NEW IN :)

24 comments

Bok ljudi! Prošle godine je prvi post bio new in pa sam baš htjela da tako bude i ove, ali onaj makeup je malo gnjavio pa sam morala njega objaviti prvog haha :D Uglavnom, danas sam vam odlučila pokazati zadnje stvarčice koje sam kupila, nema ih puno,
ali sve su pomno birane (kao i uvijek kod mene :D). I stvarno mogu reći da se ponosim sobom jer ne znam jesam li u 2015. godini kupila nešto što me baš razočaralo, toliko sam postala sigurna u ono što kupujem! :D Tako je i s ovim proizvodima pa krenimo što prije na fotke, popis i opis :)


YSL Black Opium parfem dobila sam od dečka za Božić. Predivan parfem koji je trenutno sigurno jedan od popularnijih (što mi se ne sviđa, ali dobro haha). Stalno sam ga njuškala, no imala sam osjećaj da nije nešto postojan na koži. Kasnije sam ga svejedno htjela i eto, našao se ispod bora :D I uopće mi nije žao jer sam se gadno prevarila. Parfem se osjeti onako baš najtaman i dovoljno dugo traje, čak me i drugi pitaju koji je to. Očito na ruci nije mogao doći do izražaja kao sada. Iz Amerike sam nabavila MAC pigment u nijansi Naked (manja verzija), iako još uvijek imam sample morala sam doći i do većeg pakiranja da imam u zalihama jer mi je baš lijepa i nosiva nijansa. I to sam ga dobila zahvaljujući jednoj dragoj curi kojoj se još jednom zahvaljujem ako ovo čita hehe :D MAC fluidline u nijansi Blacktrack mi je već 3. pakiranje i najdraži tuš ikad. MAC ruž Blankety je predivan nude-ač koji mi je dugo bio na wish listi, a nedavno sam ga uzela preko programa Back2MAC. Od MAC noviteta tu je i Prolongwear olovka u nijansi Dynamo koju sam htjela predugo te je opravdala sva moja očekivanja :D 


Prije jedno mjesec i pol bila sam u Bjelovaru te svratila do dm-a vidjeti imaju li oni WetnWild i eto sreće :D Uzela sam najtamnije nijanse mat ruževa - Sugar Plum Fairy, Cherry Bomb i Ravin Raisin, dok one koju sam najviše željela nije bilo (Vamp it up). Prije 2 tjedna kontaktirali su me iz So Cap-a iliti "hrvatskog MAKE UP FOR EVER-a" te su izrazili želju poslati mi mali znak pažnje s obzirom da sam ih spomenula u recenziji MUFE pudera. Dobila sam tester Lift Liquid pudera kojeg sam htjela isprobati + još neke testere proizvoda od kojih ću jedan sigurno često spominjati na blogu. Novitet na BeautyBay stranici je brand Makeup Geek i neko vrijeme sam čekala da se određene rasprodane nijanse vrate te potom odmah uzela 3 sjenila - Mocha, White Lies i Bitten.


Uz ta 3 sjenila uzela sam i jedan MUG pigment (isti kojeg sam naručila onda kada mi je paket ukraden :( ), a to je Utopia, na slikama nešto prekrasno, uživo malo manje prekrasno. No mslim da je problem u meni jer mi ta boja jednostavno ne sjeda, ustvari mi samo preostaje da ga isprobam na sebi jer još uvijek nisam, već samo na klijenticama. Nabavila sam i Amazing Shine trepavice koje trenutno jedine koristim. Vrlo su lagane, jednostavne za nanošenje i povoljne.


O L'oreal Rose ruževima već sam pisala i znate da me nisu bogznašto oduševili. Ovako na okupu izgledaju krasno, ali... :D Zanimao me i novi Catrice puder Even Skin Tone, što zbog nijanse, što zbog formule pa ću detalje ostaviti za recenziju. Potrošila sam i svoje 3 essence baze za pigmente koje inače koristim za nanošenje šljokica pa sam odlučila investirati u Too Faced ljepilo za glitter koje, btw, meni ima jedno od ljepših pakiranja ikad :D Tako jednostavno, a tako ja :D Da ne skrenem odmah sa šljokica, prošli tjedan bila sam u Zagrebu i napokon otišla po šljokice u H&M kad ono nema nijanse koju sam htjela :( tako da sam uzela samo ovu srebrnu. Odlične su i imaju moju preporuku.


Kod Kike (ako se dobro sjećam) na blogu vidjela sam da je pisala o sapunu iz Mullera koji je odličan za pranje kistova, a košta samo 3 kn pa sam otišla pronaći ga i našla ovaj neki žnj, no koštao je 3 kn pa reko valjda je to to :D Za pranje malih kistova mi je i dalje bolji tekući sapun ili nešto tako, dok mi je za velike kistove od tekućih pudera ovaj sapun zakon! Napokon sam si uzela i dugoželjenu Sigmu E40, veliki kist za blendanje. Malo me razočaralo to što ima dosta dugu dlaku, a u korijenu baš i nije čvrst. ... Rekoh da probam i ja essence Satin Mauve olovku (nova verzija) uzela sam ju i boja me totalno razočarala. Na meni i na dosta drugih cura je nekakva topla smeđa, roza, peachy nijansa :O :D Nema veze s onime što bi trebala biti.


Uz sve to, spomenula sam već na fejsu neki dan, moji Anastasia ruževi Carina i Milkshake dobili su novog frendača - Pure Hollywood(a) :D Ovo je ajmo reći tamnija verzija Milkshake-a i nadam se da će mi pasati, još ga nisam isprobala jel. (iako već vidim da će mi najbolji biti mix ta dva :D). Da me ne morate ispitivati otkud mi, kupila sam ih od kolegice, a ona sa službene stranice :D

I to je sve, što vas najviše zanima? Koristite li i sam nešto od mojih noviteta? :)

Pozz, Stela

SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

24 comments:

  1. Nisam znala da H&M ima sljokice, nisam ih nikad koristila a sam mislila probati sa sljokicama iz H&Ma prije nego sto krenem na malo bolje kao mac, u kojem H&M-u si ih kupila? :) kolekcija sminke ti je super :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da ti nema neke razlike u šljokicama, isto sr*nje, drugo pakovanje :D Ja želim MAC samo zbog nijansi.
      H&M u Areni ti ima kozmetiku :)
      Hvala! :)

      Delete
  2. Meni je tako lepo da gledam ove tvoje slike noviteta. :D

    ReplyDelete
  3. Što reći?! Imaš uvijek divne novitete i vidi se da su pomno birani :)

    ReplyDelete
  4. Ja sam se sad nabrijala na Geek sjenila...uzela sam za pocetak 3nijanse(peach smothie,bitten i americano) i odusevljena sam njima.nije ni cudo sto kazu da su najbolja sjenila...savrseno lako se blendaju i super su pigmentirana i stoje cijeli dan...heheh sad ih moram skupit sve..a o Anb ruzevima sad mogu samo sanjati

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super su, čula sam da im je trajnost slabija točka, no uvjerila sam se u suprotno :D
      Kao i ja o nekim drugim ruževima haha

      Delete
  5. Volim tvoje slikice koje na poslu ne vidim jer sam na internet exploreru koji je smeće, pa moram naknadno pogledati post, o sapunu nisam pisala ja, ali ga stalno spominjem, a onda kad dođem kući, odem vidjeti je li to taj o kojem pričam :D
    Divni noviteti, svašta bi uzela od ovog :D

    ReplyDelete
  6. Divne stvari!! E40 je pravo čudo, a Makeup geek panove si naručila točno one koje si i ja želim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ga koristim za blendanje svih sjenila skupa, ovako mi je malo, kao što sam napisala, premlitav :D
      Želim ih još dosta hehe

      Delete
  7. Gdje si kupila too faced ljepilo? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na BeautyBay-u :) Cijena ti je oko 180 kn.

      Delete
  8. Predivan new in. Fotke su ti uvijek odlične :)

    ReplyDelete
  9. Nedavno sam bila u dm-u gdje ja živim i kada sam vidjela da imaju Wet n Wild proizvode skoro sam počela skakati okolo od sreće, odmah sam morala isprobati jedan ruž, mislim da ću uskoro morati ići kupiti i neku od tamnijih nijansi. Slike su ti predivne!! <3

    Valentina from http://fashionwithvalentina.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja, ali me baš razočaralo to što nije bilo nijanse Vamp it up :D Hvala!

      Delete
  10. Imam Essence olovku u istoj boji i volim je! Volela bih da isprobam Sigminu cetkicu :)

    ReplyDelete
  11. Ruževi su pun pogodak
    Poseti me i učlani se ako želiš ❤
    Www.makeupnroses.blogspot.rs

    ReplyDelete
  12. Odlična kolekcija noviteta,zanima me gdje kupujes ove umjetne trepavice?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, preko fejs profila Ardell trepavice :)

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig