L'OREAL SUPER LINER SUPERSTAR VS. MAYBELLINE MASTER PRECISE EYELINER

5 comments

Tjedan dana nije bilo novog posta jer jednostavno nisam imala inspiracije, a sad sam i bolesna, no upravo me uhvatila velika želja nešto napisati... Ne mogu bez ovog svog kutka <3 
Tako da ću vam večeras pisati jednu kratku usporedbu,
a radi se o dva eyelinera u obliku flomastera koje sam dobila prije otprilike 2 mjeseca. 
Eyelineri dolaze u klasičnoj, meni lijepoj ambalaži (posebno mi se sviđa ona L'oreal-ova sa zlatnim detaljima) te kao što sam već rekla, u obliku su flomastera što zna biti lakše za korištenje nego liquid i gel/creme eyelineri.
L'Oreal ima pomalo neobičan i drugačiji aplikator dok je Maybelline-ov klasičniji, tanji i precizniji. S L'oreal-ovim mi je teže raditi jer je dosta debeo i širok, a kako imam manje te spuštenije kapke stvar je još gora. Maybelline pak ima dosta tanak, dugačak i špičast vrh što je super za precizno nanošenje, ali nije dovoljno čvrst dok L'oreal to jest (u suprotnom se događa da se aplikator savija pri korištenju).


Eyelineri su podjednako crni i pigmentirani, po meni čak jedni od bolje pigmentiranih flomaster-linera. Finiš im je također podjednak iako mi se čini da L'oreal ima laaagani sjaj/odsjaj što mi se čak sviđa.


Trajnost im nije jača strana i ako imate malo masnije kapke, kroz nošenje se preslikaju te se brišu na vanjskom dijelu gdje oči znaju biti vlažnije, još ako ste i inače tome skloni ovi lineri će vam se sigurno skidati.

Jedan potez vlažnom maramicom
Oba dva eyelinera poklonila sam sestri kojoj su dobri za svakodnevno korištenje, meni jednostavno ne odgovaraju. Osim što su mi super kada crtam face chartove, ako se to računa s obzirom da se njima baš masne kapci :P 
Cijena L'Oreal tuša je oko 80 kn, a Maybelline oko 60 kn.

Jeste li ih isprobali? Koji je vama bolji ili nemate neko mišljenje o tome kao ni ja? :D
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 comments:

  1. Baš sam nekidan kupila obadva. Meni je Maybelline super, totalno mi je otkriće. Mislim da ću njega definitivno kupiti opet. Loreal mi nije toliko precizan pa mi je teže raditi s njim.

    ReplyDelete
  2. Nisam ih probala.
    Imam Yves Rocher tuš i super m je,a nedavno sam dobila Catrice i zadovoljna sam :D

    ReplyDelete
  3. Maybelline <3 I upravo ga danas imam na kapcima :) Moji su kapci normalni, recimo, pa je trajnost zaista odlična. L'orealov mi se ne dopada :)

    ReplyDelete
  4. Dijelim mišljenje s tobom, ni meni ne odgovaraju. Ne konkretno ta dva, već većina takvih. Sve mi se precrta na vanjski dio i za sat vremena izgledam kao klaun. :D
    Kad koristim eyeliner, definitivno mora biti vodootporan.

    ReplyDelete
  5. Sve lajkam, al ne lajkam cijenu...ovi tuševi u olovkama su mi se već toliko puta ekspresno sasušili da se ne usudim dat iznad 20 kuna za njih..

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig