ZOEVA Rose Golden Luxury set

11 comments

Bok ljudi :) Ovaj post sam htjela pisati davnih dana i na kraju nije bilo ništa od toga pa sam sada odlučila to promijeniti. Radi se o ZOEVA Rose Golden setu kistova koji vas sigurno zanima :)


U setu dobijete 8 kistova; od kojih je 5 za lice, a 3 za oči. Dolaze u prekrasnoj, povećoj clutch torbici smeđe boje koja se ustvari razlikuje prema osvjetljenjima, npr. nekad je crna, a na suncu ima bordo odsjaj :D Patent i svi detalji su u rose gold boji. 


Clutch je super za izlaske ili štogod, a kako inače ne kupujem male torbice, ova i ona manja iz Complete Eye set-a su mi odlične za određene prigode.


Kistovi su prekrasni, kao što i sami vidite :D Da ne duljim i ne kompliciram opisati ću svaki kist posebno u nastavku.

102 Silk Finish - moj najdraži kist za nanošenje tekućeg pudera! Dovoljno čvrst, a opet mekan. Za usporedbu; čvršći je od RT Buffing kista, a mekši od Sigme F80. Puderi se njime lijepo nanose, dobro prekriva, tj. ne "uništava" prekrivnu moć pudera, ne upija puno pudera... Puder stavljam tako da prvo bockam kistom, a zatim lagano kružim i stapam s kožom.

106 Powder - veeeliki, mekani kist za nanošenje pudera u prahu ili kamenu. Odličan kist stvarno, no meni malo prevelik. Više volim manje kistove za tu namjenu.

127 Luxe Sheer Cheek - kosi kist za rumenilo, bijele (prirodne) dlake pa mislite da će biti grublji, ali definitivno nije. Isto jako mekan i nježan kist kojeg obožavam za nanošenje rumenila. Nije prevelik i premalen, a oblik taman lijepo sjedne na obraze.

110 Face Shape - mala verzija kista 102. Namijenjen je konturiranju kremastih proizvoda, no kako ih ne koristim meni je ovo odličan kist za tekuće podloge. Njime npr, stavljam puder na nos :D Možda je nekome čudno što za nos koristim drugi kist, ali kad stavljam velikim kistom nikad mi dobro ne prekrije crvenilo i pola pudera se obriše, zato je ovaj precizan i taman za to područje :D Za korektor ispod očiju ga ne koristim jer je prevelik.

142 Concealer Buffer - mala verzija kista 110 :D Namijenjen je za concealer i jedan je od kistova bez koji ne mogu. Imam isti kist, ali iz Complete eye set-a (crno srebrni) i njega koristim za korektor ispod očiju, ali ovaj iz Rose Golden set-a je puno tvrđi i dlaka djeluje više sintetička. Nemam pojma do čega je, ali stvarno mi nije dobar za korektor, zato njime stavljam baze na kapke.

227 Luxe Soft Definer - klasičan kist za blendanje sjenila. Obavlja posao odlično, mekan je, a čvrst u "korijenu". 

231 Luxe Petit Crease - kist za blendanje sjenila u pregibu, tj. po meni za precizan crease i istovremeno blendanje. Ipa, draži mi je za blendanje sjenila ispod waterline-a. Mekan je i ne iritira to područje.

317 Wing Liner - kosi kistić za eye liner. Moj najdraži kist za liner - IKAD. Dovoljno je tanak, dovoljno čvrst, oblik taman lijepo sjedne na oko. No postoji jedan problemčić... 317 u Rose Golden setu ima nekako raširene dlačice i ne mogu povući ravnu crtu linerom, mučim se da ispadne precizno, uvijek je nekako isprekidana, dok to nije slučaj s 317 iz Complete eye seta. Pomislila sam da sam dobila krivi iliti loš primjerak pa su mi iz ZOEVE poslali novi kist (isto rose gold varijantu), ali skoro pa isto sr*nje. Ne razumijem zašto je to tako, ali vidim razliku između ovog i onog crno-srebrnog 317.

Cijena ovog seta je 65 eura - link, a poštarina za RH nažalost još uvijek 150 kn.

Jeste li probali ZOEVA kistove? :)

SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

11 comments:

  1. Ne prestajem, da patim za ovim četkicama. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe nadam se da ćeš ih jednom i imati, ako već nemaš jel :D

      Delete
  2. Predivni su i fotke su ti fenomenalne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Ove su još i stare, mislim da sam to fotkala negdje u 3.-4. mjesecu haha! Toliko kasnim s postom...

      Delete
  3. Koliko su savrsene ove cetkice! Zelim ih! Predivno, zaista! :) <3

    ReplyDelete
  4. Joj što su lijepi ovako na hrpi! Od ovih imam 227, ali "obični" i super je :) Mami me ovaj za rumenilo, baš mi treba neki takvi :D Osim 227 imam i 230 pencil i onaj jako tanki za eyeliner i svi su predobri. Zoeva <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam htjela 124 za rumenilo, ali preskačem zasad. Imam i taj pencil i za liner onaj savijeni haha, super mi je kada prelazim tušem preko trepavica :)

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig