilo kakav - bitno da se držimo teme te je svaki dan je izabrana jedna dobitnica. Nagradu sam dobila tako što sam našminkala sestru, a tema taj tjedan bila je "nude look". Fotku možete vidjeti ovdje. Nagrade su nam stigle tek prije tjedan dana i nažalost bez rumenila koje smo trebale dobiti, a njemu sam se najviše veselila :D Vrečica je prva liga :P 
Colorama lak za nokte - dobila sam ga u nekoj zelenoj boji koju vjerojatno neću nositi, ali zato je točno po ukusu moje sestre. Gušće je teksture koliko sam dosad skužila, a o trajnosti ne mogu reći ništa jer ga nisam nosila. 
Colorama sjenilo za oči - moje je u lila-ljubičastoj boji s plavkastim odsjajem. Nema baš shimmera, ali je pomalo sjajno. Pigmentiranost je, iskreno, katastrofa :D Ovo što na swatchu vidite sam nanijela prstom, bez baze, jedva!


Colorama sjajilo 1 (mala tubica) - svijetlo rozo, pomalo shimmerasto sjajilo za usne prefinog mirisa, ugodno i daje lijepu boju usnama. Ne volim obična sjajila i ona crvekasto-tamno roza, to mi je baš ružno pa mi je drago što nisam dobila takvu nijansu.
Colorama sjajilo 2 - tamno rozo sjajilo sa shimmerom također finog mirisa, ali ga ja neću nositi jer mi se boja ne sviđa :)Pročitati: Mislim da i sami vidite na što mi liči ruka na fotki iznad! Nikako mi nije jasno što se najednom dogodilo sa slikama kad ih stavim u post. Po ruci imam neke mrlje/fleke kojih na fotki u dokumentima uopće nema. Isto mi izgleda i lice i ruka i proizvodi (ali se na njima to puno manje može uočiti). Ako itko zna o čemu se radi nek mi pokuša pomoći oko toga jer ovakve slike su stvarno grozne :(Jel ste isprobale COLORAMA proizvode? Kakvi su vama? 


Pozz,
Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Nisam ništa probala sa slike, čekamo recenzije :)

    ReplyDelete
  2. Stela, od otprije nekoliko tjedana je blogger počeo automatski "enhance"-ati sve fotke koje stavimo na blog. Moraš isključiti tu opciju. http://blogger-hints-and-tips.blogspot.com/2013/10/stop-auto-enhance-being-applied-to-pictures-in-blogger.html

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig